Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не дава таква работа, а и не треба да ти даде, потруди се малку, сигурно тие што ти го дале да го пишуваш не ти рекле да отвораш теми и да бараш....
Никој не дава таква работа, а и не треба да ти даде, потруди се малку, сигурно тие што ти го дале да го пишуваш не ти рекле да отвораш теми и да бараш.... јас можам да ти помогнам со тоа што ќе ти кажам како треба да изгледа и страните приближно колку би требало да се... а за друго оставам на тебе.
Ако имаш некои прашања слободно прашај ме
- Насловна (1 страна)
- Резиме (1 страна)
- Содржина (1-2 страна)
- Анализа на тековната ситуација
- Генерално за претпријатието (0.5-1 страна)
- Производите и услугите(Бизнис идејата)(2-3 страни)
- Анализа на пазарот (2-3 страни)
- Анализа на индустријата (2-3 страни)
- SWOT анализа (1 страна)
- Маркетинг (4-5 страни)
- Производство (4-5 страни)
- Менаџмент (2-3 страни)
- Финансиски план (3-4 страни)
Ако ти е за средно можеш да намалиш на страните
тоа и јас сакав да кажам... како прво на форумов веке има неколку теми од вакви луге што бараат бизнис план... второ, тоа треба да биде твој труд... еве јас имам околу 15 бизнис планови. ке ти дадам еден па и 2 ако треба... ама со име и презиме и матичен број, да се потпишеш дека си го добил од мене... утре ако те видиме на некоја јавна функција да земам слобода да мафтам со доказот колку си компетентен/на за своето работно место на висока функција... ме конташ? нај добро намерно го кажувам ова, а не за да те омаловажам... послушај го брокер што ти кажа и потруди се сам/а да го направиш текстот. на крајот ке можеш да се пофалиш дека имаш нешто кое е направено лично со твој труд...
Fala za sovetot.Sam ke se potrudam,i koga ke bide gotov ke vi go ispratam da vidite sto sum napravil.![]()
Da za sredno no ne mi treba za matura.Proektot ne mora da bide tolku obemen (kako planot daden gore) moze da bide i vo 7-8 strani.
--- надополнето ---
Fala za sovetot.Sam ke se potrudam,i koga ke bide gotov ke vi go ispratam da vidite sto sum napravil.![]()
каде сакаш да ти испратам материјал?
Ima nekoj da mi dade biznis plan ili pak da mi pomogne za izrabotka na istoto?