M.A.G.

Член од
22 јануари 2011
Мислења
17
Поени од реакции
0
MAG си е супер, малку на почеток е тешко бидејќи сите имаат 500 пати подобри ствари од тебе ама како напредуваш со левел ќе остануваш 2-3 мин жив не само 1 :).
Џои вика иди играј ја и преживеј 1минута па кажи, јас викам иди играј ја со Мув и преживеј 5 секунди :)
Играва бара стварно теам плеј без тоа е ... А до сега што сум играл е катастрофа. Им викаш иди на Б они ќе ти отидат на А, абе сите спротивно праат од тоа што ќе им кажеш.
Е у право си за почетокот, јас сум сеа „дури“ 17ти левел и уште работам да го зеам тоа што ми треба. :toe:
Иначе за преживување се преживува и најдобрите ситуации се на Suppression и на Acquisition (или на нашки кажано "team deathmatch until no refills" и "dude where's my car?" :pos2:
каде што може да се фати тактичка позиција со повеќе играчи каде што ги држат сите агли и се лечат цело време. Таму може, ама на Sabotage и Domination (т.е. "Blow up everything you can" и "Full map splatterhouse") има многу повеќе трчање за да се фатат позициите, па според тоа и многу повеќе гинење.
Иначе играм со Move з’ш ми делува понормално, ме нервира аналогот за нишанење. :uvo:

За team play апсолутно си у право Timi, мислам дека сите само трчаат по XP и на никој не му е гајле дали ќе се исполнат задачите или не. Епа нека гинат :)

А за Raven, мислам дека ќе испаднат ОК. јас барем иам среќа да не губам 90% од игрите, мислам дека имаат потенцијал ама ете... SVER имаат најискусни играчи.

Still getting giddy about that expensive rocket launcher. :vozbud:

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Eпа само за информација им дадов отказ на RAVEN :) Сега се претставувам како член на едниот и единствен S.V.E.R со кој бев уште од првата Бета кога излезе.
Сите одат заедно и сите заедно ги извршуваме задачите во оваа корпорација.

Бев 50 левел и ми фалеа само 20 до крај ама тоа ти е. Ќе си почнам од почеток како поискусен играч во поискусна корпорација. Ако сакате со братучед ти дојдете во S.V.E.R да играме заедно или останете таму. Ќе се сретнеме така повторно ама нема да седам до вас со med-kit :)
Посебно ти препорачувам ти да дојдеш во S.V.E.R додека си уште послаб левел. Варго не верувам дека ќе сака, он доста се изнамачи да дојде до тој 50кал снајперот :)

--- надополнето ---

A да и немој да мислиш дека сите во S.V.E.R се искусни. Еднаш ме даде во squad во кој макс левел им беше 10 на сите ...

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Eпа само за информација им дадов отказ на RAVEN :) Сега се претставувам како член на едниот и единствен S.V.E.R со кој бев уште од првата Бета кога излезе.
Сите одат заедно и сите заедно ги извршуваме задачите во оваа корпорација.

Бев 50 левел и ми фалеа само 20 до крај ама тоа ти е. Ќе си почнам од почеток како поискусен играч во поискусна корпорација. Ако сакате со братучед ти дојдете во S.V.E.R да играме заедно или останете таму. Ќе се сретнеме така повторно ама нема да седам до вас со med-kit :)
Посебно ти препорачувам ти да дојдеш во S.V.E.R додека си уште послаб левел. Варго не верувам дека ќе сака, он доста се изнамачи да дојде до тој 50кал снајперот :)

--- надополнето ---

A да и немој да мислиш дека сите во S.V.E.R се искусни. Еднаш ме даде во squad во кој макс левел им беше 10 на сите ...
Нееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.............само што земав 50-калибарка и успеав да стигнам до 30 убиства.........but being the team player that I am, I will join SVER at a very great cost.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Навистина интересно.Мини фронт.Камо да имаше нешто слично на PC.

Член од
22 јануари 2011
Мислења
17
Поени од реакции
0
Eпа само за информација им дадов отказ на RAVEN :) Сега се претставувам како член на едниот и единствен S.V.E.R со кој бев уште од првата Бета кога излезе. Сите одат заедно и сите заедно ги извршуваме задачите во оваа корпорација. Бев 50 левел и ми фалеа само 20 до крај ама тоа ти е. Ќе си почнам од почеток како поискусен играч во поискусна корпорација. Ако сакате со братучед ти дојдете во S.V.E.R да играме заедно или останете таму. Ќе се сретнеме така повторно ама нема да седам до вас со med-kit :) Посебно ти препорачувам ти да дојдеш во S.V.E.R додека си уште послаб левел. Варго не верувам дека ќе сака, он доста се изнамачи да дојде до тој 50кал снајперот :)
Well I guess that'd be it :) да ти кажам јас уште од почеток се мислев меѓу Raven и SVER и се одлучив за hi-tech варијантата. Ипак... it's a team game. Play together - we shall. :pishtoldz

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Golema vest za tie sto igraat mag 260-i nesto %xp od 26 do 30 januari.......ovoj bonus se dolzi na prviot rodenden na MAG.......pokraj bonus xp ke ima i nekoi drugi izmeni za koi ne mozam sega da vi pisam od prosta pricina sto tekstov go pisuvam od mobilen i ne mozam se da zapamtam

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Golema vest za tie sto igraat mag 260-i nesto %xp od 26 do 30 januari.......ovoj bonus se dolzi na prviot rodenden na MAG.......pokraj bonus xp ke ima i nekoi drugi izmeni za koi ne mozam sega da vi pisam od prosta pricina sto tekstov go pisuvam od mobilen i ne mozam se da zapamtam
Штета, слабо ќе бидам дома викендов нема да можам многу да ја играм. Кој левел фати инаку ?
Само да знаеш ако се вклучува некој од кај мене на ПСН не сум јас до петок. Веројатно е татко ми.

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
18-ти сега а покасно не знам............сега се ставал на доминејшн и пишува +256%.......па ке видиме што ке направам...:D
Aко не фатиш 35 левел до петок и не го земеш тој сличниот снајпер на 50кал иди уби се :)
Ако на тие 256% им ставиш плус 80% од multique и ако некој ден има happy hour и им ставиш уште 100%, онда имаш бонус од 436%xp WTF ?!?!

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Aко не фатиш 35 левел до петок и не го земеш тој сличниот снајпер на 50кал иди уби се :)
Ако на тие 256% им ставиш плус 80% од multique и ако некој ден има happy hour и им ставиш уште 100%, онда имаш бонус од 436%xp WTF ?!?!
На multique нема бонус....

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
490
Поени од реакции
59
Само да знаеш ако се вклучува некој од кај мене на ПСН не сум јас до петок. Веројатно е татко ми.
па еве баш сега играм MAG и те глеам тука, ти си или не си? :)

--- надополнето ---

Сега за сега само ХР
+256% за секоја игра (ама не на multiqueue) и +256% во happy hour. :D

TheTimi

Veni Vidi Vici
Член од
11 јануари 2010
Мислења
768
Поени од реакции
37
Да се пофалам за прв пат успеав да бидам прв од сите 256 играчи во Domination :)

Kajgana Shop

На врв Bottom