Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.672
- Поени од реакции
- 49.045
Кај тоа ја не сум верувал а сум тврдел дека минус пак ќе имаат, и тоа истиот воопшто не е благ кога се знае дека имаат најголеми приходи во една година ...[/COLOR]
Ова ја прв го кажав на нашиот фан клуб, кога реков дека сме во благ минус(во споредба со претходните години)никој не веруваше, дури ни ти. И на крај испадна она моето.
Е сега за твоето прашање, ти одговорив, ама не директно, зашто не сум дел од Интер да знам у моментов лицата од тој клуб со кого се на ручек и што договараат.
Ти реков, работат на многу полиња, потврда за тоа е договорот со турците, за детали обрати се у нивното претставништво во Милано, до толку не сум заинтересиран за истите. Но, еден од начините со кој планираат да го спуштаат минусот е оној кој беше најавен уште пред година дена, што значи Паолило не лажел и не манипулирал.
За стадионот информирај се подобро, дозвола е дадена од Летиција Морати ( жена на братот на Морати ), која е градоначалник на Милано, оваа дозвола е дадена уште пред 2 години, се знае и локацијата каде ќе биде граден, а и пред некој месец стигна уште една од многуте потврди дека стадинот ќе биде готов во 2014 година со тоа што веќе Морати инвестирал 100милиони евра во истиот.