До колку останувате навечер?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemorosus
  • Време на започнување Време на започнување
Распуст до 03:00 - 04:00.

Кога сум на школо, околу 00:00.

Распуст 04:30 стандард...добро сеа лето некогаш до 05:00..прва смена коа сум си легнувам во 22:00 пошто иам големи проблеми со спиење .. премнгоу ми се спие... а втора смена у 02:00 си легнувам :D

нека не те лажат твоите во врска со биоритамот,летото во 9 на сабајле легнував и после одма за во школо се навикнав во 7ам да сум буден.

Сакам да кажам големо преоптеретување за мојот систем, зашто кога сум на школо има ред нели... прва смена, и да сакам и да нејќам до кај 12 саат ноќе издржувам, потоа самите очи ми се затвараат ~ буквално :)

До 01:00 најкасно, зашто и рано станувам. А вчера не знам што ми стана во 22:30 легнав:pos::pos::pos:

Морам да учам и останувам до 3, 4 :( инаку си легнував порано, обожавам да си спијам :)

у просек до 2:30 навечер и си стануем у 6 и 15 (ако сум на факс) или у 10 и 30 (слободен стил xD )

сега на распустов се ми се поремети. легнувам кога се разденува, станувам кога се стемнува.
инаку за на школо крај 00.30 ( прва смена ), а крај 02.30 или 03.00 втора смена

Спанка

Во работни денови и недела си легнувам најдоцна до 00 часот, а за време на викенди 01, 02 часот најдоцна ...
Станувам рано преку работна недела во 7 часот, а за време на викенди околу 10 часот ..
Попладне задолжително се одмарам околу 1 час ...
Значи просечно дневно спијам 8 часа тоа е нешто како 1/3 од денот

На распуст, до 3-4.
Кога не сум на распуст, работни денови до 00, 1, преку викенди до 2.

Обично легнувам кај 4-5, а сега за распуст и покасно, кај 6-7. Некогаш повеќе преспивам отколку што спијам :/

Сеа за распустов до кај 6-7 цело време остануем,не можам да легнам порано па да ме убиеш....
А у школо коа сум до кај 2-3 седам секад,безразлика коа смена сум.Спијам на часови после.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom