Светско првенство |Sweden 2011|

Статус
Затворена за нови мислења.
Данска има 14 играчи во споредба со 8-9 кај хрватска....без голман

Ги има негде утакмиците за спуштање???

немам најдено до сега такво нешто, а и не ми треба пошто ги глеам сите подобри утакмици...
ако ти врши работа хајлајтс имаш тука

има и категорија full matches, ама сеа за сеа е празна...вероватно треба да додадат наптревари

Си ја заборавил Данска. Јас типувам финале помеѓу нив и Франција !

Да, да...Данска ја забораив, незнам ни како сум можел да ја заборавам, послем Франција таа е.
Барем според прикажаното до сега, што немора да значи дека ќе биди и така во оваа втора фаза.

Што е храброст?

-Кога Карабатиќ оди во пробив ти да застаниш пред него за да добиеш пробивање.

Ги видов групите за втора фаза и реално гледано групата на “нашиве“ е каде каде полесна од другата. Аргентина мислам време е да биде спуштена на земја, ова за нив и онака е најголем успех така да не верувам да направат уште некое изненадување. И Полска не е тоа што беше така да Хрватска и Србија имаат реални шанси за 2-3 место :)

аха ќе тепаат никогаш Исланд добива денеска сигурен сум таа и ќе ја гледам има интересни натпревари за Хрватска завршено е многу тешко да одат во 1/2..

Сигурен тип ви е победа на Романија над Словачка ...

Единствено изненадување можи да биди на хендикеп...односно да загубат со помала разлика Германците...:smir:
1.40,1.50 е коеф за победа на Исланд...па најверојатно на хендикеп ќе биди +2,3 гола за Германија...
Ама дека Германија...ќе добие со Исланд...речиси невозможно...
Германец си е Германец,не се предава до крај,иако немаат ниту теоретски шанси за пласман во 1/2 финале,играат до крај...но сепак мислам дека Исланд денес добива 99%...
Ова за нив е можеби клучен меч...доколку добијат денес,ќе им треба бод од наредните два меча со Шпанија и Франција...(мечеви каде реално се аутсајдери)....
Доста силна и тврда репрезентација е Исланд....имаат одлична генерација....

П.С.За денес за кладилничарите..,предлог тип од мене...:pipi:
Покрај кецот на Исланд..
Шпанија-Норвешка 1...на хендикеп.,мислам дека над 6,7 разлика добива Црвената Фурија......
Хрватска-Аргентина,не би требало да има многу голови..моја прогноза е -50 гола на цел меч....
На конечен не се исплаќа да се игра...
Шведска-Србија 1..Мислам дека нема дилеми овде,домаќинот со победа си ги зголемува шансите,пред решавачките мечеви со Данска и Хрватска...
Е сеа не знам дали прво играат со Данците или со Хрватите...можно е да имаат мал"соседски попуст"од Данците доколку е последната утакмица од групата со нив .,нормално доколку Данците веќе имаат обезбеден пласман....(а веќе со една нога се таму)...
Данска -Полска...дерби на групата...Данците се во огромна предност...би требало да добијат..тип 1..
Франција-Унгарија...се знае 1...многу мал коеф...оваа ако се игра на хендикеп....иако Французите ќе ги штедат шо повеќе силите за завршницата...

Пренесува некоја македонска телевизија??

UpDate
Да не рече некој после вака така :jaj:

Значи како и на сите така и на ова светско првенство судиите се најслаби актери и исто како да гледаш некој репризи од пред дестина години
на пет шест минути до крај кога се крши резулататот одма исклучвање и крај на утакмицата:tapp:
За победници на ова првенство не знам кој ќе биди но сигурен сум дека ќе биди некој од домашните скандинавците и можи исланд а нашите балканците немаат шанси покрај вакви судии и тие со тие чкрапалата шо ги вртат :vozbud:
Се надевам дека ќе се квалификоваме во србија на европското и ќе видат како се навива :salut:

svedska-srbija
На полувреме водат србите 13-12
Се гледа кај србите дека играат само двајца бекови а сите други се додавачи и тој голманот месечарот фате две три ама сепак водат поради шведските ѕвезди кој по се изгледа мислеја само ако се појават на пракет ќе победат а ништо не изиграа во првото полувреме

Глејте сега до крај како ќе ги уништат судиите србиве...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom