Додик вели Босна и Херцеговина е во фаза на распад. Дали e?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Србија и Босна ,внатрешен проблем на еден народ,самоистребување.Има една книга ,а и филм по неа кој се вика Нож,кој не прочитал или не видел ,топло му препорачувам.Може на некои ке им се сруши идилата за србите.....На запад е забранет ,јас ги разбирам ,семејно насилство во рамки на еден цел народ.
Колку ги жалам ,се осеќаат супериорни на балканот а колку се трули од внатре ..........

,а и филм по неа кој се вика Нож,кој не прочитал или не видел ,топло му препорачувам.

Го имам гледано неколку пати, интересен филм

--- надополнето ---

Зар не мислиш дека е време да се отфрли омразата меѓу народите на Балканот?
Кој и да пробува да ја отфрли нема да успее зошто секогаш ја имало и ќе ја има, зошто ќе се најдат луѓе да ја потикнат

--- надополнето ---

Зар не мислиш дека е време да се отфрли омразата меѓу народите на Балканот?
Кој и да пробува да ја отфрли нема да успее зошто секогаш ја имало и ќе ја има, зошто ќе се најдат луѓе да ја потикнат

Инбокс :wink:

Ете тоа е тоа човек такви работи знаш зошто се случуваат ? Се случуваат поради тоа што се пуштаат дечишта да војуваат бе човек пушти некој добро истренирани командоси како што се ови нашите питбули од ЕСЗ-Тигар или од ЕСО-Волк па да видиш дали ќе биде така тие се сите од 25 до 33 години дечки во најдобра форма одлично истренирани и физички и психички и знаат да се снајдат ако се најдат во ваква состојба ова детево Евгениј се испосрал и овие го заклале тоа е тоа ЖАЛАМ !

Novinar Večernjih novosti inzistirao je na tezi da je zapravo Mesić inicijator rata u BiH, jer je njegova ideja bila da se Tuđman i Milošević sretnu i dogovore. To se i dogodilo, 26. ožujka 1991., kada su navodno dogovorili podjelu BiH.
Govorio je da Engleska, Francuska i Rusija podržavaju podjelu BiH i da mi moramo tamo štititi naše interese.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/...prisluskivao-drzavnii-i-vojni-vrh/560511.aspx

Србија и Босна ,внатрешен проблем на еден народ,самоистребување.Има една книга ,а и филм по неа кој се вика Нож,кој не прочитал или не видел ,топло му препорачувам.Може на некои ке им се сруши идилата за србите.....На запад е забранет ,јас ги разбирам ,семејно насилство во рамки на еден цел народ.
Колку ги жалам ,се осеќаат супериорни на балканот а колку се трули од внатре ..........

Се тоа е ОК, но вака или онака Србија и Додик се под силен меѓународен притисок да не врдаат многу. Имено, по толку претење дека ќе одржи референдум, откако дојде Кетрин Ештон во Бања Лука и директно му се закани, Додик референдум веќе не спомнува.

Што се однесува до Србија, минатата недела се случи она што одамна се очекуваше:

http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/mk/features/setimes/features/2011/07/07/feature-01

.

ако БиХ се распадне има да биде домино ефект....тогаш ни десет Европски Унии нема да се справат со неа....додуша зашто да се справат.....и тие се виновни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom