Формула 1 Сезона 2011

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Проклета нека е љубовта на буржоазијата кон овие глупи автомобили, абе подосадно од ова нема 2 саат возат некои глупи автомобили и што, абе каде ви е свеста на вас каде е револуционерниот дух?

За утре очекувам Хамилтон или Батон да направат голем притисок кон Фетел и моја желба е да победи некој од Мекларениве.Ке се чека некоја грешка или проблеми со болидот на Ред Булот на Себастиан инаку тешко да се претрка далеку по брз е Фетел а тоа најубаво се гледа на квалификациите.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Ќе ја убијат сезонава овие !! :nerv:

Btw шо е финтава со црвените комплети на МекЛарен ?!?!?! :nesvest::nesvest:

изгледа на дугмето и на нигата животна желба им е да возат за Ферари па кога не можат барем и тие да бидат црвени на една трка :pos2:

пак Фетел на ПП :nesvest:

детето вози лудо...

:aplauz:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
изгледа на дугмето и на нигата животна желба им е да возат за Ферари па кога не можат барем и тие да бидат црвени на една трка :pos2:
Па баш и не верувам дека имаат некаква желба да возат за ферари во моментов :baeh:

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
More glup komentator.....

--- надополнето ---

A i kolku e za meklaren, poveke od ocigledno e ! Da mozi ce mu go ispusi na hamilton :)

P.s: sekoja cest za webber

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Пирова победа на Мекларен, ништо повеќе.

Си мислев таман некој ќе ги спушти на земја биковите ама што направи Вебер со истата тактика како Мекларените е неверојатно. Да беше Фетел на истата ќе беше 1.5 круг пред мекларените. А и Вебер да не се сецнеше на квалификациите ...

Џабе, нека се порадуваат до наредната трка. И монополот на Пирели со гумите е катастрофален. Се трошат 5 пати побрзо од припејд кредит на Т-Мобиле.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Многу возбудлива трка, со многу претекнувања...Стартот и возењето на Хамилтон денеска:drk: Добра тактика имаа Мекларен :pehar:, се надевам ќе продолжат вака и ќе бидат конкурентни на Ред Бул и во следните трки!
За Вебер исто така честитки, растури денеска, сеа криво ми е што го претекна и Батон на крај ама тоа е тоа.
Ме интересира за коментаторот дали е во можност цело време да ја следи трката со слика, зашто на моменти не ми изгледа така:) Кои само киксови ги прави. А за тоа што МТВ го прави со рекламите...I hope they rot in hell:devil3: Сериозно, стварно глупо изгледа, посебно тоа кога трката ја гледаш само на точката од извичникот што се наоѓа на рекламата!

Член од
14 август 2010
Мислења
1.228
Поени од реакции
1.493
И монополот на Пирели со гумите е катастрофален. Се трошат 5 пати побрзо од припејд кредит на Т-Мобиле.
Ne e taka, Pireli pravi gumi koi brzo degradiraat na baranje na FIA, da bea denes bridston ke bese ultra dosadna trka, site po ednas ke vlezea vo priblizno isto vreme i ke vozea so slicni performansi, i Pireli moze bez problem od pocvrsta komponenta da napravi potrajni i pospori gumi-dobri za monotona trka

Kutri komentator - aj so nema pojma od F1 ama gi mesa i bolidite, nitu po pozicijata koja ja cita od live-timingot ne moze da se orientira, sto pati podobro nekoj preveduvac da stavat simultano so slusalki od angliski komentator da preveduva kako vo parlamentot ili barem od nekoj srpski ili hrvatski komentator da preveduva, nas neka ne ni kazuvaat da ne znaeme da si mislime deka naucil da komentira, vaka ne samo sto nisto ne pomaga tuku i odmaga, ke te zbuni i posle trkata ke se dvoumis dali Vetel bese crnec ili Baton spanec :drk:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Хамилтон најак :icon_bigg
Каков старт само имаа со Батон потоа и тактика и возачки способности ... мајсторишта !Колку што беа еднакви денес со Ред Бул очекувам во европските трки минимум колку денес да биде разликата меѓу нив.Следна трка во Истамбул од 6 до 8 мај.Ке биде занимливо :vozbud:
Коментаторот врска нема,рекламине никакви многу замараа и не пуштија прес :tapp:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Фајнали ПОБЕДААААА !!! :aplauz:

Супер трка, не очекував ваква претстава знаејќи ја затвореноста на оваа патека и најавеното суво време.

Прв момент - Стартот на 2та МекЛарена :drk::drk:

Се понатаму се одвиваше и промешуваше како топчињата за Лото во барабанот. На момент помислив дека и Маса може да победи :icon_bigg ..

Сепак, третата промена на гумите кај Луис се покажа како добитна комбинација, во момент кога беше на 1.5 с. позади Розберг кој ја водеше трката. Мислев дека нема ништо да направат со ова, но испадна сосема спротивно.

И да, браво за Љаксата кој од 20то место, закачи подиум .. :icon_roll

ПИРЕЛИ, ЦВРСТА МАРКА !!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
По толку време, конечно дуел за прво место на патеката. Честитки за ѓупалето, и одличната стратегија. Можеа и 1-2 да извадат, ама Батон ...

Си мислев таман некој ќе ги спушти на земја биковите ама што направи Вебер со истата тактика како Мекларените е неверојатно. Да беше Фетел на истата ќе беше 1.5 круг пред мекларените. А и Вебер да не се сецнеше на квалификациите ...
Да беше баба ми машка, дедоми ќе беше првиот педер во Југославија... Да беше, ама не беше.

Џабе, нека се порадуваат до наредната трка. И монополот на Пирели со гумите е катастрофален. Се трошат 5 пати побрзо од припејд кредит на Т-Мобиле.
Тоа што го покажа Мекларен на патеката, се вика мозок. А трошењето на Пирелите, оди во прилог на бркање и неизвесност до крај. Да го вратат и надолевањето на гориво, па да гледаме F1 ко луѓе.

Хамилтон најак :icon_bigg
Каков старт само имаа со Батон потоа и тактика и возачки способности ... мајсторишта !Колку што беа еднакви денес со Ред Бул очекувам во европските трки минимум колку денес да биде разликата меѓу нив.Следна трка во Истамбул од 6 до 8 мај.Ке биде занимливо :vozbud:
Коментаторот врска нема,рекламине никакви многу замараа и не пуштија прес :tapp:
Искрено освен стратегијата, Мекларен не покажаа нешто повеќе. Ред Бул сеуште е супериорен во однос на перформанси. А Батон е дупка возач, можеа 1-2 да извадат.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
По толку време, конечно дуел за прво место на патеката. Честитки за ѓупалето, и одличната стратегија. Можеа и 1-2 да извадат, ама Батон ...

Да беше баба ми машка, дедоми ќе беше првиот педер во Југославија... Да беше, ама не беше.

Тоа што го покажа Мекларен на патеката, се вика мозок. А трошењето на Пирелите, оди во прилог на бркање и неизвесност до крај. Да го вратат и надолевањето на гориво, па да гледаме F1 ко луѓе.

Искрено освен стратегијата, Мекларен не покажаа нешто повеќе. Ред Бул сеуште е супериорен во однос на перформанси. А Батон е дупка возач, можеа 1-2 да извадат.
Okay mr Smartypants. Јас и сум за Мекларен, се израдував што победија, ама до толку феноменална стратегија и немаа баш. Секој втор тим ја направи.

И Батон дупка возач да. Да беше ти во тој Мекларен ќе го сопреше Вебер.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Okay mr Smartypants. Јас и сум за Мекларен, се израдував што победија, ама до толку феноменална стратегија и немаа баш. Секој втор тим ја направи.

И Батон дупка возач да. Да беше ти во тој Мекларен ќе го сопреше Вебер.
Е како немаа? Ако беа на слична стратегија како Ферари мислиш дека ќе победеше Хамилтон?

А Батон е дупка пошто беше пред Хамилтон. Ако се сеќаваш Хамилтон почна од Батон па ги нанижа и Росберг, Маса, Фетел... и победи. А Батон шо напрај? Едвај успеа да ги помини Росберг и Маса. Ако ги поминеше навреме ќе возеше далеку побрзи кругови и ќе имаше шанса да го нападне Фетел, а од друга страна ќе имаше и доволно простор за да неможи Вебер да го загрози. Ама тоа е се ако би било кога би било...

И вака не е лошо.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Е како немаа? Ако беа на слична стратегија како Ферари мислиш дека ќе победеше Хамилтон?

А Батон е дупка пошто беше пред Хамилтон. Ако се сеќаваш Хамилтон почна од Батон па ги нанижа и Росберг, Маса, Фетел... и победи. А Батон шо напрај? Едвај успеа да ги помини Росберг и Маса. Ако ги поминеше навреме ќе возеше далеку побрзи кругови и ќе имаше шанса да го нападне Фетел, а од друга страна ќе имаше и доволно простор за да неможи Вебер да го загрози. Ама тоа е се ако би било кога би било...

И вака не е лошо.
Честитки за почеток.Иначе Хамилтон си е возачиште морам да признаам,со стил го изврши финалното претекнување како што и доликува.За Вебер немам коментар,дечкото беше натрипан.Ферари мизерија ова е веќе втора сезона со ваков катострафален старт,незнам што мислат.Шумахер и Росберг и покрај најавите пак се на истото место како и лани.Тоа е тоа,сезоната е долга.

Kajgana Shop

На врв Bottom