Меркел: Германија ќе стане исламска држава

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
За Македонците муслимани ние сме сами криви. Никој не го поддржа Фиат Цаноски во Струга, кога се кандидираше за градоначалник. Никој сега нема право да им кажува што да прават. Државата мора да почне да се грижи повеќе за Македонците, сеедно која вера си ја практицираат. Успеавме во своја држава да бидеме граѓани од Ш - класа. Ова само кај нас го има!!!
Германија, а и другите големи светски сили нас ни кажуваат што треба да правиме и како мораме да се грижиме за малцинствата, а и самата не го почитува тоа.
Епа, браќа и сестри Македонци, повелете тепајте се уште за во ЕУ. Борете се да ви сменат име и нека ве прават будали при здрав памет. Јас сум против влез во ЕУ, ем да смениме име, ем да бидеме на иста маса со некои држави кои не користат како експериментални глувци. НЕ ФАЛА!

Најубаво е привилегирано партнерство но не членство. Ем си задржуваш суверенитет, ем имаш куп договори со повластена стапка и ем си задржуваш име.

Најубаво е привилегирано партнерство но не членство. Ем си задржуваш суверенитет, ем имаш куп договори со повластена стапка и ем си задржуваш име.
Много добар предлог,но за жал не е ставен на маса от никоja страна. Таков договор се уште се нуди само на Турциja.

Ех, кој да им докаже на неписмениве што не водат!

Много добар предлог,но за жал не е ставен на маса от никоja страна. Таков договор се уште се нуди само на Турциja.

Ех, кој да им докаже на неписмениве што не водат!

Таков договор ќе понуди самата ЕУ ако Македонија јасно каже НЕ МЕНУВАМЕ ИМЕ за влез. Тогаш природно ќе се бара компензација за нечленството и ќе ни се понуди привилегирано членство.

Ама за тоа треба став, консензус и јасна визија :).

За Македонците муслимани ние сме сами криви. Никој не го поддржа Фиат Цаноски во Струга, кога се кандидираше за градоначалник. Никој сега нема право да им кажува што да прават. Државата мора да почне да се грижи повеќе за Македонците, сеедно која вера си ја практицираат. Успеавме во своја држава да бидеме граѓани од Ш - класа. Ова само кај нас го има!!!
Германија, а и другите големи светски сили нас ни кажуваат што треба да правиме и како мораме да се грижиме за малцинствата, а и самата не го почитува тоа.
Епа, браќа и сестри Македонци, повелете тепајте се уште за во ЕУ. Борете се да ви сменат име и нека ве прават будали при здрав памет. Јас сум против влез во ЕУ, ем да смениме име, ем да бидеме на иста маса со некои држави кои не користат како експериментални глувци. НЕ ФАЛА!

Се сложувам со тебе ама ќе додадам дека ќе дојде време кога во Македонија ќе има пак војна ама тука македонците ќе победат и Албанците и сите останти немакедонци ќе ни ги лижат нозете за да имаат и мали права барем слушај ми го зборо !

--- надополнето ---

Ова турчево поларис секаде каде што има политичка тема или пак верска нон стоп нешто провоцира. Па некој треба да е луд да каже дека Исламот не е закана во светски рамки. Ајде ќе кажеме радикалниот ислам кој зема с епоголем замав. Па гледма некои коментари дека Франција ќе станела прва исламска земја во Европа и не ми останува ништо друго туку да се насмеам. Се додека Франција, Германиај и останатите колонијални држави немаат реална закана по нивната безбедност и интегритет ќе ги пуштаат овие заостанативе муслимани да се шират. На првиот знак на загрозување ќе дојде до верска војна чиј победник однапред се знае. Силата е кај западот, не е кај оние глупаци бомбаши самоубијци и слични ко нив.На Американците им требаше малку , многу малку време да го средат Авганистан, Ирак... Замислете колку ќе им треба да го средат тоа во нивните дворови - многу малку.
Времето на Оотманската империја е далечно минато, како и она на Александар МАкедонски. Да се водеа војните како тогаш можеби турците пак ќе освоеја нешто, ама во денешно време тешко таа работа.

Хухухуууууууууууууууууууууу да закон е типот бе еј турчага само јади јади а незнае шо !:pos2:
P.S- го иам забележано тоа

Jas imam zabelezano deka ti si od planina:tapp:

Dur treskas gluposti,odi sadi piperki..

Се` почнува полека! Прво една џамија, па друга, па трета, па до секоја куќа по една џамија. Во џамиите треба да пее оџа, а треба да појде и народ. Ако се збере таму народ значи таму постојат муслимани, кои треба да се пребројат. Затоа ние балканците сме им експериментални глувци, кај нас проверуваат што може и како може да им се одрази на нивната држава. Според нашиот устав, Македонија е на сите граѓани, а кај нив Германија на Германците. :toe:

Кај нас почна така! Шќиптарите ги презедоа џамиите од Турците и сега тие си шефуваат, си ја водат исламската верска заедница како сакаат. Во Македонија не се само Шќиптарите муслимани, ама иди буни се.

Во Германија живеат 6% муслимани.
Верувај ми, Германија никогаш нема да стане Исламска земја. Ни Македонија, ни Франција.
Босна, Турција и Албанија не се исламски земји, уште помалку овие ќе бидат.

Во Германија живеат 6% муслимани.
Верувај ми, Германија никогаш нема да стане Исламска земја. Ни Македонија, ни Франција.
Босна, Турција и Албанија не се исламски земји, уште помалку овие ќе бидат.

Едно време муслиманите за малку ќе ја освоеа Франција.... пред многу години... ама за малку.:vozbud:

EM EM нема :toe:

Се сложувам со тебе ама ќе додадам дека ќе дојде време кога во Македонија ќе има пак војна ама тука македонците ќе победат и Албанците и сите останти немакедонци ќе ни ги лижат нозете за да имаат и мали права барем слушај ми го зборо !
LOL
иди бре фотокопирај се
ја неќам никој да ми лиже нозе исто ко што неќам ја да лижам туѓи нозе

Да секако. Овој што решил повеќе да не молчи пред двојните стандарди, он провоцира.
Никако не се провокатори тие што му ја исекоа главата на свештеникот или што испотепаа еден куп Христијани по светов на Бадник, туку провокатор е овој што му пукнал филмот од гомната.

Значи треба да се истребат што побрзо.

Еми нели истата игра тие католиците ја беа играле со селџуците во нашата македонска империја со главен град Цариград.
Само народ со силна духовна сила може да ја сочува својата држава, идентитет и ген.

На Европа и го посакувам истото што таа го направи со Цариград, ништо помалку, ништо повеќе.

Се` почнува полека! Прво една џамија, па друга, па трета, па до секоја куќа по една џамија. Во џамиите треба да пее оџа, а треба да појде и народ. Ако се збере таму народ значи таму постојат муслимани, кои треба да се пребројат. Затоа ние балканците сме им експериментални глувци, кај нас проверуваат што може и како може да им се одрази на нивната држава. Според нашиот устав, Македонија е на сите граѓани, а кај нив Германија на Германците. :toe:

Кај нас почна така! Шќиптарите ги презедоа џамиите од Турците и сега тие си шефуваат, си ја водат исламската верска заедница како сакаат. Во Македонија не се само Шќиптарите муслимани, ама иди буни се.

Ова турчево поларис секаде каде што има политичка тема или пак верска нон стоп нешто провоцира. Па некој треба да е луд да каже дека Исламот не е закана во светски рамки. Ајде ќе кажеме радикалниот ислам кој зема с епоголем замав. Па гледма некои коментари дека Франција ќе станела прва исламска земја во Европа и не ми останува ништо друго туку да се насмеам. Се додека Франција, Германиај и останатите колонијални држави немаат реална закана по нивната безбедност и интегритет ќе ги пуштаат овие заостанативе муслимани да се шират. На првиот знак на загрозување ќе дојде до верска војна чиј победник однапред се знае. Силата е кај западот, не е кај оние глупаци бомбаши самоубијци и слични ко нив.На Американците им требаше малку , многу малку време да го средат Авганистан, Ирак... Замислете колку ќе им треба да го средат тоа во нивните дворови - многу малку.
Времето на Оотманската империја е далечно минато, како и она на Александар МАкедонски. Да се водеа војните како тогаш можеби турците пак ќе освоеја нешто, ама во денешно време тешко таа работа.

Закана има во вашите глави само, кои се продолжение на телевизорот, само без гајтан за струја.

Дејство на 12,7мм муниција на човечки битија...убивање цивили чисто ради занимација...

Колку земји со доминантно исламско население се окупирани од западни сили?
А колку земји со доминантно христијанско население се окупирани од земји со доминантно исламско население?
Пример некој?
Колку земји со доминантно исламско население имаат марионетски режими поставени од западот?
А колку земји со доминантно христијанско население имаат марионетски режими поставени од исламски земји?
Пример?
Има такви,шо викаат на телевизија?
Колку жртви паѓаат секој ден во тие земји?
Да чита и да се чуди човек...

Дали и вие како и Медлин Олбрајт сметате дека 560.000 мртви деца како резултат на санкциите против Ирак во девеесетите “вределе за целта“...?
Колку воопшто луѓе кои се перцепираат како христијани гинат годишно од страна на некои кои се перцепираат за муслимани а каков е обратниот резултат?

И сега на секој напад (кој е разбирлив,замислете да бевте во Ирак и да го собиравте вашето дете низ улица,раце,нозе,црева,мозок само за да го погребате) во кој некој се разнесол подлегнувајќи на пропагандите на религиската лоботомија овде се потресуваат „аууу готово, џихадот почна„, небаре некоја форумџивка ќе иштанца 26 рисјанчиња а некој форумџија ќе си истетовира малтешки крст на газот...

Ама тоа е, Орвел стварно беше оптимист изгледа...:(

LoL, ти и Lupos сте посебен поджанр во комедијата.

:vozbud:
Ме викна спомна мене :)

Одговори му на човекот ако најдеш аргументи :)
Не бегај педерски од темата со аргументи од типот : комедија, левичарите, итн итн занимавање со етикети и разни детали а не суштината и бегање како најдолно педерче кога аргументите ќе ти ги снема :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom