Македонија ја нападна Бугарија

Статус
Затворена за нови мислења.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Сите што се регистрирале, нека ми пишат тука или на играта порака за помош. Ќе ви пратам туторијали со кои полесно ќе ја сфатите играта.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Сите што се регистрирале, нека ми пишат тука или на играта порака за помош. Ќе ви пратам туторијали со кои полесно ќе ја сфатите играта.
Дај стави туторијали тука..никако не ја сваќам играва...од увек сум бил тапа за стратегии

Член од
1 октомври 2010
Мислења
35
Поени од реакции
1
Makedonija porazena vo virtuelnata voina so Bulgaria
Ne sakam da mislim sto ke bide ,ako beshe vistinska voina:vozbud:

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Makedonija porazena vo virtuelnata voina so Bulgaria
Ne sakam da mislim sto ke bide ,ako beshe vistinska voina:vozbud:
ептен бевме зафатени додека војувавме...
имав многу вишок червени и бев ептен зафатен па не стигнав да војувам!
тоа бугарките многу се добри!:vozbud:

М

Мартин`

Гостин
Poentata e jasna -ni virtuelno ,ni realno moe da stapite na malkiot prust na Bulgaria.
Ostava samu da lijete rani i lechite kompleksi
Е вака сине да ти кажам јас кратка сторија ..

Единствени комплекси и мразење покажаа Бугарите кон нас во играта, да те потсетам само дека на првите избори откако бевме додадени како држава бидејки се зима без одобрување државјанство Бугарите пробаа да ја превземат Македонија на избори за ваша жал изгубија ..

Потоа „паметните“ Бугари цело време пишуваа во весниците против нас со омраза. И да зошто во играта има алијанси истите пробаа да ни стават вето за влез во алијансата Феникс зошто нив им требала Македонија ..

И да зошто ние имаме добри односи со членките на Феникс веднаш штом ве притиснаа малце, испаднавте од алијансата.

И да за ваша жал Македонија станува се појака!

2-3 месеци постоиме вие 2+ години а скоро иста штета во битките, и единствени комплекси кои почнаа да лечат сте вие!

Затоа ќе платите макар засега само виртуелно.

М

Мартин`

Гостин
Сорен имаш статистики можеш да видиш, на првите избори ќе ја превземевте државата ако не донесовме нови играчи.

Дури на изборите учествуваа Бугари и тоа: Bloody_sword, pafel, CMAXHAT, V3n0M93, Stanimir Os, Darriel

Можеш да видиш http://www.erepublik.com/en/elections/country-79-election-congress-0-date-2010-10-region-0

Откако не успеавте, пробавте уште еднаш да ги прелажете нашите НОВИ играчи па ја крстивте партијата ВМРО со надеж дека ќе добиете гласови ..

Партијата сега ја води наш затоа е преименувана ..

И еве што поставува вашите избрани претседатели за национални цени 3 мандати до сега (а ниеден регион ни немате земено никогаш!)
А ние никогаш немаме поставено национални цели за Бугарија ..

Се гледа кој има комплекси, НАЈИСКОМПЛЕКСИРАН народ сте на Балканов.

Член од
1 октомври 2010
Мислења
35
Поени од реакции
1
Сорен имаш статистики можеш да видиш, на првите избори ќе ја превземевте државата ако не донесовме нови играчи.

Дури на изборите учествуваа Бугари и тоа: Bloody_sword, pafel, CMAXHAT, V3n0M93, Stanimir Os, Darriel

Можеш да видиш http://www.erepublik.com/en/elections/country-79-election-congress-0-date-2010-10-region-0

Откако не успеавте, пробавте уште еднаш да ги прелажете нашите НОВИ играчи па ја крстивте партијата ВМРО со надеж дека ќе добиете гласови ..

Партијата сега ја води наш затоа е преименувана ..

И еве што поставува вашите избрани претседатели за национални цени 3 мандати до сега (а ниеден регион ни немате земено никогаш!)
А ние никогаш немаме поставено национални цели за Бугарија ..

Се гледа кој има комплекси, НАЈИСКОМПЛЕКСИРАН народ сте на Балканов.
Veruvai si:smir:

Член од
21 декември 2010
Мислења
147
Поени од реакции
6
Мартин` Многу сериозно се види на оваа игра. Смешно е да се зборува за народ од одлуките на 20 деца.

Сигурно сте ги лути во youtube и сега си враќаат

:smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Не сум многу по игрите посебно не по стратегиите, ама ај се регистрирав да видам шо има... се вработив купив храна ко за почеток :pos:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Лудаци бе :) па ја помислев стварно па реков да одам во Воен Отсек да се пријавам :)))

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
stiga so tia gluposti i mitove ve
koi go volnuvat chervenite sega osven vas :pos2:
Ako nemash pone 5 cherveni evra nikoja bulgarka nema da ti obrati vnimanie..
Aide karai seka na ruchna zadovola

Поздрав "брате" блгарче.

ПС: Овие и без пари сакаат, нема потреба веќе од 2 червени......

Член од
21 декември 2010
Мислења
147
Поени од реакции
6
Поздрав "брате" блгарче.

ПС: Овие и без пари сакаат, нема потреба веќе од 2 червени......
Дојди да видиш во студентски град новите Бугарки за да разбереш кој кој. Е да и вие имате секс со Бугарки. Виртуелно.

:pos2:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Дојди да видиш во студентски град новите Бугарки за да разбереш кој кој. Е да и вие имате секс со Бугарки. Виртуелно.

:pos2:
Во право си дека имаме секс со бугарки, ама не си во право дека е само виртуелно. Дојди ти во Струмица да ја видиш баба ти како продава облека по улиците за да заработи некој денар, за да може леб да си купи во бугарија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom