GrouchoMarx
Мочко
- Член од
- 26 јануари 2008
- Мислења
- 2.907
- Поени од реакции
- 469
Сите што се регистрирале, нека ми пишат тука или на играта порака за помош. Ќе ви пратам туторијали со кои полесно ќе ја сфатите играта.
Дај стави туторијали тука..никако не ја сваќам играва...од увек сум бил тапа за стратегииСите што се регистрирале, нека ми пишат тука или на играта порака за помош. Ќе ви пратам туторијали со кои полесно ќе ја сфатите играта.
ептен бевме зафатени додека војувавме...Makedonija porazena vo virtuelnata voina so Bulgaria
Ne sakam da mislim sto ke bide ,ako beshe vistinska voina
Е вака сине да ти кажам јас кратка сторија ..Poentata e jasna -ni virtuelno ,ni realno moe da stapite na malkiot prust na Bulgaria.
Ostava samu da lijete rani i lechite kompleksi
Veruvai si:smir:Сорен имаш статистики можеш да видиш, на првите избори ќе ја превземевте државата ако не донесовме нови играчи.
Дури на изборите учествуваа Бугари и тоа: Bloody_sword, pafel, CMAXHAT, V3n0M93, Stanimir Os, Darriel
Можеш да видиш http://www.erepublik.com/en/elections/country-79-election-congress-0-date-2010-10-region-0
Откако не успеавте, пробавте уште еднаш да ги прелажете нашите НОВИ играчи па ја крстивте партијата ВМРО со надеж дека ќе добиете гласови ..
Партијата сега ја води наш затоа е преименувана ..
И еве што поставува вашите избрани претседатели за национални цени 3 мандати до сега (а ниеден регион ни немате земено никогаш!)
А ние никогаш немаме поставено национални цели за Бугарија ..
Се гледа кој има комплекси, НАЈИСКОМПЛЕКСИРАН народ сте на Балканов.
stiga so tia gluposti i mitove ve
koi go volnuvat chervenite sega osven vas :pos2:
Ako nemash pone 5 cherveni evra nikoja bulgarka nema da ti obrati vnimanie..
Aide karai seka na ruchna zadovola
Дојди да видиш во студентски град новите Бугарки за да разбереш кој кој. Е да и вие имате секс со Бугарки. Виртуелно.Поздрав "брате" блгарче.
ПС: Овие и без пари сакаат, нема потреба веќе од 2 червени......
Во право си дека имаме секс со бугарки, ама не си во право дека е само виртуелно. Дојди ти во Струмица да ја видиш баба ти како продава облека по улиците за да заработи некој денар, за да може леб да си купи во бугарија.Дојди да видиш во студентски град новите Бугарки за да разбереш кој кој. Е да и вие имате секс со Бугарки. Виртуелно.
:pos2: