Македонски избор за Евровизија 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Bibo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Колку помоќно звучат вака отколку што пренесуваше МТВ...

еј у 22.30 требаше да има јади бурек на јанко, пуштете наша тв да видите дека нема емисија и се тоа поради еуросонг, колку ниско паѓаат од тие што се со власта не дозволуваат народ да се јави да каже демократско мислење.

--- надополнето ---

оваа песна беше далеку подобра од третопласираните офсајд

Има видео од настапот на суперхикс на youtube? Морам да го видам тоа уште еднаш хахахахаха

Ако има некој клип од песната Лудост (таа сама што излезе да пее) нека постира. Мене таа ми се свиѓаше највише. Многу звучеше блузерски (:

Ако има некој клип од песната Лудост (таа сама што излезе да пее) нека постира. Мене таа ми се свиѓаше највише. Многу звучеше блузерски (:

Срце ај ја и ти да праиме дует за идната година :)

Срце ај ја и ти да праиме дует за идната година :)

Хахаха, треба треба. Само се плашим ако победиме после кој ќе трпи слава, медиуми и све остало :):):)

Хахаха, треба треба. Само се плашим ако победиме после кој ќе трпи слава, медиуми и све остало :):):)

Абе дечко не заебавај, навикнати сме ние :) туку кој ќе ги трпи сметките од прославата у кафана?

Местена работа... 100% Не зборувам онака знам како е наместено и кој го намести. Мартин требаше да оди.

Да да да да!!! И јас сакам блуз .. и добар глас имаше
ама не пали тоа на Евровизија :/

--- надополнето ---

А иначе да кажам ..се знаеше дека е наместно за Влатко да КРЕКА у Германија ...
жива брука сме што да кажам друго :О...

Да да да да!!! И јас сакам блуз .. и добар глас имаше
ама не пали тоа на Евровизија :/

--- надополнето ---

А иначе да кажам ..се знаеше дека е наместно за Влатко да КРЕКА у Германија ...
жива брука сме што да кажам друго :О...
A што пали на евровизија. Песната е најдобра. Ама Влатко го прогласија за победник уште однапред. Мислам дека жирито поинаку ќе гласаше да не беше под притисок на јавноста. А гласовите од публиката.... лудост. За телефонското гласање многу очигледно е дека се организирале само четворица. Другите каскаат зад нив. Сигурно ни роднините не гласале.
021A818BAD60C04D8DE9A64165F52C3E.jpg
А гласовите од жирито дијаметрално спротивни и многу пореални.
CF26E61F76050D4B8F4F478943085742.jpg

Од година во година се повеќе ме разочаруваат Евросонг. жално!

Кукурикуууууууууууууууууууууу !

A што пали на евровизија. Песната е најдобра. Ама Влатко го прогласија за победник уште однапред. Мислам дека жирито поинаку ќе гласаше да не беше под притисок на јавноста. А гласовите од публиката.... лудост. За телефонското гласање многу очигледно е дека се организирале само четворица. Другите каскаат зад нив. Сигурно ни роднините не гласале.
Прегледај го приврзокот 40962
А гласовите од жирито дијаметрално спротивни и многу пореални.
Прегледај го приврзокот 40963

Се прашувам со кој памет некој би гласал за Ангелина Стојаноска, која ниту имаше убава песна, а ја имаше и една од најлошите интерпретации што сум ја слушнал било кога? Како може да добие повеќе од 1000 гласови и да заврши трета по телевоутинг?

Се согласувам за тоа дека жирито е многу пореално со гласовите.

Влатко веќе снимил Англиска и Хрватска верзија на песната а деновиве ќе ги снимат и Руската и Германската... Кога стигнаа да ги направат волку верзии ЛОЛ Овие уште од претходно веќе се спремиле за Германија, ништо чудно и спотот да го снимиле уште пред месец дена :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom