Срце ај ја и ти да праиме дует за идната годинаАко има некој клип од песната Лудост (таа сама што излезе да пее) нека постира. Мене таа ми се свиѓаше највише. Многу звучеше блузерски
Хахаха, треба треба. Само се плашим ако победиме после кој ќе трпи слава, медиуми и све осталоСрце ај ја и ти да праиме дует за идната година
Абе дечко не заебавај, навикнати сме ние туку кој ќе ги трпи сметките од прославата у кафана?Хахаха, треба треба. Само се плашим ако победиме после кој ќе трпи слава, медиуми и све остало
Здравка владеее!!!Ако има некој клип од песната Лудост (таа сама што излезе да пее) нека постира. Мене таа ми се свиѓаше највише. Многу звучеше блузерски
Да да да да!!! И јас сакам блуз .. и добар глас имашеАко има некој клип од песната Лудост (таа сама што излезе да пее) нека постира. Мене таа ми се свиѓаше највише. Многу звучеше блузерски
A што пали на евровизија. Песната е најдобра. Ама Влатко го прогласија за победник уште однапред. Мислам дека жирито поинаку ќе гласаше да не беше под притисок на јавноста. А гласовите од публиката.... лудост. За телефонското гласање многу очигледно е дека се организирале само четворица. Другите каскаат зад нив. Сигурно ни роднините не гласале.Да да да да!!! И јас сакам блуз .. и добар глас имаше
ама не пали тоа на Евровизија :/
--- надополнето ---
А иначе да кажам ..се знаеше дека е наместно за Влатко да КРЕКА у Германија ...
жива брука сме што да кажам друго :О...
Се прашувам со кој памет некој би гласал за Ангелина Стојаноска, која ниту имаше убава песна, а ја имаше и една од најлошите интерпретации што сум ја слушнал било кога? Како може да добие повеќе од 1000 гласови и да заврши трета по телевоутинг?A што пали на евровизија. Песната е најдобра. Ама Влатко го прогласија за победник уште однапред. Мислам дека жирито поинаку ќе гласаше да не беше под притисок на јавноста. А гласовите од публиката.... лудост. За телефонското гласање многу очигледно е дека се организирале само четворица. Другите каскаат зад нив. Сигурно ни роднините не гласале.
Прегледај го приврзокот 40962
А гласовите од жирито дијаметрално спротивни и многу пореални.
Прегледај го приврзокот 40963