Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако има некој клип од песната Лудост (таа сама што излезе да пее) нека постира. Мене таа ми се свиѓаше највише. Многу звучеше блузерски![]()
Срце ај ја и ти да праиме дует за идната година![]()
Хахаха, треба треба. Само се плашим ако победиме после кој ќе трпи слава, медиуми и све остало![]()
Ако има некој клип од песната Лудост (таа сама што излезе да пее) нека постира. Мене таа ми се свиѓаше највише. Многу звучеше блузерски![]()
A што пали на евровизија. Песната е најдобра. Ама Влатко го прогласија за победник уште однапред. Мислам дека жирито поинаку ќе гласаше да не беше под притисок на јавноста. А гласовите од публиката.... лудост. За телефонското гласање многу очигледно е дека се организирале само четворица. Другите каскаат зад нив. Сигурно ни роднините не гласале.Да да да да!!! И јас сакам блуз .. и добар глас имаше
ама не пали тоа на Евровизија :/
--- надополнето ---
А иначе да кажам ..се знаеше дека е наместно за Влатко да КРЕКА у Германија ...
жива брука сме што да кажам друго :О...
A што пали на евровизија. Песната е најдобра. Ама Влатко го прогласија за победник уште однапред. Мислам дека жирито поинаку ќе гласаше да не беше под притисок на јавноста. А гласовите од публиката.... лудост. За телефонското гласање многу очигледно е дека се организирале само четворица. Другите каскаат зад нив. Сигурно ни роднините не гласале.
Прегледај го приврзокот 40962
А гласовите од жирито дијаметрално спротивни и многу пореални.
Прегледај го приврзокот 40963