Македонски избор за Евровизија 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
9.480

Колку помоќно звучат вака отколку што пренесуваше МТВ...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Мартин беше еуровижн матиријал и Љутата ганџа :)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
еј у 22.30 требаше да има јади бурек на јанко, пуштете наша тв да видите дека нема емисија и се тоа поради еуросонг, колку ниско паѓаат од тие што се со власта не дозволуваат народ да се јави да каже демократско мислење.

--- надополнето ---

оваа песна беше далеку подобра од третопласираните офсајд

С

сашенко

Гостин
Има видео од настапот на суперхикс на youtube? Морам да го видам тоа уште еднаш хахахахаха

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ако има некој клип од песната Лудост (таа сама што излезе да пее) нека постира. Мене таа ми се свиѓаше највише. Многу звучеше блузерски :)

S

stefi

Гостин
Ако има некој клип од песната Лудост (таа сама што излезе да пее) нека постира. Мене таа ми се свиѓаше највише. Многу звучеше блузерски :)
Срце ај ја и ти да праиме дует за идната година :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Срце ај ја и ти да праиме дует за идната година :)
Хахаха, треба треба. Само се плашим ако победиме после кој ќе трпи слава, медиуми и све остало :):):)

S

stefi

Гостин
Хахаха, треба треба. Само се плашим ако победиме после кој ќе трпи слава, медиуми и све остало :):):)
Абе дечко не заебавај, навикнати сме ние :) туку кој ќе ги трпи сметките од прославата у кафана?

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
Местена работа... 100% Не зборувам онака знам како е наместено и кој го намести. Мартин требаше да оди.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Здравка владеее!!!

S&M

Детектив
Член од
2 март 2011
Мислења
31
Поени од реакции
3
Да да да да!!! И јас сакам блуз .. и добар глас имаше
ама не пали тоа на Евровизија :/

--- надополнето ---

А иначе да кажам ..се знаеше дека е наместно за Влатко да КРЕКА у Германија ...
жива брука сме што да кажам друго :О...

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
Да да да да!!! И јас сакам блуз .. и добар глас имаше
ама не пали тоа на Евровизија :/

--- надополнето ---

А иначе да кажам ..се знаеше дека е наместно за Влатко да КРЕКА у Германија ...
жива брука сме што да кажам друго :О...
A што пали на евровизија. Песната е најдобра. Ама Влатко го прогласија за победник уште однапред. Мислам дека жирито поинаку ќе гласаше да не беше под притисок на јавноста. А гласовите од публиката.... лудост. За телефонското гласање многу очигледно е дека се организирале само четворица. Другите каскаат зад нив. Сигурно ни роднините не гласале.
021A818BAD60C04D8DE9A64165F52C3E.jpg
А гласовите од жирито дијаметрално спротивни и многу пореални.
CF26E61F76050D4B8F4F478943085742.jpg

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Од година во година се повеќе ме разочаруваат Евросонг. жално!

Кукурикуууууууууууууууууууууу !

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
A што пали на евровизија. Песната е најдобра. Ама Влатко го прогласија за победник уште однапред. Мислам дека жирито поинаку ќе гласаше да не беше под притисок на јавноста. А гласовите од публиката.... лудост. За телефонското гласање многу очигледно е дека се организирале само четворица. Другите каскаат зад нив. Сигурно ни роднините не гласале.
Прегледај го приврзокот 40962
А гласовите од жирито дијаметрално спротивни и многу пореални.
Прегледај го приврзокот 40963
Се прашувам со кој памет некој би гласал за Ангелина Стојаноска, која ниту имаше убава песна, а ја имаше и една од најлошите интерпретации што сум ја слушнал било кога? Како може да добие повеќе од 1000 гласови и да заврши трета по телевоутинг?

Се согласувам за тоа дека жирито е многу пореално со гласовите.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.128
Поени од реакции
3.993
Влатко веќе снимил Англиска и Хрватска верзија на песната а деновиве ќе ги снимат и Руската и Германската... Кога стигнаа да ги направат волку верзии ЛОЛ Овие уште од претходно веќе се спремиле за Германија, ништо чудно и спотот да го снимиле уште пред месец дена :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom