Македонски избор за Евровизија 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Bibo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно пејач на сцена, пратете го Мијалковски луѓе, овие што настапија пред малце нека начулат тоа ушите и нека слушаат. Човеков до сабајле би го слушала, секоја чест.

Нема дрога што може да го надмине овој трип што ми се дешава у моментов :):icon_lol::icon_lol:

Конечно пејач на сцена, пратете го Мијалковски луѓе, овие што настапија пред малце нека начулат тоа ушите и нека слушаат. Човеков до сабајле би го слушала, секоја чест.

искрено баткава да направи концерт би му пошол без око да му трепни, овие воловиве и кравиве треба да видат како треба од овој стар и шармантен господин :)

Многу ми се допадна организацијата на годинашнава евровизија.Посебно тонот им беше супер.Неодоливото „ззззззз“ овој пат беше гласно како никогаш досега (и колку толку ме поштеди од некој песни).Потоа облеката и изгледот на водителите беше феноменален.Водителката најверотно заборавила отворен чадор меѓу нозе,а тие од зелената соба најверојатно си играле со правосмукалката пред почетокот па си направиле супер кул правосмукалка фризури.А песните беа феноменали.Толку глупави,толку клише толку мотивирачки (за самоубиство и терористички напади) едноставно немам зборови.Посебно ми се „допадна“ четврата песна на Ангелина.Скоро и да не и го слушнав гласот а поради „доброто“ озвучување и „доброто“ пеење (ако може да се нарече така) танчерките почнаа да го губат ритамот и да се губат на сцена.Се на се ова е добра пародија на евросонг.

Каде исчезнаа луѓето како Мијалковски? Каде исчезнаа добрите песни? КАДЕЕЕЕЕЕ ????

LEAVE EVROVIZIJA ALOOONE! :pos:

Ако изгуби Влатче и сеа следната година се враќа со нумера "Албанка", да ги придобие гласовите и од рамковниве..

monobo3

Стварно бинава е ко шпорет од Горење, со рамна плотна

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom