С
сашенко
Гостин
Како да остана ова последното место на светот па нема каде и ајде во црква бог да чува.Има многу подобри и полуди места за тоа ако барате авантура ама јас во манастир не би никогаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Точно.
Иначе, многу ме нападнавте, премногу ! Па што вие бе луѓе мене само ме интересираше, пошто не сум толку по овие работи, дали е тоа дозволено, јас секако ќе одам на манастир празнициве, а после ова нормално дека не правам ништо.Ама вие пак... "Фетиш !!", "Ќе те убиеме !!"... друго ? На клада ли треба да ме запалат ?
Ами ти каква реакција мислеше дека ќе има? Оди мајчин ние ќе навиваме!!!!!!! Але але але ... Другар од толку места одбра баш во манастир... !?! Ок пробај , па после и во џамија пробај можи таму повозбудливо :wink:
Како да остана ова последното место на светот па нема каде и ајде во црква бог да чува.Има многу подобри и полуди места за тоа ако барате авантура ама јас во манастир не би никогаш.
ЗНАЧИ, не ми е до авантура или дека ми е возбудливо во манастир ( таман работа бе :neneneтуку за празнициве ќе одиме со партнерката со спиење во манастир, затоа прашав, дали смее.
ЗНАЧИ, не ми е до авантура или дека ми е возбудливо во манастир ( таман работа бе :neneneтуку за празнициве ќе одиме со партнерката со спиење во манастир, затоа прашав, дали смее.
исто и во библјијата пишува за градовите Садомор и Гомор:nenene: ај присети се како завршиле тие градови токму поради разузданоста на нивните жители
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BC_%D0%B8_%D0%93%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80Во Содома и Гомора се правеле вообичаени римјански работи. Е сеа бидејќи римјаните ги колеле евреите и рисјаните овие биле против сите типично римски работи. Кулминација на ова се парфемите кои биле измислени за да се намали смрдеата на луѓето. А сите знаеме дека смрдеата настанува поради небањање.
Од друга страна па, во библијата пишува Љуби го ближниот свој ко што се сакаш себе сиПоповите и владиките повикуваат на множење. Сеа сте мали за множење, ама може да вежбате
Јас лично сум преголем атеист и за воопшто да отидам во манастир. Еднаш ме излажаа, и бев во манастир во околината на кумановско. Се спиеше сите заедно во една голема соба. Постелнината којзнае кога последен пат беше перена. Со вера во бога до кожни инфекции. Моја среќа што сум селско дете и тогаш бев тазе вратен од војска (имам имунитет) па поминав лесно.
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A1%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BC_%D0%B8_%D0%93%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80
ај цитни малку на википедија.
токму заради разузданоста на жителите на градот биле уништени сите жители во него да служат како пример
Ако ги редиш во исти кош и манастирот и станот и ако гледаме така тогаш нема потреба да се оди во црква и да палиш свеќа можеш истото да го направиш и дома.Не дека ги контам многу работиве околу религијава,но сепак манастирот е свето место....како и да е не ми штима целава работа