Бакнување/секс во манастир

• Креатор на темата Креатор на темата Голијат&
  • Време на започнување Време на започнување
Голијат свесен си дека све се чита и све се пази?

Не сум голем верник, но не вреѓам ништо и поштувам се.

Треба да се има предвид за вакви деформирани сексуални фантазии, не се шала, секс е секс ова е више некој си деформиран фетиш.

Да беше малу накај исток можеби ќе добиеше срмтна казна за ова.

Ај да не сфатиш дека те мразам, и попот од Тетово што го има на ју тјуб како игра со топка истиот тој ја е.... женаму позади црква....

Нај малоумна тема до сеа во историјата на интернетов. Прво од култура ако ништо друго нема да се лигавиш. А за секс тешко и дека ќе имаш шанса, во различни соби спиете, а и собите се за по 5-6 души, можеби и повеќе.(шумата освен ви преостанува)

Добро бе, го испоубивте човекот. Значи само праша дали е во ред, дали смее. Не рече дека му е фетиш. Не рече дека му е интересно тоа. Само праша ако му дое дали да се воздржува или да "пука".

Ne preteruvajte..

Ja mislam deka nema veze.
Golem vernik sum i spored Biblijata, Bog e nasekade, pa taka i vo tvojot stan a i vo manastirot. Isto ti se fakja.

Star Pochetnik ubavo ti kazha.

Абе сеа си отишол во Манастир..ако си за 3-4 дена искецајте се слободно..не гледам тука ништо лошо пошо со свој очи бев сведок на таков чин! доколку си на поминување...па ќе се возджиш неколку часа не е проблем..

Не сум којзнае колку религиозен, но не би имал секс во манастир. Сепак тоа ми е премногу невкусно.

Како и да е, не ги осудувам до толку тие што би имале, има и каде каде поизопачени фетиши :)

Туку типот што ја отворил темава има 17 години, па дали е сигурен дека ќе му даде малата ? :)

Секој со своите фетиши ахахахаа

Да, би имал секс во манастир :DDDDD

Земи 1l Зејтин, по можност Брилијант остави го под некоја икона, и бркај си работа, секое дело кое ќе го напраиш таму ќе ти биди опростено :)

Секс во манастир, дај не заебавај :tapp:

Можеби е добро да кажеш во кој Манастир ќе одиш, па да средиме работа да не ве примат воопшто. Ако ви е за сексање, најдете си приватно сместување и сексајте се. Ако ти е филмот плански да имаш секс во манастир, тогаш можеби треба да се преиспиташ. Немој, знаеш дека е невкусно.

Според „главните фаци“ од манастиеите енд стаф, и за секс пред брак треба да се преиспиташ.
некако со двојни стандарди ми е целата работа.

Инаку, НЕ за тоа, поради руската поговорка:

„Никогаш не го навредувај домаќинот“.

Така да ...
јасно ли е?

Ne preteruvajte..

Golem vernik sum i spored Biblijata, Bog e nasekade, pa taka i vo tvojot stan a i vo manastirot. Isto ti se fakja.

Ако ги редиш во исти кош и манастирот и станот и ако гледаме така тогаш нема потреба да се оди во црква и да палиш свеќа можеш истото да го направиш и дома.Не дека ги контам многу работиве околу религијава,но сепак манастирот е свето место....како и да е не ми штима целава работа

Ne preteruvajte..

исто и во библјијата пишува за градовите Садомор и Гомор:nenene: ај присети се како завршиле тие градови токму поради разузданоста на нивните жители

Под точка
1.Мислам дека ако е мисионерска поза без кондом Бог нема да се налути зошто е дадено од него (види фуснота 1), се останато како орален, анален, длабоко грло, рачна обработка е веќе навреда за домаќинот т.е Бог.
2.Државата исто така мотивира за трето дете кое знаеме или научивме во 5-то одделение дека не го носи штркот (види фуснота 2 подолу) туку е како субпроизвод на секс (види фуснота 3 подолу) па затоа и можам да кажам дека државата е зад тебе.
3. Правно сексот кој не е на јавно место е дозволен
4. Нашата држава е секуларна па затоа точка 2 не се важи многу ама ми е аргумент плус во дискусијава

-фуснота 1-да не цитирам делови од библијата каде повикува на множење
-фуснота 2-барем јас тогаш научив
-фуснота 3-сексот оддамна не се употребува само за правење деца

Ако можат поповите да се работат со калугерките во манастирите зашто да неможеш и ти терај работа

Добро бе, го испоубивте човекот. Значи само праша дали е во ред, дали смее. Не рече дека му е фетиш. Не рече дека му е интересно тоа. Само праша ако му дое дали да се воздржува или да "пука".
^ Точно. :toe:

Иначе, многу ме нападнавте, премногу ! Па што вие бе луѓе мене само ме интересираше, пошто не сум толку по овие работи, дали е тоа дозволено, јас секако ќе одам на манастир празнициве, а после ова нормално дека не правам ништо. :) Ама вие пак... "Фетиш !!", "Ќе те убиеме !!"... друго ? На клада ли треба да ме запалат ?

Под точка
1.Мислам дека ако е мисионерска поза без кондом Бог нема да се налути зошто е дадено од него (види фуснота 1), се останато како орален, анален, длабоко грло, рачна обработка е веќе навреда за домаќинот т.е Бог.
2.Државата исто така мотивира за трето дете кое знаеме или научивме во 5-то одделение дека не го носи штркот (види фуснота 2 подолу) туку е како субпроизвод на секс (види фуснота 3 подолу) па затоа и можам да кажам дека државата е зад тебе.
3. Правно сексот кој не е на јавно место е дозволен
4. Нашата држава е секуларна па затоа точка 2 не се важи многу ама ми е аргумент плус во дискусијава

-фуснота 1-да не цитирам делови од библијата каде повикува на множење
-фуснота 2-барем јас тогаш научив
-фуснота 3-сексот оддамна не се употребува само за правење деца

само ке додадам благословено ке ви е Шо и да направате ,ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕ

--- надополнето ---

Земи 1l Зејтин, по можност Брилијант остави го под некоја икона, и бркај си работа, секое дело кое ќе го напраиш таму ќе ти биди опростено :)

Секс во манастир, дај не заебавај :tapp:

брилијант и се е како подмачкано :pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom