Бакнување/секс во манастир

• Креатор на темата Креатор на темата Голијат&
  • Време на започнување Време на започнување

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Незнаев дали темава да ја сместам во Љубов и Секс или овде, ако треба да се премести ги замолувам модераторите нека ја преместат.

Иначе, ај некој поискусен и порелигиозен да ми објасни за ова, пошто планирам да одам на манастир со женската,е сеа незнам шо да правам дали да се воздржувам или ? едни ми викаат несмееш, едни смееш..... ? :helou:

Сега за коледе.

Не знам друже. Јас не веруем у ГоспоТ и такви ствари али сепак од култура мислам дека не би го напраил тоа. Е сеа ако спуца криза... јебига.

Незнаев дали темава да ја сместам во Љубов и Секс или овде, ако треба да се премести ги замолувам модераторите нека ја преместат.
Иначе, ај некој поискусен и порелигиозен да ми објасни за ова, пошто планирам да одам на манастир со женската,е сеа незнам шо да правам дали да се воздржувам или ? едни ми викаат несмееш, едни смееш..... ? :helou:

Во манастир има посебни одаи за мажи и посебни одаи за жени. Независно дали си посетител кој сака да преноќи или дел од свештенството. Така да нема да спиете блиску еден до друг.

Добро бе од толку места, вманастир вие???? :pop::pop::pop::pop:

А добро што се припнавте сите за секс, па главното ми беше дали смее да се бакнуваш, вие одма ко насловот да беше ~>СЕКС<~ во манастир ... хахаха :)

Во манастир има посебни одаи за мажи и посебни одаи за жени. Независно дали си посетител кој сака да преноќи или дел од свештенството. Така да нема да спиете блиску еден до друг.

Аман бе, прв пат од тебе слушам дека вака стојат работите, обично сите парој што пошле во конаците сите кој имал секс, кој се бакнувал, а дека треба да се делат прв пат од тебе слушам :/

Јас сум муслиман па сепак не би се бакнувал/драпал/сексал во манастир, па сега ти види.

И јас мислам дека е незгодно, сепак тоа се смета како Божјо место и сепак цело време ќе чувствуваш како да те гледа некој, незгодно е, затоа воздржисе и најубаво на друго место....Парк, вкола...ова-она ..дома :smir:

Можеби е добро да кажеш во кој Манастир ќе одиш, па да средиме работа да не ве примат воопшто. Ако ви е за сексање, најдете си приватно сместување и сексајте се. Ако ти е филмот плански да имаш секс во манастир, тогаш можеби треба да се преиспиташ. Немој, знаеш дека е невкусно.

Аман бе, прв пат од тебе слушам дека вака стојат работите, обично сите парој што пошле во конаците сите кој имал секс, кој се бакнувал, а дека треба да се делат прв пат од тебе слушам :/

Е па не сум бил во сите манастири во Македонија, многу ги има. На 2 места кај што сум отишол машките и женските одаи беа одвоени. У собата до мене имаше тројца џанаци на лекување, ама сите машки :)
Сеа ти ако знаеш за манастир каде ќе ве пуштат во иста соба, терај си работа. Ако ти е тоа филмот, филмај го.

Можеби е добро да кажеш во кој Манастир ќе одиш, па да средиме работа да не ве примат воопшто. Ако ви е за сексање, најдете си приватно сместување и сексајте се. Ако ти е филмот плански да имаш секс во манастир, тогаш можеби треба да се преиспиташ. Немој, знаеш дека е невкусно.

Луѓе на твое годиште ми имаа кажувано дека е во ред, Монаси имаат кажувано дека е во ред, знам дека е невкусно ама сеа гледам дека ми го изматиле умов луѓево... :) Мене главно ми беше да знам дали е во ред да спиете заедно ( нормално, да не правите ништо ) и дали е во ред ако барем ја бациш. :D

Луѓе на твое годиште ми имаа кажувано дека е во ред, Монаси имаат кажувано дека е во ред, знам дека е невкусно ама сеа гледам дека ми го изматиле умов луѓево... :) Мене главно ми беше да знам дали е во ред да спиете заедно ( нормално, да не правите ништо ) и дали е во ред ако барем ја бациш. :D
Заборавиле да ти кажат дека после ке треба да се исповедаш кај дедо Стефан ...под мантија..:)

Реално од почит кон Бога треба да правиш работи кои нема да им штетат на другите луѓе. Господ казнува (според верата) ако правиш гревови. Сексот не е грев, ама да си венчан со неа. Пошто ти веќе си грешен, не му се мисли многу.

Второ, ако мислиш да ја почитуваш црквата, то ест манисторт, сети се на сите оние глупости и богохулија кои црквата (под чија капа си ако одиш во манастир) ги прави, па преиспитај се дали има потреба да ја почитуваш.

Bottom line, манастирот-хотел, е хотел ко секој друг. Дури и целата таа тензија може да биде забавна. Go for it.

Ќе останеш стерилен немој, магија има.

Тачен си бај д веј?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom