Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Амброзини заслужува продолжување на договорот, чоекот од памтивек е во Милан и никогаш ни се бунел да игра прва постава ни бара висока плата, си влегува од клупа и игра од срце до последниот атом.:)

Па уште да се буни на 35 години ебате и да идам шамар да му мавнам. Не ми се верува каков мргуд неспособен ни е "капитен" :zid:

Се надевам дека Галјани на сите што им го продолжи договорот(освен Силва и Бомел кој земаше милионче)им е намалена платата.

Еве го ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

21-MassimoOddo.jpg

^ И мене ептем в очи ми падна сликава, ко цртан да е исто.

nigel-rio-cocker-20042gweN.jpg

Не поврзуваат со дечкото (Nigel Reo-Coker), му истекувал договорот на лето, играч од средината на теренот, деструктивец е мислам... 27 години

Таиво и Пато изјавиле дека сакаат да остават „дамка“ во Милан исто како и Малдини!

Galliani: "The arrival of Marchetti depends on Amelia. We have to discuss some ownership issues with Genoa first."

Galliani: "Lazzari will not arrive, but Astori could come back. I'll talk to Cellino."

Nicola Leggrotaglie: I would like to stay & its my desire.I havent spoken to anyone but I'm peaceful & open to all & will accept any changes - фин човек :smir:

Galliani: "Abate owes me a favor. He wanted to play in midfield but I told him to learn how to defend or he could not stay."

Е така, зошто ни е Лазари, нека иди ваму Астори :)

Лазари мило ми е што е отпишан од идење во Милан,Фиорентина е заинтересирана за Касано и можно е да биде вклучен Монтоливо во договорот,Рео Кокер е труп ни креаривец ни копач ни тој не знае што игра и не го бива ни за без пари.

И најважно од се,Галијани изјавил дека ако Сидорф си оди ќе дојдат двајца подароци,ова мислам се подразбира.

Лазари мило ми е што е отпишан од идење во Милан,Фиорентина е заинтересирана за Касано и можно е да биде вклучен Монтоливо во договорот,Рео Кокер е труп ни креаривец ни копач ни тој не знае што игра и не го бива ни за без пари.

И најважно од се,Галијани изјавил дека ако Сидорф си оди ќе дојдат двајца подароци,ова мислам се подразбира.

А ако не си оди Сидорф нема да дојдат? Па можно ли е па да заебат работа со средината...

Чим вели „ако си оди Сидорф“ значи си оди и идат 2та подароци :salut:

Можно е како не е можно,штом на гомноно амброзини му го продолжија договорот ништо чудно и на циганот да му го продолжат договорот и да се задоволат со еден полушпиц само или само еден копач.

Прочитав пред некој ден дека Сидорф мислам дека барал да има минутажа. Ако нема тогаш немало да остани.

Што на тоа Алегри иронично мислам изјавил,мала минутажа па до сега Сидорф изигра 28 утакмици,у стил малку ли ти се ?

Што на тоа Алегри иронично мислам изјавил,мала минутажа па до сега Сидорф изигра 28 утакмици,у стил малку ли ти се ?

да така нешто изјавил. Мислам дека статијата беше на миланњус или на газета не сум сигурен

Сидорф беше еден од клучните играчи оваа сезона на крајот кога беше најпотребно почна да игра феноменално даваше и голови кога беше најтешко мислам дека и да му го продолжат договорот ја нема да жалам после се тоа што го има направено за Милан до сега а ако такви засилувања бидат Лазари или Рио Кокер па поарно да игра Сидорф на вие години е за неколку класи подобар од нив.

Сидорф, минутажа? Минутажа, Сидорф? Мене ако ме прашувате, Сидорф и Амбро слободно можеше да ги ставиме тренери, асистенти, али ајде, ради реда сега даваш им прст, рака сакаат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom