прва работа, очигледен беше заморот али би кажал од славењето, а и може да се каже дека имаа тешка утакмица со рома. друга работа по утакмицава сфатив дека многу играчи не се за во милан. прв список фламини, дечкото сезонава освен еден гол што даде не прикажа ништо ама баш ништо. втор на листа робињо, па мајку му многу е сопнат у тоа нозете ај тоа првото сакаше горе му отиде над гол, ама фудбалер платен 20 и кусур милиони и да не може повратна топка да погоди, ја промашува па дечко гитла. најомразен играч во милан ми е робињо ич не го сакам антонини и бонера седат на клупа не ме нервираат толку ама робињо не чинеше и важни бодови во ЛШ во група и испаѓање од тотенхем промаши тешки 2 ми се чини зицери, колку утакмици имаме одиграно нерешено затоа што циркузантот не знаел да дае гол, сите 13-14 гола шо ги има дадено се голови што и гатузо ќе ги дае се се некој на тацна дури има и такви што не сакајки ги дава ми се чини против наполи беше кога за малку ќе ја промашеше топката ја закачи некако едвај трапаво и влезе у гол. значи на дечкото нек му се извадат парите нек го шитнат за 15-20 милиони и место него класичен шпиц да се земе кој што ќе биде замена за ибра и пато. пирло мене не ме разочара и сакам да остане во милан после толку отсутво океј беше денеска, сидорф го газат годините, а тоа на ван бомел многу ми беше сумљиво али тоа е тоа. искрено некако се порадував на засилувањата проблемот со одбраната ќе биде решен анте и бонера ќе ги гледаме само на клупа ама се разочарав од средината, реално пирло играше сам во средина и ако не се доведе АМФ како гансо на пример и копач како есијен на пример па бомел да биде резерва ништо не правиме, а да и робињо да си иде, да го трампаат за класичен шпиц