Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Пирло не беше лош, едино само он се бореше колку можеше. Кривец е Алергри што не ги отера у ПМ на полувреме и Робињо што не знае да го погоди голот од 10 метра.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Да беше Мурињо ако треба со Силва само позади ќе игра ама ајде Алегри ни донесе калчо титула па не е праведно да го плукаме.
Абате одличен беше само во некои ситуации требаше да оди до крај - да влезе во 16 можеби поисплатливо ќе беше ама што е тука е.
Фламини и Пато духови, Робињо типично за него се на се не го сфатија Палермо како сериозен противник и најреално вака со една титула на крај.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Едино што сакав да пројдемо е ради тоа да играмо со Интер пак.. инаку на купот секогаш сум глеал како тест за клупата и младите играчи таке да сеедно ми е, не ми е криво што испаднавмо, Палермо низ купов ќе бараат излез у Европа па затоа на нив највише им е потребен овој куп...

Инаку Бомел си покажа дека знае да го остае тимот на цедило, а Робињо си покажа дека цело лето треба да вежба реализација :)

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
прва работа, очигледен беше заморот али би кажал од славењето, а и може да се каже дека имаа тешка утакмица со рома. друга работа по утакмицава сфатив дека многу играчи не се за во милан. прв список фламини, дечкото сезонава освен еден гол што даде не прикажа ништо ама баш ништо. втор на листа робињо, па мајку му многу е сопнат у тоа нозете ај тоа првото сакаше горе му отиде над гол, ама фудбалер платен 20 и кусур милиони и да не може повратна топка да погоди, ја промашува па дечко гитла. најомразен играч во милан ми е робињо ич не го сакам антонини и бонера седат на клупа не ме нервираат толку ама робињо не чинеше и важни бодови во ЛШ во група и испаѓање од тотенхем промаши тешки 2 ми се чини зицери, колку утакмици имаме одиграно нерешено затоа што циркузантот не знаел да дае гол, сите 13-14 гола шо ги има дадено се голови што и гатузо ќе ги дае се се некој на тацна дури има и такви што не сакајки ги дава ми се чини против наполи беше кога за малку ќе ја промашеше топката ја закачи некако едвај трапаво и влезе у гол. значи на дечкото нек му се извадат парите нек го шитнат за 15-20 милиони и место него класичен шпиц да се земе кој што ќе биде замена за ибра и пато. пирло мене не ме разочара и сакам да остане во милан после толку отсутво океј беше денеска, сидорф го газат годините, а тоа на ван бомел многу ми беше сумљиво али тоа е тоа. искрено некако се порадував на засилувањата проблемот со одбраната ќе биде решен анте и бонера ќе ги гледаме само на клупа ама се разочарав од средината, реално пирло играше сам во средина и ако не се доведе АМФ како гансо на пример и копач како есијен на пример па бомел да биде резерва ништо не правиме, а да и робињо да си иде, да го трампаат за класичен шпиц

P

PewDiePie

Гостин
Овој па синдикат со постовиве,што гледаш ти бе човече кои утакмици ги гледаш да не си пушташ од 2004 па ни вртиш филмови тука и не убедуваш дека Пирло уште го бива ?

И зошто сме го гледале само него,па кој друг зема 6 мил. по сезона за да гледаме како ќе изигра ? Кој глуми најјака пичка у тим и не слави титула ко што треба да се прослави ? Господ да чува еј,се фатил ко слеп за стап со тој Пирло та преку јајцава веќе,не го бива веќе не проаѓаат лубеници дињи и што ти уште не напред,се бара градење акција а не тргни на една страна сврти се види не можеш ај врати му ја на Силва.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Abe batalete kupot Pastore e vas sega :smir:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Abe batalete kupot Pastore e vas sega :smir:
Ако ова е точно јас ќе бидам најсреќниот на планетава и пошироко...

Иначе целосно се согласувам со SASUKE.. Пирло вчера шо направи? Ништо, топките кои што ги даваше беа превисоки и освен Ибра нема кој да прими таква топката (а Ибра беше на клупа во поголемиот дел од мечот)...

Нека го земат Пасторе за AM и Аквилани за CM и супер ќе биде, тоа е не може подобро а и не толку лош Аквилани...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
ни го земаа Андреа?

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
ни го земаа Андреа?
Да, и искорено не жалам многу. Благодарен сум му за се што направи во Милан беше одличен играч ама БЕШЕ одличен играч...се менува тимов од корен па време е и тој да си замине...Фала Андреа и со среќа надаље.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Си го поштовам Пирло, и вчера за разлика од Сидорф и Фламини изигра подобро, ама ептен ја влечка и секоја контра ја успорува, би сакал да се согласи на помала плата и клупа, кој и да дојде на негово место ќе му служи искуството на Пирло..

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Ако е вистина дека Пирло потпишал за Јувентус, тогаш му посакувам среќа таму и фала му за се што направи за нас!

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Не верувам дека туку така ќе се откажат од Пирло нашиве... Верувајте не е за фрлање :)

P

PewDiePie

Гостин
Гледам,од што не е за фрлање се потепаа за него Европскиве великани. :)

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
и самиот Бобан после утакмицата со рома рече дека без играч како Пирло во тимот неможе да се атакува на ЛШ , ретки се таквите плејмејкери ...

P

PewDiePie

Гостин
Точно,затоа нека се донесе некој подобар од Пирло.............

Kajgana Shop

На врв Bottom