Па ако Рома не го одкупи, и ако тој не сака да игра во Џенова можеби ќе заигра кога ќе се повреди некој.. А може и не. Под услов платата да не му биде поќе од 1м.Можно е Бориело да се врати како 3-та опција во нападот, така прочитав на бугарскиот сајт..
Ја сум за. Можеме да идеме у Еспресо кафе кај што гледаат овие од Ac Milan Fans Club , Бев на таа со Болоња таму не е лошо...Дечки, утре кој каде ќе гледа? Во друштво или сам? Пошо е битна утакмица, а тие од Fans club Ac Milan од Фејсбук гледам не се собираат нигде, да се собериме барем ние од форум? Ако има заинтересираност (барем 10 души), јас сум за.
Па според ова, Пирло слободно нека си ибе мајкатаеве една интересна статистика помеѓу Ван Бомел и Пирло
Нишо. Ко шо гледам немаме кворум.Ја сум за. Можеме да идеме у Еспресо кафе кај што гледаат овие од Ac Milan Fans Club , Бев на таа со Болоња таму не е лошо...
Еспресо кафе?А?Ја сум за. Можеме да идеме у Еспресо кафе кај што гледаат овие од Ac Milan Fans Club , Бев на таа со Болоња таму не е лошо...
ако бидат овие 11 тогаш одиме на победа и да го напрајме скорот 12-4-2 и во гостиle probabili formazioni del match scudetto !
Allegri: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta, Flamini, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Robinho, Ibrahimovic