Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
sampionot vi e vo dofat mora da ni podarite 3 boda vo ova derbii vie imate sigirni bodovi protiv caglari ke ve pustat
Да Калјари ќе не пушти инаку нема да ги тепаме шо сакам да ве згазиме таму да ви славиме титула...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Roma (4-2-3-1): Doni; Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise; Pizarro, Brighi; Taddei, Simplicio, Vucinic; Totti.
A disp: Lobont, G.Burdisso, Rosi, Castellini, Greco, Menez, Borriello. All.: Montella
Indisponibili: Méxes, Loria
Squalificati: De Rossi (3), Perrotta (3)

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Pato, Ibrahimovic.
A disp.: Amelia, Yepes, Antonini, Ambrosini, Pirlo, Robinho, Cassano. All.: Allegri
Indisponibili: Jankulovski, F.Inzaghi

ова се можните стартери според миланњус. Се гледа дека Алегри сака да си ја осигура титулата уште утре бидејќи го вади најсилниот состав.
А Рома без Мексес, Де Роси и Перота... па ќе ги изгазиме ! ! !

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
А таму ќе ни ја дадат титулата или последното коло?

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Последното ебаго!:)
Зашо бе ја се мислам дека кога ќе е осигурана математички тогаш ја доделуваат???

Иначе ако утре не ја осигураме титулата, во Недела, Интер - Фиорентина, Џилардино хет-трик, и соблечува мајца на која што пишува

18
SCUDETTO

:icon_lol:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Roma (4-2-3-1): Doni; Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise; Pizarro, Brighi; Taddei, Simplicio, Vucinic; Totti.
A disp: Lobont, G.Burdisso, Rosi, Castellini, Greco, Menez, Borriello. All.: Montella

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Pato, Ibrahimovic.
A disp.: Amelia, Yepes, Antonini, Ambrosini, Pirlo, Robinho, Cassano. All.: Allegri

ова се можните стартери според миланњус. Се гледа дека Алегри сака да си ја осигура титулата уште утре бидејќи го вади најсилниот состав.
Де Роси и Перота до крај се суспенирани поради тепањето (тоа не беа фаули) против Бари баш смешно :)

Добар е составот не е лош мислам дека Амброзини би било поарно да игра за Гатузо бар знае и да повлече во напад да пренесе топка и во дефанзива е добар заедно со Ван Бомел мислам ќе се снајдат добро.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
Гледам многу сте сигурни дека Мексес ќе игра кај вас, ама сепак јас ќе верувам кога навистина ќе му заврши договорот и кога ќе го видам во дрес на Милан, плус Мексес треба да се врати на терените некаде во Септември, заработи сериозна повреда на мечот со Јуве :S

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не сме сигурни и да не го земеме ние имаме добри централни дефанзивци а за безпари би било супер да го земеме ако не него ќе го вратиме Астори од Калјари сигурно така да тоа може да испадне и подобра опција.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
256
Поени од реакции
19
Утре дефинитвно официјално освајаме титула, повикани се сите играчи, освен јанкуловски кој е повреден. Пипо се враќа после повредата, ако не оваа тогаш наредната со каљари, очекувам да пее цел сан сиро oi oi oi pippo inzaghi segna per noi
иначе извор на информацијата дека сите се повикани http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/9692

FORZA MILAN!!!

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908

Не би требало да се ризикува со Пато, стално после побрзо враќање од повреда уште толку побрзо и се (до)повредува, а ќе ни треба за купот Вторник за со Палермо..

Подобро Робињо или Касано да стартува со Ибра. Ако па е негова воља да игра...знае дека му оди со Рома, штета што не игра мексес да се најде уште еднаш на YT :)

P

PewDiePie

Гостин
Гледам многу сте сигурни дека Мексес ќе игра кај вас, ама сепак јас ќе верувам кога навистина ќе му заврши договорот и кога ќе го видам во дрес на Милан, плус Мексес треба да се врати на терените некаде во Септември, заработи сериозна повреда на мечот со Јуве :S
За две недели ќе почне да биде под надзор на медицинскиот тим на Милан така да,уживајте во последните недели со него во тим,колку и да звучи дрско од моја страна. :toe:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Не би требало да се ризикува со Пато, стално после побрзо враќање од повреда уште толку побрзо и се (до)повредува, а ќе ни треба за купот Вторник за со Палермо..

Подобро Робињо или Касано да стартува со Ибра. Ако па е негова воља да игра...знае дека му оди со Рома, штета што не игра мексес да се најде уште еднаш на YT :)
Пато требаше да одмара само со Бреша а не играше и со Болоња 100% е фит.:)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.398
Поени од реакции
25.239
Дечки, утре кој каде ќе гледа? Во друштво или сам? Пошо е битна утакмица, а тие од Fans club Ac Milan од Фејсбук гледам не се собираат нигде, да се собериме барем ние од форум? Ако има заинтересираност (барем 10 души), јас сум за.

Kajgana Shop

На врв Bottom