Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Како пред Неста нема шанса Неста си игра одлично не се осеќаат годините бар според мене одбраната ни е одлична вака како што играат последните натпревари само може Таиво со Замброта од следната сезона..ако приметувате немаме примено гол долго време а и цела сезона игра одбраната одлично само кога имаше многу повреди кога играа Антонини/Папа/Одо имаше киксови повеќе во купот.
Доколку го земат Мексес ќе имаме добри замени Јепес и Мексес тоа би било одлично.
не се секирај со оглед на тоа колку години има Неста и колку е склон на повреди ке има Место и за Мексес. Само да боже да се победува и да имаме слатки маки кој да ставиш во игра

--- надополнето ---

Има женски, пошо викаат бил убав. Ако има и мушки онда педери су меѓу нама, зш тој фудбалски квалитети више нема !

Иначе нека си дркаат нивни проблем, само тој да не го видим у Милан више и не ме интересира ! Нека иде кај циганиве у комшије да па ќе му се израдуваат ко на Леонардо кој мислеа дека е стварно тренер.

Ќе мислат дека и овја е стварно играч :pos:
тука викаат Милан не е тим што ги ,,шутира,, легендите па има и такви кој сакаат сите Амбро,Замбро ,Сидорф,Пирло,Неста,БомелПипо,Јанко,Одо и Гатузо да останат да земаат милјонски плати и да факаат место на Боатенг,Емануелсон,Пато,Страсер,Меркел и компанија и така да ја градиме иднината на Милан. 100 пати кажав дека вреди да остајш 3-4 од овие 10 старци да влеваат мотивација во тимот но не сите и не затоа што се легенди во тимот и да прајме пензионерски дом и да чекаме 1/8 финале да не претчуваат Англичаниве и да ни набиваат комлекси.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
[/COLOR]
тука викаат Милан не е тим што ги ,,шутира,, легендите па има и такви кој сакаат сите Амбро,Замбро ,Сидорф,Пирло,Пипо,Јанко,Одо и Гатузо да останат да земаат милјонски плати и да факаат место на Боатенг,Емануелсон,Пато,Страсер,Меркел и компанија и така да ја градиме иднината на Милан. .

Ја кажав, за мала плата и да не бараат првотимски статус би ги остаел свите, ако не сака молим лепо, опроштајна утакмица организирај и ќао пријатно.

Од овие што ги наброја једино Амброзини би сакал да остане типот е 15 години слуга на тимот, никогаш за ништо не се побунил, и увек давал 100 % од своите можности, ама баш увек ! Другиве имале увек некои испади !

На крај краева кој еден Шева го пуштивме зашто не би го пуштиле Пирло !

Време е да дојдат нови играчи и да станат нови легенди !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Mercato expert Gianni Di Marzio says Michael Essien was in Milan eating at a restaurant with Milan director Umberto Gandini.

:smir:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Mercato expert Gianni Di Marzio says Michael Essien was in Milan eating at a restaurant with Milan director Umberto Gandini.

:smir:

Ако дојде Есиен у Милан, овде пред цела кајгана ти обеваќам доаѓам у Скопје и те носим на јадење и пиење кај сакаш и која количина сакаш !!

Ова ми е некако праење бајрам со паметот, но господе ако те има помогни сега !

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.861
ова да се деси мислам дека ќе се радувам ко дете да ми се родило ! Иначе и Браида бил на ручек со агентот на Марко Марин денес... папапапа еии :icon_lol:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
ова да се деси мислам дека ќе се радувам ко дете да ми се родило ! Иначе и Браида бил на ручек со агентот на Марко Марин денес... папапапа еии :icon_lol:
Овај Браида се скина од ручеци јадење нема со кого нема седнато досега,сигурно фрлил неко 7-8 кила овие два месеца. А со Есиен ке имаме коњица од НИГЕРИ (Боатенг,Таиво,Страсер,Сидорф,Есиен) 4 нови калабастера за една година.

P

PewDiePie

Гостин
Незнам како не сфативте до сега,Браида и Галијани се гурмани,луѓето едноставно обожаваат да јадат и цело време си наоѓаат жртви.
:)

Ама озбилно,тие Челзи ако се сериозни за чистката што ќе ја прават и ако дојде Есиен ќе биде ептен јако.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Замена Пирло - Есиен :icon_lol:
Знае некој Алегри колку зема плата?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Замена Пирло - Есиен :icon_lol:
Знае некој Алегри колку зема плата?
1 mil без бонуси, читав негде на почеток на сезона, немоем сеа да најдем кј беше !

Доколку освоиме скудето со вкупни бонуси ќе му дојде околу 1,7-8 мил и догодина автоматски ќе му рипне платата на 1.5 мил !

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Абе се убаво ова со африканциве ама кога ќе дојде Африкански куп на нации и цел месец ќе ги нема(иако е еднаш во 4 години)мора да има некој неафриканец да покрие (илида има европски пасош).Иначе за ова со реконструкцијата ми се свиѓа кој и да се донесе од овие за кој медиумите шпекулираат нема да биде лошо.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
^

Не е африканскиов куп на секои 2 године ??

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
аууу стефан мбиа е закон копач!

маркети, мексес, таиво, мбиа и гансо и можете да замислите што ќе биде :ija:
иако јас го сакам мвила од рен
а есиен е SF

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
^
Мбиа има потврдено дека Таиво ќе игра наредна сезона во Милан не он (Мбиа) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom