Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
За во ваква средина не се согласувам. .
Тоа 25-26 не е просек на години. Галијани изјави дека сезонава имаме премногу играчи и за наредна сезона таа бројка ќе биде намалена максимум до 26 играчи.

Ако изброиш убаво имам наведено само 24 играчи со што останува место или да се донесат 2 нови засилуавања во средината или да се оди на варијанта Амброзини и Пирло. Мене првата варијанта на носење 2 нови играчи во средината ми е поверојатна со оглед на фактот дека уште од сега се најавува борба за пехарот на ЛШ наредна сезона плус големи инвестирања од страна на Берлускони. Постои и можност Страсер да се прати на позајмица па еден од ветераниве да продолжи што не би било лошо.

Инаку Фабрегас во неделата на твитер му честитал на Фламини за постигнатиот гол и навива Милан да ја освои Сериа А

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Инаку Фабрегас во неделата на твитер му честитал на Фламини за постигнатиот гол и навива Милан да ја освои Сериа А
Има и изјавено дека ако некогаш игра во Серија А тоа ќе биде во Милан. Ама за него се знае следна дестинација, Барса :) Ни треба еден таков плејмејкер ако го дадат пирло. .

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ја да сум на местото на Берлускони би ги дал чисто ради среќа дека сме освоиле скудето како скромен поклон за навивачите :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Еве еден инетересен податок (барем за мене :) )
Досега во 35 одиграни натпревари имаме скор 12-4-2 дома и 11-4-2. Убаво би било наредно коло да биди ист скорот и на домашен и на гостински терен :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Досега во 35 одиграни натпревари имаме скор 12-4-2 дома и 11-4-2. Убаво би било наредно коло да биди ист скорот и на домашен и на гостински терен :)
Ау пер! Ќе ги скинеме Рома!!!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
ааа тешко, тешко... :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Каков Мвила, какви Фернандо мернандо, да е паметен Галијани да го земе Лас, и 5 години раат. Типот е машина, мајко мила колку трча тоа неам видено !

Значи од постоечкиве ја би се ослободил од Амеила , Бонера, Гркот, Легротаље, Одо, Јанко, и Пирло евентуално ако нејќе да си ротира !

Ин : Таиво, ЛАс, Мексес, Маркети и Гансо

Абиати

Абате Силва Мексес Таиво

Лас Ван Бомел Боатен

Гансо

Пато Ибра​

Клупа : Маркети, Јепес, Неста, Анте, Замброта, Гатузо, Сидорф, Фламини, Амброзини, Робињо, Касано и Пипо

Тоа са 23, место за уште едно евентуално засилување и младинциве малце да ротираат !

Нов капитен Силва , и то је то ! :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Глупо ми е малце некако Робињо резерва, 25 миљона го зедоа и сеа резерва...

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Каков Мвила, какви Фернандо мернандо, да е паметен Галијани да го земе Лас, и 5 години раат. Типот е машина, мајко мила колку трча тоа неам видено !

Значи од постоечкиве ја би се ослободил од Амеила , Бонера, Гркот, Легротаље, Одо, Јанко, и Пирло евентуално ако нејќе да си ротира !

Ин : Таиво, ЛАс, Мексес, Маркети и Гансо

Абиати

Абате Силва Мексес Таиво

Лас Ван Бомел Боатен

Гансо

Пато Ибра​

Клупа : Маркети, Јепес, Неста, Анте, Замброта, Гатузо, Сидорф, Фламини, Амброзини, Робињо, Касано и Пипо

Тоа са 23, место за уште едно евентуално засилување и младинциве малце да ротираат !

Нов капитен Силва , и то је то ! :)
Имам осеќај дека сите ќе го пцуеме Мексес а ти му даваш предност пред Неста...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
€18 million биле, бар според Вики, јас па цело време мислам 25... Ама и €18 million за клупа е многу..

За тим кој атакува на сите фронтови не е многу ! Реал имаат играч од 65 мил кој седи на клупа :pos:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Имам осеќај дека сите ќе го пцуеме Мексес а ти му даваш предност пред Неста...

Како пред Неста нема шанса Неста си игра одлично не се осеќаат годините бар според мене одбраната ни е одлична вака како што играат последните натпревари само може Таиво со Замброта од следната сезона..ако приметувате немаме примено гол долго време а и цела сезона игра одбраната одлично само кога имаше многу повреди кога играа Антонини/Папа/Одо имаше киксови повеќе во купот.
Доколку го земат Мексес ќе имаме добри замени Јепес и Мексес тоа би било одлично.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
За тим кој атакува на сите фронтови не е многу ! Реал имаат играч од 65 мил кој седи на клупа :pos:
Брат душата му ја извади на Кака,тешко реметење му даде,немој тука многу дркаат уште на Кака ...:pos2:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Брат душата му ја извади на Кака,тешко реметење му даде,немој тука многу дркаат уште на Кака ...:pos2:

Има женски, пошо викаат бил убав. Ако има и мушки онда педери су меѓу нама, зш тој фудбалски квалитети више нема !

Иначе нека си дркаат нивни проблем, само тој да не го видим у Милан више и не ме интересира ! Нека иде кај циганиве у комшије да па ќе му се израдуваат ко на Леонардо кој мислеа дека е стварно тренер.

Ќе мислат дека и овја е стварно играч :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom