утре ке има нерешено минимум...ке игра удине позатвореко и че чекаат шанса за контри....и без нив двајца имаат коњи за трка и удинезе...Сидорф денес потпиша нов договоро званично за уште сезона, Вам Бомел и Јепес исто така, Касано потврди дека е најјака фаца у свет во случај некој да заборавил, човекон е право шоу и забава за целото семејство, стадионот не збеснувал на евро голови, ко што збеснува на неговите пенали.
Утре не чекајте нешто посебно од Удинезе, играат без Ди Натале и без Санчез а они кога не напаѓаат-губат, така да не верувам дека ќе издржат. Притисокот продолжува и можда здраво е да продолжи, бар до Рома негде.
Не ме терај да ти доаѓам у дебар да ти ги исечем прстите Ај Анте да го спомнеше, ама Амброзини ??Летово да се отарасиме од Оддо,Двата црепа (несакам името да им го спомнам,Јанко и Амброзини).
Дај Боже, да сум јас Алегри би напрајл 3 работи со Бреша.
- Би го ставил Пато на клупа и ако е густо на полувреме би го ставил,а би поцнал цо Сидорф,Касано и Робинјо а Пирло Гатузо и Бомел позади.
-Гатузо треба да добие жолт и да ја обработи суспензијата со болоња наредната (сега со фламини Емануелсон и Пирло немаме проблем на таа позиција).
Двојно задоволство
прескокнете го делот со тортата од 1:45 пуштете
Кларрренс !!!!
:pehar:
и 5:15 фацата на Ла Лeонар'до ! (или како беше )1.53-1.57 ПРАЈСЛЕС!!!
Ју кен кол ми Скаут!Абе не се најде никој да го пофали Амелија...
Честито нека му е првата победата ! Го скрши малерот :party3::party3:
--- надополнето ---
и 5:15 фацата на Ла Лeонар'до ! (или како беше )
После ова...Што стана со Легротаље човеков се изгуби ?
Тука е некаде се дружи со Кардасио, Вјудец, Матиони и дружина ...Абе знам дека се повреди на оваа утакмица ама сигурно не е до толку лоша повредата,а Дидак Вила кај е ???