Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Тука е некаде се дружи со Кардасио, Вјудец, Матиони и дружина ... :pos:

Тури му курот на овој.. aко успееме да го видиме во купот ќе биде премија. Не очекувам ништо посебно од него.
Најдобро решение за таа позиција е нов играч, а се некако ми се чини дека Емануелсон може да го спремат за таа позиција, само треба многу да работи на дефанзива.. Чим од Абате (кој исто беше крило) направија класа бек (во моментов е во топ 3 десни бекови), што да не и со него :)

Не дека ќе биде нешто од него туку онака да прашам да видам што е со младичот :)
Абате е ѕверка минатата година беше најголемо дрво у тим поголемо и од Антонини али годинава дечкото си гази !

Ај бурна ноќ и влажни сништа :P

Скудетото полека но сигурно оди во црвено - црниот дел од Милано .. Уште да киксне утре Наполи со Удинезе и топ. Иначе колку е сериозно повредата на Пато?

И како да не ги сакаш МИЛАН после?!?!?! ПРСКАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Честито титула:smir:.Се гледаме наредна сезона...

Не заебавајте Легротаље кај ќе добие шанса кај Неста и Т.Силва и да не игра некој од нив игра Јепес и игра солидно он може да влезе за купот само :)

не е лош а ли нема да отвараме пензионерски дом ...Страсер е неговата замена.

Добро бе на легенда договор нема да му продолжуваш :nenene:? Па по се што има човекот направено треба да се пензионира во Милан

Абе не значи дека ако некој е легенда треба да игра во тим и да зема плата за двајца што би биле подобри од него.

Не претерувајте да ти еам,знам дека Амброзини Сидорф Пирло и незнам кој друг во моментов ви изгледаат ко најдобри играчи во среден ред ама кај беа со години со Сериа А ? Кај се во Л.Ш. кај што испаѓаме три години во 1/8 ? Пирло 4 години е вон форма,Амброзини никад не сум го сакал ко играч и искрено Ван Бомел е светец за него во моментов. Сидорф нека ја заврши сезонава и нека брка работа во САД,нема Гансо да се зема за кого ? За 35 годишен што му текна да игра кога дојде време за потпис на нов договор,ма немој ? Ќе ви ебам бруките,70% од сезоната се влечат на грб на Ибра(па уште некој ќе рече да не се откупувал:kesa:)и неверојатно добрите ефтини трансфери на Галијани и сега на крај ќе го собираат шлагот од тортата а ? Батали тоа се.

Продолжување на договори само на Рино,и евентуално Пирло за НОРМАЛНА плата,друго све аут.

Кога и да си помислам еј добро ќе биде да им се продочжат договорите на стариве ми текнува на утакмицата со Реал на Бернабе,срамота беше играта и надмоќноста што ја имаа тогаш врз нас. Не можат веќе на меѓунардно ниво да издржат играчиве се гледа тоа во Л.Ш.

Дојде време и Амаури да ви напрај услуга ај честито веќе сте далеку напред !

Честито титула во Серија А ! :helou:

Кај можам да ги најдам сите натпревари на милан ,со квалитетна снимка ? Фала однапред :)

И повеќе од очекувано беше да победи Милан против Самп очигледно дека повторно ќе си се преселат во Серие Б, добро е што Сидорф повторно ја покажа својата класа па залепи страшен гол и послем тоа искрено се беше јасно. Далеку по заебана утакмица ќе биде против Бреша али да се надеваме дека вака рутински ќе си ги земат 3-те бода. Искрено момци ВБомел страшно ме изненади како ги одигра овие 7 - 8 натпревари, само оној против Палермо каде што беше главен кривец за примениот гол иначе другиве утакмици предобар во дефанзива предобар во организација на играта, а бев ептен скептив во врска со него, но само едно браво до Галијани. А на лето се надевам дека ќе тргнат по Хернанез затоа што нема подобар среден играч годинава од него во Серие А, а ако БаернМ не заврши трет во Германија се надевам дека ќе тргнат и по Робен. А овие гласини за К.Роналдо се само добри за продаавање на весници и ништо друго а искрено не ни сакам да дојде во Милан.

Иначе Пато најверојатно аут за 10 дена, што не е многу фала богу... http://www.rossoneriblog.com/pato-could-be-out-for-10-days/

Добро е ова за Пато во купот нема да ни треба таму ќе играат Ибра и најверојатно Робињо а не е лошо и со Касано да се почне место Робињо но ќе видиме.
Во купов сега се играат 2 утакмици така да најдобро ќе биде уште сега да го обезбедиме финалето а не да се мачиме на сицилија.

Aj нека ни е честито победа, не ја гледав утакмицата видов само головите, Сидорф мајстор (класика у Милан некој што треба да го откачимо тој ко за инат игра најдобро последни кола, и со тоа си продужуе престој... среќа у несреќа ако може да се нарече и повредата на Јанко). Глеам Пато се повредил, штета... се надевам на брзо враќање... и највише мерак ми напраеа млекарите :icon_lol:

Се збори дека Пато ќе се врати за 10 дена
Инаку вчера Сидорф го одигра 395-тиот меч за Милан и постави рекорд како странец кој најмногу играл за Милан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom