Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.044
- Поени од реакции
- 6.071
Повеќе користат коа не се у Јуве, посебно овој.Иначе утре одиме мие на пренос, а на другиот меч ќе се уклучува само да ги видимо голојте на Амаури!
п.с. Добар погодок!
Повеќе користат коа не се у Јуве, посебно овој.Иначе утре одиме мие на пренос, а на другиот меч ќе се уклучува само да ги видимо голојте на Амаури!
Дај Боже, да сум јас Алегри би напрајл 3 работи со Бреша.првите вести за Пато не са страшни, го истегнал малце мускулот и ќе иде на дополнителни прегледи во Понеделник
се смета дека ќе игра против Бреша
Заш мислам дека следната ќе играме за кладилница и ќе киксниме во Бреша :jaj:Call me crazy,ама мислам дека боље наполи да тепа утре за да не почнат да летаат во облаци нашиве........................................
ааа???? изгледа го згреши играчотМислам дека Самдорија е најслаб тим во серија а вториов дел...или пак ние сме многу јаки. Незнам за Вас ли мене Бомел почна да ми станува идол...а за замброта и да не зборам,одличен и во одбрана и во напад,со Абате се одлични како бочни бекови. Денес сите беа на ниво ,Сидорф дефинитивно го заслужи договорот ,исто и Гатузо и Бомел...
Летово да се отарасиме од Оддо,Двата црепа (несакам името да им го спомнам,Јанко и Амброзини).
Се надевам ништо страшно со Пато но не се плашам многу ,мислам дека ке му ја намалат понеделник казната на Ибра а башка се врака Пипо со Бреша и ке биде Џокер од клупа.
п.с Комшикиве ке му ја дадат на Наполи така да нема опуштање до крај.
не е лош а ли нема да отвараме пензионерски дом ...Страсер е неговата замена.ааа???? изгледа го згреши играчот
Нема ништо ново, во понеделник ќе знаеме подетално. На прв поглед не изгледа сериозно.дајте бе нешто ново за Пато