Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Сампдорија ги газиме у сабота у 21:45 така ? Гансо е наш само ги провоцираат комшикиве да се лажат уште :)
Исправка 20-45 и да ги газиме.:)

Црвениот на Ибрахимовиќ не се важи во купот со Палермо така?

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Абе знае некој шо се деси со членот ФОРЦА МИЛАН од форумов го снема..

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Кога веќе зборуваме, што се деси со нашиот најверен навивач ооо форца шкендио ооо милан форца ооооооо?

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^ Избришал профил од кајгана.. му здосадил нетот веќе :)

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Остај распоредот без Ибрахимовиќ не знам што ќе се прави гол не можиме да дадеме.:icon_lol:

@mexes-5 welcome и редовен да бидеш во фан клуб Милан.:pos:
Па да без Ибра не можеме само гол да дадеме....секат се 2 или 3 :D

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Се шпекулира дека е можно трампа Ибра-Џеко... Незнам колку е добро али што се тиче мене ја би јер да у бундес си газеше дечково, али у премиер не се снајде баш нај нај. Како и да е има потенцијал да стане играч иако има 25год али во него има мотив за докажување и освојување трофеи, додека Ибра зема се освен ЛШ и не му стало више до медали ко што се гледа и последниве 7-8утакмици кои ги играше, а за последниве 2 да непраиме ич муабет. Да не испадне после Берлу им го пушти јуда за да ги уништи шИнтер, а грдиот ни го пушти Ибра за да праи црвени, проблеми и да не ебе у клучни утакмици (али џабе му е ќе го поздравиме со скудето, а нема лошо да ни дојде и купот) :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Од тоа што го гледам Џеко во Сити ми личи на нешто подобра верзија од Бориело а мислам дека го поминавме тоа ниво а и џабе филмови за нов напаѓач Ибра ќе биде целосно купен е сега ако го менува Галијани за Роналдо не пензионерот тогаш тоа е друга работа. :pos2:

Ќе видите сега против Сампдориа колку ќе биде тешко со нивната формација "кој пројде половина да му умре мајка" и колку ќе ни фали Ибра да навлече два три играчи и да ослободи простор, Пато е добар за претрчување кога е далеку од гол овака нема да им претстаува проблем да го чува и еден играч. Касано како што знаеме нема да игра против своите, Робињо ќе се врти лево-десно така да јас сум песимист за крајниот резултат. Ама добра работа е што се враќа Пирло и ќе им шибне голче од слободен. :icon_lol:

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
^
"кој пројде половина да му умре мајка"
Па тооо бе лепи бе хахахахахахха

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Го глеав тренингот од 12-ти и заклучив дека Пирло не го изгубил чуството за пасови, така да ќе има гооолема корист до крајот на шампионатот, секако ако не се повреди на загревање пред натпреварот...

Kajgana Shop

На врв Bottom