Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сампдорија ги газиме у сабота у 21:45 така ? Гансо е наш само ги провоцираат комшикиве да се лажат уште :)

Исправка 20-45 и да ги газиме.:)

Црвениот на Ибрахимовиќ не се важи во купот со Палермо така?

Абе знае некој шо се деси со членот ФОРЦА МИЛАН од форумов го снема..

Кога веќе зборуваме, што се деси со нашиот најверен навивач ооо форца шкендио ооо милан форца ооооооо?

^ Избришал профил од кајгана.. му здосадил нетот веќе :)

Остај распоредот без Ибрахимовиќ не знам што ќе се прави гол не можиме да дадеме.:icon_lol:

@mexes-5 welcome и редовен да бидеш во фан клуб Милан.:pos:

Па да без Ибра не можеме само гол да дадеме....секат се 2 или 3 :D

Се шпекулира дека е можно трампа Ибра-Џеко... Незнам колку е добро али што се тиче мене ја би јер да у бундес си газеше дечково, али у премиер не се снајде баш нај нај. Како и да е има потенцијал да стане играч иако има 25год али во него има мотив за докажување и освојување трофеи, додека Ибра зема се освен ЛШ и не му стало више до медали ко што се гледа и последниве 7-8утакмици кои ги играше, а за последниве 2 да непраиме ич муабет. Да не испадне после Берлу им го пушти јуда за да ги уништи шИнтер, а грдиот ни го пушти Ибра за да праи црвени, проблеми и да не ебе у клучни утакмици (али џабе му е ќе го поздравиме со скудето, а нема лошо да ни дојде и купот) :)

Од тоа што го гледам Џеко во Сити ми личи на нешто подобра верзија од Бориело а мислам дека го поминавме тоа ниво а и џабе филмови за нов напаѓач Ибра ќе биде целосно купен е сега ако го менува Галијани за Роналдо не пензионерот тогаш тоа е друга работа. :pos2:

Ќе видите сега против Сампдориа колку ќе биде тешко со нивната формација "кој пројде половина да му умре мајка" и колку ќе ни фали Ибра да навлече два три играчи и да ослободи простор, Пато е добар за претрчување кога е далеку од гол овака нема да им претстаува проблем да го чува и еден играч. Касано како што знаеме нема да игра против своите, Робињо ќе се врти лево-десно така да јас сум песимист за крајниот резултат. Ама добра работа е што се враќа Пирло и ќе им шибне голче од слободен. :icon_lol:

^
"кој пројде половина да му умре мајка"
Па тооо бе лепи бе хахахахахахха

Го глеав тренингот од 12-ти и заклучив дека Пирло не го изгубил чуството за пасови, така да ќе има гооолема корист до крајот на шампионатот, секако ако не се повреди на загревање пред натпреварот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom