Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Им ги скрсивме кичмите бреееееее! :vozbud:

Супер натпревар, само се нервирав ужасно за Робињо и неговите неколку промашувања, а и неговата себичност некако, сака 100% да си направи прилика па да шутира и до тогаш веќе топката не е негова.

А ти Цезаре смеј се и понатаму со Пато :tv:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Во Милано температурата расте снегот се топи ПОПЛАВА ОД СОЛЗИ :pos2:
ЛЕКЦИЈА ИМ ОДРЖАА БРАВО ЗА МИЛАН

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.649
Поени од реакции
11.760
Не е, Пато ја има изнајмено.
hahaha nebe se ocekuva da go nasledi tatkoi :)) na presedatelskoto mesto vo milan
Е сега шо е причината? Или двете? Абе јака газдарица имаме па сега да ја додајме вашава идна и во шпицот да ги ставиме. Убиствен напад ќе имаме :baeh:
Бтв Касано :pos2:

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Сами ги вративме сами ги отпишавме.

Браво Милан. Браво Алегри. Го утепа Леонардо во секој тактички поим вечерва. Перфекција утакмица. Газење а Ла Милан. Од 1 до 90 минута еден тим играше на теренот. Играше идниот шампион на Италија. Ауу како само ќе изгледа тимов наредната сезона со неколку засилувања. Ми се плаче кога ќе го погледнам Сидорф. Жал ми е што не е едно 10 години помлад. Инаку вчера човекот наполни 35 години а денеска си доби одличен поклон. Другиве нема што да ги коментирам. Ван Бомел секој можен дуел на средина го зеде, Абате пак Ето го стави в џепче па мораше Мерда да го префли на другата страна. Пато одличен со двата гола ама уште е зелен. Очекувам да расте детево. Робињо. Не знам што му е. Или брзоплето ги донесува одлуките каде да шутира или пак едноставно нема среќа. 30% од шансите сезонава во наредна да ги даде Милан ќе ја освои Сериа А уште во Јануари.

Атмосферата после натпреваров е на највисоко можно ниво. 2 победи во наредните 2 кола и Скудетото е наше. Прв трофеј во пост Малдини ерата. Време е некој друг наш играч да се навикне на кревање трофеи

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Е сега шо е причината? Или двете? Абе јака газдарица имаме па сега да ја додајме вашава идна и во шпицот да ги ставиме. Убиствен напад ќе имаме :baeh:
Бтв Касано :pos2:
hahahahha незнам брат така се зборува по нетов Ч))

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Aбе овој Касано тешка заебанција од чоек е мајкеми хахахааааааааа

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.649
Поени од реакции
11.760
Ај уште неколку прашања:
Кои засилувања ги планирате
Со кои играте наредните 2
И колку години има вашава идна газдарица ? хахахах од мене ова бонус прашање

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Ај уште неколку прашања:
За наредната година за засилувања би биле Пацини,Камби,Ранокиа и киву да останат во Интер...поголеми засилувања здравје.
Со фиорентина .Агаздарицата не ја чепкај ради неа Паткава се будали на терен.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.649
Поени од реакции
11.760
За наредната година за засилувања би биле Пацини,Камби,Ранокиа и киву да останат во Интер...поголеми засилувања здравје.
Со фиорентина .Агаздарицата не ја чепкај ради неа Паткава се будали на терен.
:pos2:добри засилувања

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Ај уште неколку прашања:
Според мене 90% сигурни засилувања ни се Мексес и Таиво. Антонини и Бонера ќе бидат искористени да се донесе некој 2 за 1 играч од екипиве низ Италија. Фламини трампа глава за глава со Сако. И додади на ова уште некој 50 милиони Берлускони за трансфери што ќе даде да се земат Гансо, Хазард и Монтлоиво/Аквилани. Доста се ја мислам

Kajgana Shop

На врв Bottom