Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Со самото тоа што ќе ги викнат, ќе добијат мотивација и ќе станат уште подобри играчи!
Јасно е тоа али сега пред мечот со Интер нека не ги викаат ич.
Прво ќе бидат доста одморени за таа утакмица,а второ знаејќи какви малери сме со повредите гарант некој ќе си ибе векот ...

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Не ставајте линкови од вакви страници што појма немаат панче манче..
Кога сме веќе кај него:
ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
според мене..сите играчи кои планираат да имаат ноќен живот во Милан, без разлика кој е не се добредојдени во клубот ! Позз Панче

:pos::pos::pos:

Роналдо сака да го даде Пато на својата листа на клиенти.....

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
^ До кога ќе ги читате вестите од Гоал.... :nenene:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Рони, среќен роденден, фала ти за се шо направи во Милан, посакувам да беше тука, со него сега сигурно би биле малце по одлепени од комшиве, а можеби и ЛШ ќе одевме понатака.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^ До кога ќе ги читате вестите од Гоал.... :nenene:
Ти да беше писмен и да не изиграваше курназ ке земеше да прочиташ убаво и да видиш дека стварно имало средба ама не за трансфер тука за нешо друго.

Ебати ретардата замарантуска!

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ти да беше писмен и да не изиграваше курназ ке земеше да прочиташ убаво и да видиш дека стварно имало средба ама не за трансфер тука за нешо друго.

Ебати ретардата замарантуска!
Хахаха... прво од каде тоа дека замарам сега, со прв пост на фан клубов... второ не ни отварам Гоал за да читам ( иначе да ти се пофалам писмен сум, знам англиски :drk:) ... Инаку се гледа по твојот навредлив пост колку си паметен, писмен и тако даље, продолжи си така ќе те биде. :salut:
п.с. Со добра намера ми беше постот пошто само глупости тресат, али ај чим си ти писмен и си најпаметен продолжи да ги читаш :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Хахаха... прво од каде тоа дека замарам сега, со прв пост на фан клубов... второ не ни отварам Гоал за да читам ( иначе да ти се пофалам писмен сум, знам англиски :drk:) ... Инаку се гледа по твојот навредлив пост колку си паметен, писмен и тако даље, продолжи си така ќе те биде. :salut:
п.с. Со добра намера ми беше постот пошто само глупости тресат, али ај чим си ти писмен и си најпаметен продолжи да ги читаш :)
1. Не читам Goal.
2. Дечкото е фан на Милан и ке сака какви сака линкови у оваа тема.
3. Преку таквото ми е од тебе и од таквите ко тебе што се накотивте тука после доаѓањето на -2 бода а дури 29 кола ве немаше да писнете и ја предававте титулата кај Милан.
4. Може и да сум те помешал со интераши што замарале тука после поразот со Палермо ама џабе исти сте сите.
5. Постови со добра намера од интераш у фан клуб Милан ни има нит ке има :)
Поз

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
1. Не читам Goal.
2. Дечкото е фан на Милан и ке сака какви сака линкови у оваа тема.
3. Преку таквото ми е од тебе и од таквите ко тебе што се накотивте тука после доаѓањето на -2 бода а дури 29 кола ве немаше да писнете и ја предававте титулата кај Милан.

4. Може и да сум те помешал со интераши што замарале тука после поразот со Палермо ама џабе исти сте сите.

Поз
Колку што можеш да забележиш откако сум регистриран 2 години поминаа а имам 300 мислења, што значи не се оптеретувам многу со дупешки, затоплувања и разни срања... ретко кога пишувам и во сопствениот фан клуб али нема врска... немаше потреба одма од навредлив коментар, али тоа е. Позз

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Форца ма мен, дечкото си е ладич , остај го, искулирајте ај :)

Milano siamo noi ! :D

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Незнам зашо ама осеќам Антонини ќе дае гол со Интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom