Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Амелија не е лош, ама дечкото е тешко малериште... Добро брани, ама немаме победа со него... Или реми или губиме... Првата утакмица од кога влезе со Тотенхем на место на Абиати, знаев дека ќе немаме поволен резултат :icon_lol:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Амелија е измислен за вој Маркети дечкото брани одлично но не добива шанса според мене тука некаде е со Абиати ако не и подобар.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Амелија не е лош, ама дечкото е тешко малериште... Добро брани, ама немаме победа со него... Или реми или губиме... Првата утакмица од кога влезе со Тотенхем на место на Абиати, знаев дека ќе немаме поволен резултат :icon_lol:
Еее, исто така и Бејл ко ни го нудеа Тотенхем за смешни пари велевме дека бил малер зашо кога игрл тој Тотенхем не победувал, па види го сега.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Среќен роденден Зубле, ти си еден од најдобрите!

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908

:cug: :cug: :cug: :cug: :cug:​

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
среќен нека му е на дињо роѓендано :)
Колку ми фалат тие потези на терен . . . :( one and only

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Несмеевме никако да го пуштиме на полусезона, моравме барем до крај на сезона да го играме. Со него си отиде и целата креативност сеа некако се се базира на шашма топки и на сила...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Несмеевме никако да го пуштиме на полусезона, моравме барем до крај на сезона да го играме. Со него си отиде и целата креативност сеа некако се се базира на шашма топки и на сила...
Башка и ни фалеше играч за у лш на таа позиција... Касано несмееше...

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
http://acmilan-mk.com/milan/vesti/758-2011-03-22-11-26-31.html

Еве зашто сме изгубиле од Палермо...
Ако е стварно вака не ми е јасно зашто раководството на тимов си дозволува ваков луксуз и евентуално губење на скудетото затоа што некои 3ца заглавиле во некоја дискотека...казни ги парично или нешто слично ама да трпи тимот и навивачите заради нив НЕ!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не ставајте линкови од вакви страници што појма немаат панче манче..

Среќен роденден Роналдињо и фала ти за се што направи за Милан!

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Иначе Браида бил да го гледа Андриј Јармоленко кога играа со Сити, и детето се смета за наследник на Шева...

И патем, Абате повторно не е повикан за реп. на Италија... Замислете, овој пат подобри од него се Сантон и Маџо.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Дечкото е одличен кога ги гледав Киев - Сити одма по играта ми дојде во мисла да се ангажира детево игра одлично добар дриблинг има брз е левучар мислам дека би можел да се снајде во оваа игра.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Иначе Браида бил да го гледа Андриј Јармоленко кога играа со Сити, и детето се смета за наследник на Шева...

И патем, Абате повторно не е повикан за реп. на Италија... Замислете, овој пат подобри од него се Сантон и Маџо.
Ако де нека не ги викаат нашиве за ерпрезентација помали се шансите да ни се повреди уште некој :) Што се мене тиче никој наш играч нека да добие повик за репрезентација ... :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ако де нека не ги викаат нашиве за ерпрезентација помали се шансите да ни се повреди уште некој :) Што се мене тиче никој наш играч нека да добие повик за репрезентација ... :)
Со самото тоа што ќе ги викнат, ќе добијат мотивација и ќе станат уште подобри играчи!

Kajgana Shop

На врв Bottom