Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Нече среча поштеног човека :/

--- надополнето ---

ае бе судија пенал нешо дај не ми се гледа веќе :pos:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ако ја изгубиме титулата тоа ке биде само ради Алегри и никој друг!

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Значи ако примиме гол пред да дадеме се губиме тотално :mad:@@@@@@@@

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
денес пораз за со интер да биде на -2 и да ги згазат оправдано,иначе да беше -5 можда ќе играа на бод :) . Боље ќе тепаме на дерби :)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ваква неефикасност неам видено ..

Кој беа оние што скокаа и се кладеа со мене во било што дека оваа година Милан ќе биде шампион ??

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
од удинезе губат со 7 - 0 а го тепаат милан 1-0... ај иди удри им рачун на овие..

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Само едно ќе кажам: НЕМАМЕ КАРАКТЕР ! :toe: :pos:

Неможе на секоја ебана утакмица кога први примаме гол или да губиме или најмногу нерешено да играме.

Решението сами најдете го :pipi:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Прво на Бранко да му ебам се женско во фамилија.
Примаме гол и незнаеме да се вратиме т.е немаме карактер :pos:
Си го потрошивме целиот кредит од сеа па натаму секој кикс ќе не кошта титула.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
КРВОТ МАЈЧИН! АНТИ АЛЕГРИ! Се додека играт гатузо,сидорф,антонини и фламини никад титула нема да видиме...
Наместо на +7, ќе си бидеме на +2 ... и тоа пред дерби... ете како се усерува титулата...
А овие палермо да им ебам све, можеа ли бе по повлечени да бидат, со 1094954034 души у одбрана, а нашиве си додаваат на своја половина, јеби га немаме креатор на играта (пирло повреден)...
Дај боже пато да не е сериозно повреден и да може да игра против педерите комшиски...
Крвот МАЈЧИН!
п.с ништо чудно да е местена оваа за да идемо у финале на купот... кој ти знае...
ФОРЦА МИЛАН! (со драстично намалени шанси за титула, со оглед на тоа што играме против Интер(наредно коло - дома) и Фиорентина,Удинезе и Рома у гости, така да од овие утакмици ќе има доста киксање...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ако ја изгубиме титулата тоа ке биде само ради Алегри и никој друг!
Е ај зошто Алегри кажи ми. Па тој не е крив дека Пирло е повреден цела сезона, дека Ибра си глуми боксер на терен, дека Пато е стаклен, дека ван Бомел почесто си игра курташак, дека Боатенг беше до некни повреден и беше неизвесен за денеска и дека Касано си мисли дека има којзнае каква способност за ориентацијата на соиграчите. Ај кажи ми во ова што е крив Алегри?

Пораз од Палермо пред дербито со Интер. На дербито без Ибра, Пирло, Јанко (и најверојатно Пато). Без класичен напаѓач. Со Робињо и Касано како напаѓачи. Зад нив некреативен среден ред од Фламчо, ван Бомел и Гатузо и со Сидорф зад напаѓачите. Лошо, чошо ќе биди против Интер.

А за Тиаго Силва немам зборови. Едноставно замена за Малдини е. Столб е во одбрана, секоја му чест!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Е ај зошто Алегри кажи ми. Па тој не е крив дека Пирло е повреден цела сезона, дека Ибра си глуми боксер на терен, дека Пато е стаклен, дека ван Бомел почесто си игра курташак, дека Боатенг беше до некни повреден и беше неизвесен за денеска и дека Касано си мисли дека има којзнае каква способност за ориентацијата на соиграчите. Ај кажи ми во ова што е крив Алегри?

Пораз од Палермо пред дербито со Интер. На дербито без Ибра, Пирло, Јанко (и најверојатно Пато). Без класичен напаѓач. Со Робињо и Касано како напаѓачи. Зад нив некреативен среден ред од Фламчо, ван Бомел и Гатузо и со Сидорф зад напаѓачите. Лошо, чошо ќе биди против Интер.

А за Тиаго Силва немам зборови. Едноставно замена за Малдини е. Столб е во одбрана, секоја му чест!
Пиче е Алегри бе пиче.Со толку дефанзивен среден ред не се искача на вакви утакмици.На клупа го чува Емануелсон а го игра Бомел/Фламини...

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285

Затоа што секој после секој кикс на тимот тренерот за превзема вината.

Ја ли сум крив што извади таква терористичка средина, да не мислеше дека Гатузо ке изигра како Пасторе или дека Ван Бомел е Чави?

Јас ли сум крив што цела сезона не го гледа Јанкуловски и го форсира Антонини па последниве 3 кола му текна дека подобро е овој да игра, кога веќе не кошташе неколку порази.

Да не витка џоинт на тренинг па да примети дека Марек е Карлос за оној што нејќам името да му го спомнам уште еднаш.

Цела сезона касни со измените...

Друго нешто да додадам треба?

Kajgana Shop

На врв Bottom