Од ова се плашев.Палермо во последни 5 меча има 5 изгубени така да против нас ќе пробаат да ја прекинат таа лоша серија
Или да ја изгубат првата позиција :tv:денес пораз за со интер да биде на -2 и да ги згазат оправдано,иначе да беше -5 можда ќе играа на бод . Боље ќе тепаме на дерби
е тоа потешкоИли да ја изгубат првата позиција :tv:
Е ај зошто Алегри кажи ми. Па тој не е крив дека Пирло е повреден цела сезона, дека Ибра си глуми боксер на терен, дека Пато е стаклен, дека ван Бомел почесто си игра курташак, дека Боатенг беше до некни повреден и беше неизвесен за денеска и дека Касано си мисли дека има којзнае каква способност за ориентацијата на соиграчите. Ај кажи ми во ова што е крив Алегри?Ако ја изгубиме титулата тоа ке биде само ради Алегри и никој друг!
Пиче е Алегри бе пиче.Со толку дефанзивен среден ред не се искача на вакви утакмици.На клупа го чува Емануелсон а го игра Бомел/Фламини...Е ај зошто Алегри кажи ми. Па тој не е крив дека Пирло е повреден цела сезона, дека Ибра си глуми боксер на терен, дека Пато е стаклен, дека ван Бомел почесто си игра курташак, дека Боатенг беше до некни повреден и беше неизвесен за денеска и дека Касано си мисли дека има којзнае каква способност за ориентацијата на соиграчите. Ај кажи ми во ова што е крив Алегри?
Пораз од Палермо пред дербито со Интер. На дербито без Ибра, Пирло, Јанко (и најверојатно Пато). Без класичен напаѓач. Со Робињо и Касано како напаѓачи. Зад нив некреативен среден ред од Фламчо, ван Бомел и Гатузо и со Сидорф зад напаѓачите. Лошо, чошо ќе биди против Интер.
А за Тиаго Силва немам зборови. Едноставно замена за Малдини е. Столб е во одбрана, секоја му чест!
Затоа што секој после секој кикс на тимот тренерот за превзема вината.Е ај зошто Алегри кажи ми. Па тој не е крив дека Пирло е повреден цела сезона, дека Ибра си глуми боксер на терен, дека Пато е стаклен, дека ван Бомел почесто си игра курташак, дека Боатенг беше до некни повреден и беше неизвесен за денеска и дека Касано си мисли дека има којзнае каква способност за ориентацијата на соиграчите. Ај кажи ми во ова што е крив Алегри?
Пораз од Палермо пред дербито со Интер. На дербито без Ибра, Пирло, Јанко (и најверојатно Пато). Без класичен напаѓач. Со Робињо и Касано како напаѓачи. Зад нив некреативен среден ред од Фламчо, ван Бомел и Гатузо и со Сидорф зад напаѓачите. Лошо, чошо ќе биди против Интер.
А за Тиаго Силва немам зборови. Едноставно замена за Малдини е. Столб е во одбрана, секоја му чест!