Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
цел ден сакав да прокоментирам за најавената тактика на Алегри со Боатенг во средината и Робињо-Пато-Ибра во нападот дека е премногу офанзивна според тоа што Алегри го применува сезонава. Меѓутоа си реков ај ќе сочекам и не ми е изненадување што сега се направи промена во средината и премина во дефанзивно ориентирана.

Со Gattuso, van Bommel, Flamini во средината само на среќа можеме да извлечеме поволен резултат.
Не ми е јасно за кој кур го земавме овој Емануелсон :tapp:
И причината за Боатенг зошто не е во стартниот тим му е стварно глупа.Па дечкото тренира скоро месец дена овој кажува дека не е спремен и дека на претходната изиграл само 25 минути :kesa:

Ај ај,не избрзувајте со плукањево,ако не иде ваљда ќе го стави Боа второ полувреме.

Иначе,на Еуроспорт сега за 5 мин ќе има интервју со Ибра немој да сте го пропуштиле.

Абе тепаме гарант мора да докажеме дека имаме тим за титула.Е сеа со ваков среден ред тоа ќе биде малце потешко ама ако ништо друго нема да примиме гол.Ич да не е тука е Ибра кој може да ја реши.Иначе предвидувам 2-1 за нас и тоа 1 гол на ван бомел и гатузо(се шалам).:vozbud:

Ај ај,не избрзувајте со плукањево,ако не иде ваљда ќе го стави Боа второ полувреме.

Иначе,на Еуроспорт сега за 5 мин ќе има интервју со Ибра немој да сте го пропуштиле.

Не е за Фламини што игра, туку што пак како пичкица некоја Алегри влага против некој "појак" тим.Сите памтиме што ни се деси против Тотенхем, Пато внесе свежина ама пак не ни успеа...Боатенг мораше од прва минута али јебига ќе мора да тепаме и вака.

Абе ако не тргне, нека ги вади Бомел и Гатузо на полувреме, нека ги става Касано и Боа, и Фламини да го извади некој напаѓач од Примаверата ако е на располагање и него нека го стави и идеме тотално офанзивно со 5 напаѓачи :icon_lol:

Абе ако не тргне, нека ги вади Бомел и Гатузо на полувреме, нека ги става Касано и Боа, и Фламини да го извади некој напаѓач од Примаверата ако е на располагање и него нека го стави и идеме тотално офанзивно со 5 напаѓачи :icon_lol:

Немат толкавај муда Алегри.

Ајде момци заебете тактики има кој да му ја мисли за тоа...џабе е нервирање уште на старт. Се читаме после утакмицава...со среќа!!! Форца Милан!

Официјални состави:
AC Milan: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso, Van Bommel, Flamini, Robinho, Ibrahimovic, Pato
Napoli: De Sanctis, Campagnaro, P. Cannavaro, Aronica, Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena, Mascara, Hamsik, Cavani

Да се надеваме дека Алегри ќе не демантира за деструктивнава средина.... Идеме на победа Forza Milan

Барем Одо го тргна, не дека Јанкуловски е нешто подобар али тоа е јебига.:jaj:
А Фламини место Боатенг facepalm.:tapp:

Дали тоа значи дека Алегри пак ја усра тактиката? не му требаше ова пак...

Вака ве читам и ми личите на навивачи на реал:)Дајте малце попозитивно:))
Ке им покажеме каде им е местото

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom