Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
цел ден сакав да прокоментирам за најавената тактика на Алегри со Боатенг во средината и Робињо-Пато-Ибра во нападот дека е премногу офанзивна според тоа што Алегри го применува сезонава. Меѓутоа си реков ај ќе сочекам и не ми е изненадување што сега се направи промена во средината и премина во дефанзивно ориентирана.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Со Gattuso, van Bommel, Flamini во средината само на среќа можеме да извлечеме поволен резултат.
Не ми е јасно за кој кур го земавме овој Емануелсон :tapp:
И причината за Боатенг зошто не е во стартниот тим му е стварно глупа.Па дечкото тренира скоро месец дена овој кажува дека не е спремен и дека на претходната изиграл само 25 минути :kesa:

P

PewDiePie

Гостин
Ај ај,не избрзувајте со плукањево,ако не иде ваљда ќе го стави Боа второ полувреме.

Иначе,на Еуроспорт сега за 5 мин ќе има интервју со Ибра немој да сте го пропуштиле.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Абе тепаме гарант мора да докажеме дека имаме тим за титула.Е сеа со ваков среден ред тоа ќе биде малце потешко ама ако ништо друго нема да примиме гол.Ич да не е тука е Ибра кој може да ја реши.Иначе предвидувам 2-1 за нас и тоа 1 гол на ван бомел и гатузо(се шалам).:vozbud:

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Ај ај,не избрзувајте со плукањево,ако не иде ваљда ќе го стави Боа второ полувреме.

Иначе,на Еуроспорт сега за 5 мин ќе има интервју со Ибра немој да сте го пропуштиле.
Не е за Фламини што игра, туку што пак како пичкица некоја Алегри влага против некој "појак" тим.Сите памтиме што ни се деси против Тотенхем, Пато внесе свежина ама пак не ни успеа...Боатенг мораше од прва минута али јебига ќе мора да тепаме и вака.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Абе ако не тргне, нека ги вади Бомел и Гатузо на полувреме, нека ги става Касано и Боа, и Фламини да го извади некој напаѓач од Примаверата ако е на располагање и него нека го стави и идеме тотално офанзивно со 5 напаѓачи :icon_lol:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Абе ако не тргне, нека ги вади Бомел и Гатузо на полувреме, нека ги става Касано и Боа, и Фламини да го извади некој напаѓач од Примаверата ако е на располагање и него нека го стави и идеме тотално офанзивно со 5 напаѓачи :icon_lol:
Немат толкавај муда Алегри.

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45

Ајде момци заебете тактики има кој да му ја мисли за тоа...џабе е нервирање уште на старт. Се читаме после утакмицава...со среќа!!! Форца Милан!

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Официјални состави:
AC Milan: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso, Van Bommel, Flamini, Robinho, Ibrahimovic, Pato
Napoli: De Sanctis, Campagnaro, P. Cannavaro, Aronica, Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena, Mascara, Hamsik, Cavani

Да се надеваме дека Алегри ќе не демантира за деструктивнава средина.... Идеме на победа Forza Milan

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Барем Одо го тргна, не дека Јанкуловски е нешто подобар али тоа е јебига.:jaj:
А Фламини место Боатенг facepalm.:tapp:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Дали тоа значи дека Алегри пак ја усра тактиката? не му требаше ова пак...

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Вака ве читам и ми личите на навивачи на реал:)Дајте малце попозитивно:))
Ке им покажеме каде им е местото

Kajgana Shop

На врв Bottom