Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.961
Поени од реакции
23.491
Што си духовит... да не си изел дух? :icon_lol:

Oд што е духовит никој освен тебе не го ни виде, еве и ја немоем да го цитирам, за кого се работа ??

Да не е васко, он е најдуховен од све циганиве !

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Абе Шинтерашиве насабајле јадат кловнови затоа се вака смешни ...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Добро почна денов од сабајле со смеење :smeshko:. Галиани добил отказ :tapp:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Му љубоморат бе,фенси си е Галијани а не ко нивниот вештер :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не баш добар натпревар но добро е што освоивме три бода следно коло мора да тепаме исто играме во Понеделник како во гости кога игравме (1-2:)) кај Наполи го нема Лавеци треба да го тепаме единствениот конкурент за титулата.

P

PewDiePie

Гостин
Тоа е,се очекуваше до негде. Значи ќе фати и групна фаза за од следната сезона казнава.
Ок го казнија им се наполнија на хејтерите душичките,бар да не ги слушам како цмиздрат.

А,колку го казнија Тотенхем и асистентон негов за провоцирањето,лактовите и пострес мозок на Абијати ?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.981
Поени од реакции
51.072
А,колку го казнија Тотенхем и асистентон негов за провоцирањето,лактовите и пострес мозок на Абијати ?
ич, колку да го казнат. Не е он Гатузо за да прават пример од него. Било кој друг на планетава да беше ова, ќе беше една до две максимум, ама дека е Гатузо мора да покажат не него кој е овде газда.
Се враќа во евентуално финале...... или во нашиот случај догодина при крај на групи :icon_lol:
Колку сум накрвен вака не ми било одамна за утакмица некоја, како сакам да земат да ги изгазат гроб да им ебам на тие енглезите прљави. Не сум им толку накрвен на Тотенхем ко клуб(пошо сум дупли агент во случајов :D ) туку на тие новинанирите нивни шо почнаа да лешинарат на случајов.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
ич, колку да го казнат. Не е он Гатузо за да прават пример од него. Било кој друг на планетава да беше ова, ќе беше една до две максимум, ама дека е Гатузо мора да покажат не него кој е овде газда.
Се враќа во евентуално финале...... или во нашиот случај догодина при крај на групи :icon_lol:
Колку сум накрвен вака не ми било одамна за утакмица некоја, како сакам да земат да ги изгазат гроб да им ебам на тие енглезите прљави. Не сум им толку накрвен на Тотенхем ко клуб(пошо сум дупли агент во случајов :D ) туку на тие новинанирите нивни шо почнаа да лешинарат на случајов.
Можда има и добро во сево ова а тоа е волјата за игра...се надевам дека Ибра ,Робинјо и Пато под дресот ке имаат натпис со текст ,,голот е посвета на РИНО,,

Kajgana Shop

На врв Bottom