Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Што си духовит... да не си изел дух? :icon_lol:

Oд што е духовит никој освен тебе не го ни виде, еве и ја немоем да го цитирам, за кого се работа ??

Да не е васко, он е најдуховен од све циганиве !

Абе Шинтерашиве насабајле јадат кловнови затоа се вака смешни ...

Добро почна денов од сабајле со смеење :smeshko:. Галиани добил отказ :tapp:

Не баш добар натпревар но добро е што освоивме три бода следно коло мора да тепаме исто играме во Понеделник како во гости кога игравме (1-2:)) кај Наполи го нема Лавеци треба да го тепаме единствениот конкурент за титулата.

Тоа е,се очекуваше до негде. Значи ќе фати и групна фаза за од следната сезона казнава.
Ок го казнија им се наполнија на хејтерите душичките,бар да не ги слушам како цмиздрат.

А,колку го казнија Тотенхем и асистентон негов за провоцирањето,лактовите и пострес мозок на Абијати ?

А,колку го казнија Тотенхем и асистентон негов за провоцирањето,лактовите и пострес мозок на Абијати ?

ич, колку да го казнат. Не е он Гатузо за да прават пример од него. Било кој друг на планетава да беше ова, ќе беше една до две максимум, ама дека е Гатузо мора да покажат не него кој е овде газда.
Се враќа во евентуално финале...... или во нашиот случај догодина при крај на групи :icon_lol:
Колку сум накрвен вака не ми било одамна за утакмица некоја, како сакам да земат да ги изгазат гроб да им ебам на тие енглезите прљави. Не сум им толку накрвен на Тотенхем ко клуб(пошо сум дупли агент во случајов :D ) туку на тие новинанирите нивни шо почнаа да лешинарат на случајов.

ич, колку да го казнат. Не е он Гатузо за да прават пример од него. Било кој друг на планетава да беше ова, ќе беше една до две максимум, ама дека е Гатузо мора да покажат не него кој е овде газда.
Се враќа во евентуално финале...... или во нашиот случај догодина при крај на групи :icon_lol:
Колку сум накрвен вака не ми било одамна за утакмица некоја, како сакам да земат да ги изгазат гроб да им ебам на тие енглезите прљави. Не сум им толку накрвен на Тотенхем ко клуб(пошо сум дупли агент во случајов :D ) туку на тие новинанирите нивни шо почнаа да лешинарат на случајов.

Можда има и добро во сево ова а тоа е волјата за игра...се надевам дека Ибра ,Робинјо и Пато под дресот ке имаат натпис со текст ,,голот е посвета на РИНО,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom