Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34
Незнам од кај тоа дека си бил баниран, т.е. сигурно имало причина али врска неам кој што како, али ради ова, идеш на еден подолг одмор

Ае ...
И сега ке го банираш? од негов фан клуб?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
И сега ке го банираш? од негов фан клуб?
Ја не банирам, нит сум го банирал, нит сум знаел дека бил баниран, од неговиот пост приметив дека пиел бан од некој администратор ( само они банираат ).
А сеа, ради тоа што го пиша, ќе биде баниран од форум на подолго време, таков однос дома со неговите нека има ... ако му го толерираат, овде не, поготово зашто не ни имаше потреба таков малоумен пост да напише.

Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34
Ја не банирам, нит сум го банирал, нит сум знаел дека бил баниран, од неговиот пост приметив дека пиел бан од некој администратор ( само они банираат ).
А сеа, ради тоа што го пиша, ќе биде баниран од форум на подолго време, таков однос дома со неговите нека има ... ако му го толерираат, овде не, поготово зашто не ни имаше потреба таков малоумен пост да напише.
Објасни му на човекот може и ке ти се извини а не вака.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Објасни му на човекот може и ке ти се извини а не вака.
Да, сигурно, гледам учи од неговите грешки тука па пак тера иста шема ...
Нејсе, не е ова тема за тој муабет, терајте си со онтопик дискусија, нит е прв нит е последен што пие бан за вакви работи, без разлика кон кого се упатени навредите. Ако има нешто нејасно, постојат админи на форум ќе објаснат што, како, зашто, има и соодветна тема на форумов за тоа.

Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34
Да, сигурно, гледам учи од неговите грешки тука па пак тера иста шема ...
Нејсе, не е ова тема за тој муабет, терајте си со онтопик дискусија, нит е прв нит е последен што пие бан за вакви работи, без разлика кон кого се упатени навредите. Ако има нешто нејасно, постојат админи на форум ќе објаснат што, како, зашто, има и соодветна тема на форумов за тоа.
Кој не проба нема да знае. Не сакам да го тупам али и ти не биди ултра вк. Биди ми поздравен. Он топик: Вака беше и во првиот дел од сезоната по серија лоши резултати се вративме со низа од победи и се оддалечиве на табела. Истото очекувам и сега и како дополнителен доказ за ова, барем за мене е што ке се комплетира средниот ред и ке се добие креативноста и динамиката со Пирло и Боатенг.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ако за наредна се вратат Абате, Пирло и Боатенг или барем двајца од овие тројца, добри сме, инаку страв ми е.. Срединава тапа, Одо тапа, јас да играв на местото негово во цели 90м ќе изведев еден добар центрашут а не сите ко балони. Со Парма Пато мислам дека нема да игра за да биди одморен со Тотенхем, а на Парма треба да им бапнеме барем 2-3 гола да се мотивираме.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Таман се израдувал чоекот и сеа пак ... хах

--- надополнето ---

We need this guy :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.801
Кој не проба нема да знае. Не сакам да го тупам али и ти не биди ултра вк. Биди ми поздравен.
Ај, ме фати на '' сентименталност '', иако неда не заслужува, кај бил баниран оправдано, па уште и се враќа со таков пост ...
Иначе по незнам кој пат, модератор сум, освен бришење и едитирање на постови, теми и слично, други функции немам,, утре ќе исконтактирам за да му се тргне банот иако реков, не заслужува, неам предложено за бан член година дена ( освен оние кои шират национална омраза и тераат све у пм на други членови мада и нив сум ги баталил зашто неам време ), али вакви глупи испади и удирања на етикети најмногу ме иритираат ( Syn, модераторот кој е фан на Интер и мрзи све остало што не навива за тој тим ), тотално непотребни се и врска си немаат.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.191
Ај, ме фати на '' сентименталност '', иако неда не заслужува, кај бил баниран оправдано, па уште и се враќа со таков пост ...
Иначе по незнам кој пат, модератор сум, освен бришење и едитирање на постови, теми и слично, други функции немам,, утре ќе исконтактирам за да му се тргне банот иако реков, не заслужува, неам предложено за бан член година дена ( освен оние кои шират национална омраза и тераат све у пм на други членови мада и нив сум ги баталил зашто неам време ), али вакви глупи испади и удирања на етикети најмногу ме иритираат ( Syn, модераторот кој е фан на Интер и мрзи све остало што не навива за тој тим ), тотално непотребни се и врска си немаат.
и ти како груевски ...:pos2:

ОН ТОПИК колку само ни се потребни боатенг и пирло не сте свесни.. се гледа дека ја немаме таа свежина кога игра Кевин принс, а и креативност кога пирло е у игра.. Видовме вчера дека само преку контри и полу-контри бевме опасни. цела утакмица немавме еден организиран напад..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Што е бе? нели Пирло ја успорува играта... нели повеќето го нејќевте? поубоо играл Милан без него? А сеа у вакви кризни моменти и Сидорф ќе го побарате ;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Што е бе? нели Пирло ја успорува играта... нели повеќето го нејќевте? поубоо играл Милан без него? А сеа у вакви кризни моменти и Сидорф ќе го побарате ;)
<3 Сидорф :),дур го имаме бакзузот Бонера во прв состав вака ќе цепаме,плус Пирло е ѕвер џабе збориме дека Милан подобро игра без него,ај што побрзо да се вратат заедно со Боатенг ;)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
На денешниов прес алегри изјави дека Пирло е 100% фит но нема да игра со Парма ,ке биде поштеден за дуелот со Тотенхем......Абе Макс дуелот со Парма е важен колку и Тотенхем види стај го во витрина до Тотенхем ....

Kajgana Shop

На врв Bottom