- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 262
- Поени од реакции
- 34
И сега ке го банираш? од негов фан клуб?Незнам од кај тоа дека си бил баниран, т.е. сигурно имало причина али врска неам кој што како, али ради ова, идеш на еден подолг одмор
Ае ...
И сега ке го банираш? од негов фан клуб?Незнам од кај тоа дека си бил баниран, т.е. сигурно имало причина али врска неам кој што како, али ради ова, идеш на еден подолг одмор
Ае ...
Ја не банирам, нит сум го банирал, нит сум знаел дека бил баниран, од неговиот пост приметив дека пиел бан од некој администратор ( само они банираат ).И сега ке го банираш? од негов фан клуб?
Објасни му на човекот може и ке ти се извини а не вака.Ја не банирам, нит сум го банирал, нит сум знаел дека бил баниран, од неговиот пост приметив дека пиел бан од некој администратор ( само они банираат ).
А сеа, ради тоа што го пиша, ќе биде баниран од форум на подолго време, таков однос дома со неговите нека има ... ако му го толерираат, овде не, поготово зашто не ни имаше потреба таков малоумен пост да напише.
Да, сигурно, гледам учи од неговите грешки тука па пак тера иста шема ...Објасни му на човекот може и ке ти се извини а не вака.
Кој не проба нема да знае. Не сакам да го тупам али и ти не биди ултра вк. Биди ми поздравен. Он топик: Вака беше и во првиот дел од сезоната по серија лоши резултати се вративме со низа од победи и се оддалечиве на табела. Истото очекувам и сега и како дополнителен доказ за ова, барем за мене е што ке се комплетира средниот ред и ке се добие креативноста и динамиката со Пирло и Боатенг.Да, сигурно, гледам учи од неговите грешки тука па пак тера иста шема ...
Нејсе, не е ова тема за тој муабет, терајте си со онтопик дискусија, нит е прв нит е последен што пие бан за вакви работи, без разлика кон кого се упатени навредите. Ако има нешто нејасно, постојат админи на форум ќе објаснат што, како, зашто, има и соодветна тема на форумов за тоа.
Ај, ме фати на '' сентименталност '', иако неда не заслужува, кај бил баниран оправдано, па уште и се враќа со таков пост ...Кој не проба нема да знае. Не сакам да го тупам али и ти не биди ултра вк. Биди ми поздравен.
и ти како груевски ...:pos2:Ај, ме фати на '' сентименталност '', иако неда не заслужува, кај бил баниран оправдано, па уште и се враќа со таков пост ...
Иначе по незнам кој пат, модератор сум, освен бришење и едитирање на постови, теми и слично, други функции немам,, утре ќе исконтактирам за да му се тргне банот иако реков, не заслужува, неам предложено за бан член година дена ( освен оние кои шират национална омраза и тераат све у пм на други членови мада и нив сум ги баталил зашто неам време ), али вакви глупи испади и удирања на етикети најмногу ме иритираат ( Syn, модераторот кој е фан на Интер и мрзи све остало што не навива за тој тим ), тотално непотребни се и врска си немаат.
<3 Сидорф ,дур го имаме бакзузот Бонера во прв состав вака ќе цепаме,плус Пирло е ѕвер џабе збориме дека Милан подобро игра без него,ај што побрзо да се вратат заедно со БоатенгШто е бе? нели Пирло ја успорува играта... нели повеќето го нејќевте? поубоо играл Милан без него? А сеа у вакви кризни моменти и Сидорф ќе го побарате