Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Вест поврзана со Милан е дека Ван дер Варт се повредил и со сигурност ќе го пропушту дуелот Холандија - Аустрија на 9ти, голема веројатност е дека ќе го пропушти Милан на 15ти

Утре 90% Составот е
Абијати
Одо - Силва - Јепес - Антонини
Фламини - Бомел - Гатузо
Робињо
Касано - Ибрахимовиќ
Вака ептен ‘‘мртва‘‘ ќе ни биде средината.Мора Емануесон да игра во средина.

Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34
Знаејќи го Алегри утре ги гледаме Бонера десен и Антонини лев бек. Виља уште долго време нема да добие шанса. Ме радува тоа што Џенова не игра најдобро во последно време, ги добиваме утре само Ибра да биде расположен, а и мора да му го плеснеме во фаца на Кришито. :) Ван Бомел достојно ќе го замени капитенот, заедно со Гатузо ќе бидат зид непробоен. Е сега ме загрижува состојбата на Замброта, пишува дека би требало да се врати преку сила пред натпреварот со Тотенхем ама дали ќе биде целосно спремен е прашањето. Ако треба некого Ленон да прави мајмун јас сум повеќе да биде тоа Антонини.
Брат ја ко што знам Замброта не е ни пријавен за у ЛШ, дај боже да сум грешка.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
GENOA (4-4-2) All.Ballardini: Eduardo, Mesto, Dainelli, Kaladze, Criscito, Rossi, Konko, Milanetto, Kuck, Palacio, Floro Flores

MILAN (4-3-1-2) All.Allegri: Abbiati, Oddo, Thiago Silva, Yepes, Antonini, Gattuso, Van Bommel, Flamini, Robinho, Pato, Ibrahimovic.

Неофицијални стартери.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
И ако не успеат Ибра и Пато кај Каладзе да се протнат,нека се спакуваат и двајцата одма!

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Денес не даваат на телма директен пренос ? btw газиме :D

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
LE FORMAZIONI UFFICIALI

MILAN: Abbiati; Oddo, Thiago Silva, Yepes, Bonera; Gattuso, Van Bommel, Flamini; Robinho; Ibrahimovic, Pato.

малку ми е деструктивна срединава некако без креативец ама ќе видиме
идеме на победа

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Самоубиствена одбрана и деструктивна средина...хорор

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Одо еден центаршут точен нема да има само балони ги мава во вис па кој и да брани ќе има време да ја процени,а за Бонера лев бек немам зборови оти го земаа тој од Еспаљол за вакви дебакли ли да игра цц..срединава катастрофа сите дефанзивни играчи како да ќе се браниме но сепак играме со тројца напаѓачи затоа може игра така но требаше да игра Меркел пред Гатузо или Ван Бомел е мое мислење.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Тешко ќе биде со ваква средина но да се помолиме на Ибра да му е денот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom