Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.532
- Поени од реакции
- 5.523
педеееееееееееееееееееер... празник вчера ти беше!нема да ми биде многу жал пошто и така за нив си навивам
Милан пред СЕ!
педеееееееееееееееееееер... празник вчера ти беше!нема да ми биде многу жал пошто и така за нив си навивам
Боатенг ќе биде спремен против ЏеноваКолку би било добро да се врати Боатенг за против Тотенхем
Јас мислам дека Пато ќе си замини в лето
Иако Берлускони нема да го пушти
А стварно има талент и заслужува да игра од прва минута
Не заебавај со кој игравме пред некоја утакмица двата гола му ги намести ИбраДа сум на местото на Пато и ја би бил напнат, во најмалце 2-3 ситуации можеше да го проигра сам пред гол пато ама босанецот тврдоглав се гледаше дека беше напален гол да даде.
Јебига егоцентрик е не поднесува да дели со некого слава...
Пато идење од Милан НИ КА КО со правилно развивање и грижа малиот е идна Златна Топка
Марли да те ебем тебе и сите што свршавате на циганон...
Дан е подобар случајно? што толку го сакате, ви ебам глупите, запнале по оној Балотели ка да е заден...
Да, заден је и едини што би можел да го замени Пато. Плус тоа го сака клубот, моли детето у свака прилика да го земемо. Овја ќе биде најбољи шпиц на свет за 3-4 године.
Подобар е без топка, многу е по смирен , не дрибла многу без веза а знае многу убоо да издрибла, и може да игра и шпиц и крило.
Сеа ти стигна да праиш муабет дека Балотели е подобар од Пато, абе види му го карактерот, ништо нема да покаже тој играч, баш ради тоа негово понашање... Летна у облаци пред време...
Мое мислење е ова... Ама миланез да го стави Балотели пред Пато, некако не ми иде...
Би сакал да дојде у Милан де, на тоа мислев !не бегај бе и ти сеа... “го сакал клубот’’.. фино е ова ако дркаш некој интераш, пошто ради бог знае што ги пече, ама немој да си врзуваш во крпче изјави на шизофреничар
!