Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
http://www.acmilan-serbia.com/2011/02/pukla-idila-u-milanu-pato-tone-sve.html

Тоа е она што го зборам во последниве 2-3 кола...некако работава не ја бива измеѓу нив двајца...еден мора да си оди летово а ако ме прашаат мене тоа би бил Ибра затоа што мислам дека е човек за 1 сезона најмногу 2, додека Пато ќе биде еден од најдобрите напаѓачи на денешницава

Тоа е она што го зборам во последниве 2-3 кола...некако работава не ја бива измеѓу нив двајца...еден мора да си оди летово а ако ме прашаат мене тоа би бил Ибра затоа што мислам дека е човек за 1 сезона најмногу 2, додека Пато ќе биде еден од најдобрите напаѓачи на денешницава
И ја сум за Ибра да го летнат... ама штознам, тешко тоа...
до душа исти курац ми е, и двајцата се курнази...

Ако ни избега Пато ќе биде штета... а и осеќам ќе ни избега за мала сума
...ако биде барем да земемо добра пара од него, не е единствен =)

И ја сум за Ибра да го летнат... ама штознам, тешко тоа...

Ако ни избега Пато ќе биде штета... а и осеќам ќе ни избега за мала сума

Ни Ибра ни Пато

Може да си прајме до утре муабет и да се лажеме али Пато од Милано не си иде уште добри 4-5 години ...

А тоа дека не се слагаат со Ибра на терен и дека им е напнат односот се забележува , вадља Алегри ќе треба да измозга што би било најидеално за овие двајца да функционираат како што треба, затоа што очигледно на Пато не му иде таа крилна позиција што му ја задава Алегри а доста често веќе го форсира таму.

Искрено не знам како ке го реши Алегри ова,но подобро е да реагира побрзо за да не се случи некој поголем инцидент што би ја расипал атмосферата во тимот.

Да сум на местото на Пато и ја би бил напнат, во најмалце 2-3 ситуации можеше да го проигра сам пред гол пато ама босанецот тврдоглав се гледаше дека беше напален гол да даде.

Јебига егоцентрик е не поднесува да дели со некого слава...

Пато идење од Милан НИ КА КО со правилно развивање и грижа малиот е идна Златна Топка

Јас мислам дека Ибра ќе си иде на крај на сезонава затоа што ако дојде Гансо ( а како што гледаме ќе дојде ) ондак тешко дека Галијани ќе даде уште толку пари за да го откупи Ибра.

Ќе се реши некако таа ситуација бе што се сеќирате :)

Со повредениве до кај сме кога се враќаат ?

Амрозини најнов...пауза 2 месеца.... и сеа званично почна и да ми се свиѓа Ван Бомел...

Ќе се реши некако таа ситуација бе што се сеќирате :)

Со повредениве до кај сме кога се враќаат ?

Боатенг треба да се врати за помалку од 2 недели. Барем така пишуваше на миланњус.

Прееска на ТВ го гледав дебито на Роналдињо за Фламенгос .... кинеше мајсторот како препороден играше ...

Прееска на ТВ го гледав дебито на Роналдињо за Фламенгос .... кинеше мајсторот како препороден играше ...

баш ми е мила што е така...штета што кај нас едноставно немаше желба за играње :toe:

Само што ке нема со кој да играме во Лш :)

и така не се надевам на нешто посебн сезоанва таму, ако видиш како играме против било која поојака екипа (со исклучок на Интер што беа село без кучиња) лесно е да се сфатиш колку е саат. Едино што сакам е да го поминеме Тотенхем и тоа колку да не пука бламот, али па и ако не поминеме, нема да ми биде многу жал пошто и така за нив си навивам :P

баш ми е мила што е така...штета што кај нас едноставно немаше желба за играње :tштиoe:

Нема врска, желба не желба, тоа е вонесериски иргач- желба секогаш има, фората е што шансата си ја пропушти лани, кога можеше да извади убаво продлжување на договорот, он калкулираше дека ќе биде пак прва звезда и ќе може да условуа.

После откако дојде Ибра и се виде дека и без него се игра, стана јасно дека само ќе му бараат беља за да го испалат и со тоа ресторанот му ја најдоа.. Тотално без везе, ама треба тој брат му да го криви за се, пошто он го тераше да биде лаком.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom