Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Колку би било добро да се врати Боатенг за против Тотенхем

Член од
9 јануари 2011
Мислења
197
Поени од реакции
11
Јас мислам дека Пато ќе си замини в лето
Иако Берлускони нема да го пушти
А стварно има талент и заслужува да игра од прва минута

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Јас мислам дека Пато ќе си замини в лето
Иако Берлускони нема да го пушти
А стварно има талент и заслужува да игра од прва минута

Па со игриве и не заслужува баш.

Ја сум ако се бира више за Ибра. Има у него после оваја уште 2 сезони топ ниво игра најмалце !

А Паткава ако продужи да игра ваќе и ако се курчи шитни го, земи го циганот од Сити и готова работа !

:tv:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Марли да те ебем тебе и сите што свршавате на циганон...
Дан е подобар случајно? што толку го сакате, ви ебам глупите, запнале по оној Балотели ка да е заден...

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Абе Пато треба да игра како шпиц, а не шо го ебаваат вака крило, замислете да имаме некој како Руи Коста :) во екипа да дели асистенции со Ибрахимовиќ и Пато во тандем каде е крајот, кој ќе ги запре у пм...:)

ПС Пато не си заминува од Милан.

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Да сум на местото на Пато и ја би бил напнат, во најмалце 2-3 ситуации можеше да го проигра сам пред гол пато ама босанецот тврдоглав се гледаше дека беше напален гол да даде.

Јебига егоцентрик е не поднесува да дели со некого слава...

Пато идење од Милан НИ КА КО со правилно развивање и грижа малиот е идна Златна Топка
Не заебавај со кој игравме пред некоја утакмица двата гола му ги намести Ибра

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Марли да те ебем тебе и сите што свршавате на циганон...
Дан е подобар случајно? што толку го сакате, ви ебам глупите, запнале по оној Балотели ка да е заден...

Да, заден је и едини што би можел да го замени Пато. Плус тоа го сака клубот, моли детето у свака прилика да го земемо. Овја ќе биде најбољи шпиц на свет за 3-4 године.

Подобар е без топка, многу е по смирен , не дрибла многу без веза а знае многу убоо да издрибла, и може да игра и шпиц и крило.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.665
Поени од реакции
747
^ Не можам да поверувам што читам... Па дали ти текнува на “расправиите“ пред некоја година околу квалитетите на Пато и Балотели? Кој е подобар, кој е поголем талент. Се препуцаваа двата фан клуба, Милан и Интер... И секој си држеше свој став.

Сеа ти стигна да праиш муабет дека Балотели е подобар од Пато, абе види му го карактерот, ништо нема да покаже тој играч, баш ради тоа негово понашање... Летна у облаци пред време...

Пато за него е измислен, ако ништо друго е одмерен, не е самопрогласена ѕвезда... Овој без ништо да покаже се курчи...

Мое мислење е ова... Ама миланез да го стави Балотели пред Пато, некако не ми иде...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.792
Да, заден је и едини што би можел да го замени Пато. Плус тоа го сака клубот, моли детето у свака прилика да го земемо. Овја ќе биде најбољи шпиц на свет за 3-4 године.

Подобар е без топка, многу е по смирен , не дрибла многу без веза а знае многу убоо да издрибла, и може да игра и шпиц и крило.

не бегај бе и ти сеа... “го сакал клубот’’.. фино е ова ако дркаш некој интераш, пошто ради бог знае што ги пече, ама немој да си врзуваш во крпче изјави на шизофреничар :icon_lol:

Не знам дали знаеш дека летово малце фалело да отиде во Наполи, Мино преговарал со Де Лаурентис, ама овој немал пари да искешира кај Морати, иначе готово било.... “дека го сака клубот’’ :D

Моја идеална замисла за напад е они двајца заедно во Милан, со уште еден позади нив, ако дојде овој, а си отиде Пато, филм ми се крши на лице место..нејќам така !

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Сеа ти стигна да праиш муабет дека Балотели е подобар од Пато, абе види му го карактерот, ништо нема да покаже тој играч, баш ради тоа негово понашање... Летна у облаци пред време...

Мое мислење е ова... Ама миланез да го стави Балотели пред Пато, некако не ми иде...

Види дека пишав дека е единствен што би можел да го замени Пато.

И у некои карактеристики е попдоба род Пато, не пишав дека као фудбалер комплетно е подобар од Пато !

не бегај бе и ти сеа... “го сакал клубот’’.. фино е ова ако дркаш некој интераш, пошто ради бог знае што ги пече, ама немој да си врзуваш во крпче изјави на шизофреничар :icon_lol:

!
Би сакал да дојде у Милан де, на тоа мислев ! :)

Не би имало проблем да дојде у Милан !

A они двајца заедно у Милан, дур е Ибра туе потешко малце, а све мислим дека нашиве ќе го чуваат Ибра до кај 35-6

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.188
Наредните 3 утакмици ќе ни бидат пресудни за скудетото. Играме со џенова и киево (гости) и парма (дома). Комшиките имат три тешки утакмици со јуве и фиорентина (гости) и против рома (дома) ... Значи од овие три утакмици МОРА да се извадат 9 бода....

Kajgana Shop

На врв Bottom