Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Добра игра, мора да играме вака и во лига, а не се да се чека на Ибра... Браво Паткааааа :vozbud:

Пато ѕверка, Сократис втор натпревар по ред спасуе чист гол

Е вака ни изгледаат нападите и контрите кога го нема Сидорф да ја успори цела игра и Гатузо да го промаши додавањето!

Ај честито нека ви е вБомел, сега може да се каже дека сте меѓу најдобрите тимови во светот.:)
Клупата ја направивте подобра од првиот тим. :icon_cool
Во право беше за болдов :tv:

Одлично полувреме , Пато особено се истакна не само поради 2та гола, почна и играчи да покрива во одбрана - не седи како муле напред да чека топка. Меркел се ослободува од трема и покажува дека има голем талент во него. Повредата на Неста може да биде добивка за Милан ако Сократис продолжи со оваква игра. Емануелсон и Ван Бомел одлични со оглед колку време се во Милан . Во второ Паткава да им збрца уште некој 1-2 гола очекувам :salut:

Пато треба да се продаде стварно не го бива ич :)

Сократис полека ми изгледа дека ке си ја заслужи довербата кај Алегри и нема веќе да го гледаме коњот со број 25 :)

Леле без Сидорф и Гатузо гледате како играме? Сменет е Милан на подобро ептен тоа ми се свиѓа многу сме јаки.
Иначе грков за Бонера е измислен алал да му е две утакмици 2 гола спаси чисти.

Робињо, Емануелсон и Меркел кинат, Пато = Злато, топка не помина покрај Ван Бомел и Силва, Одо солиден и го личи капитен :) , Јепес и Сократис одлични сеа за сеа, Рома немаше работа и .. остана уште еден играч ама мило ми е што не го забележав на теренот :tv:

Во право беше за болдов :tv:
Немојте да мислите дека сампорија е слаб тим...
Сидорф,Гатузо и Амбро се кочничари за прогресивниот Милан,со нивниот ,,Авторитет во Милано,,му претеа на Лео а сигурно и на Алегри.
Годинава Одо игра повампирено, не е лошо да се Проба со Лацио (Одо десно-Абате Лево).

Ау ау ПАтињооо...

Браво добра игра на Емануелсон и Ван бомел се надевам така и ке продолжат !

За кој кур сеа го игра Силва средина.
Ако е до мене, жими се би го играл само среден ред... колку само добро се снаоѓа еј, активен е скоро у сите напади на Милан, често добива шанса за шут, сеа напрае и асистенција... средина пресекува топки, одбрана исто така го има... секаде помага, алал нека му е!

Пато треба да се продаде стварно не го бива ич :)
Да да, и ја мислим дека треба да го продадемо Пато, дрво е... боље е Балотели...
со ова би се сложил и Марли :icon_lol:

(Одо десно-Абате Лево).

Не зезај, Абате лево не играл никогаш, Бонера ќе играл лево ама он не...
таман се навикна десно да игра. :))

...ова од многу јадење гомна Антонини се повампири...сега за сега топ изигра да не речам безгрешно :)

Урби е големо засилување!!!!......Емануелсон и Боатенг ќе бидат тандем у средина ко Гатузо и Сидорф на времето....Ван Бомел не е неопходен нека поигра 6 месеци па нека го пратат таму у ПСВ нек си игра фудбалче за кејф...веќе влага во 34год стануе више сериозен матори :D

1-2 конечен резултат
Добра утакмица, одлично деби на емануелсон и ван бомел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom