Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
ако гледаш така. пато цело време е повреден, а и тие голови му се на 4 натпревари, по два гола даваше... на другите го нема!

и лацари оваа сезона е на клупа у каљари, влегува од клупа и не е ништо посебно! какви играчи има ние за лацари. летото ван дер варт се пропушти за 8 милиона, сега за овај просечниов за у каљари(а не пак за у милан) ќе се дава 12 милиона или па талентите на милан (како меркел, страсер не ми е нешто посебно)

*за милан сум, али на гости сум кај легенд...
Кој е кленов?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Абиати денеска тренираше со тимот заедно со Пирло се враќаат во четврток за купот може и Рома да брани нема веза..

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Абиати денеска тренираше со тимот заедно со Пирло се враќаат во четврток за купот може и Рома да брани нема веза..
Абе ако направиме страшна одбрана и ако игра таа во супер форма можеме и без голман,али вака ко што сме сега и 10 голмани на гол да стаиме ке примими гол,многу пропусти прават.

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Луѓе дај не зборете глупости како можете воопшто да помислите на продажба на Пато...па ниту 100 милиона не може да го надокнадат него...ич не ни сакам да мислам на негова продажба. Кришито би бил добредојден во тимов само да биде уште официјално.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Деновиве сигурно ќе се реализира утре би требало да биде официјално со Кришито а за Пато не е ништо гледам слики денеска од тренингот се смее секаде и со другите е нема веза тоа што го пишуваат по некој шит страни.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Деновиве сигурно ќе се реализира утре би требало да биде официјално со Кришито а за Пато не е ништо гледам слики денеска од тренингот се смее секаде и со другите е нема веза тоа што го пишуваат по некој шит страни.
Ништо не е тоа бе не се секирајте.Во секоја ама баш во секоја соблекувална има такви ‘‘расправии‘‘

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Чек дис аут!

клик

Ако не си ги крстите синовите Паоло,ја ич не ве сметам за росоњери да знаете!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Полека полека се комплетираме Абиати и Пирло денеска тренирале :)

Еве и некој други фотки од тренингот

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Pirlo- 1069 mins, 22 tackles won- every 48.5 mins
Flamini- 927 mins, 19 tackles won- every 48.6 mins
Boateng- 424 mins, 9 tackles won- every 48.2 mins
Gattuso- 1113 mins, 74 tackles won- every 15 mins (most and highest frequency rate in serie A)
Ambrosini 855 mins, 40 tackles won- every 21.4 mins (second highest rate in serie A)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
По оваа статистика ќе помисли некој дека го имате најдобриот деструктивец во светот:toe:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
По оваа статистика ќе помисли некој дека го имате најдобриот деструктивец во светот:toe:
Само си стаив статистика,нигде не реков ништо...

п.с

и уште една

и еве како Пипо не знае ни капчето да си го облече

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Ако носат некој од типот на Зиглер,и остали просеци од фудбалери не фала,доволен е Антонини да се изгуби титулата.

Сасуке иако се слагам со 99% од твоите мислења до сеа што сум ги читал за Ова со Циглер па и не баш.
Дечкото има земено доста индивидуални признанија како за млад играч така и за позицијата што ја игра, а и мене неговиот пргав стил на игра ми одговара за ко што викаш ти за некој играч на Милан.Е сеа каде каде е подобра верзија Кришито и таа најверојатно ќе се оствари него сакав само да кажам дека не е грешка и Циглер.
п.с. Проблемот на Милан у одбраната со трансфер на еден од овие двајца ќе се реши, ама мислам дека Милан има поголем проблем у средината.Нејќам да видам некој како Лазари да биде носач на играта у МИЛАН туку некоја асална 10ка ко што од увек сме имале да ве потсетам МИЛАН на таа позиција бар од времето коа глеам јас (а и предходно) ги имал Бобан , Руи Коста , Кака ... тоа е тоа што му фали на МИЛАН еден добар АМФ за да дистрибуира топки кон хиениве напред :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Чек дис аут!

клик

Кога ке спомнат пензионерски дом , а вие му кажувате " 7 tituli LP"
Epic :pos:

И ова сум тотално ја !

После сите негови грешки вие сеуште го сакате Нелсон Дида!

--- надополнето ---

ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
Ајде сите со го сакате Панце едно Лике!!
Ау бе земљо Индијо :pos:

Заради ова ми е жал да ја напуштим групава :tv:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Чек дис аут!

клик

Не бе ја ќе се прекрстам во Франко Барези:vozbud:...

Добар потпис имам, ова е невидено што се случува на форумов!!!

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.188
Ако носат некој од типот на Зиглер,и остали просеци од фудбалери не фала,доволен е Антонини да се изгуби титулата.

Сасуке иако се слагам со 99% од твоите мислења до сеа што сум ги читал за Ова со Циглер па и не баш.
Дечкото има земено доста индивидуални признанија како за млад играч така и за позицијата што ја игра, а и мене неговиот пргав стил на игра ми одговара за ко што викаш ти за некој играч на Милан.Е сеа каде каде е подобра верзија Кришито и таа најверојатно ќе се оствари него сакав само да кажам дека не е грешка и Циглер.
п.с. Проблемот на Милан у одбраната со трансфер на еден од овие двајца ќе се реши, ама мислам дека Милан има поголем проблем у средината.Нејќам да видам некој како Лазари да биде носач на играта у МИЛАН туку некоја асална 10ка ко што од увек сме имале да ве потсетам МИЛАН на таа позиција бар од времето коа глеам јас (а и предходно) ги имал Бобан , Руи Коста , Кака ... тоа е тоа што му фали на МИЛАН еден добар АМФ за да дистрибуира топки кон хиениве напред :D
ја се 90% согласуем со тебе. Кришито е стварно топ играч, млад е и се(вчера онака погледнав на википедиа колку е стар, и како клуб у кој игра му пишуеше Пелистер:pos2:).
2.Ни јас неможам да го гледам Лазари како ја води средината на Милан, ама у неколку наврати го имам гледано, и стварно играчот има пас,брзина,шут,борбен е и добро игра со глава. Така да нема да биде лош место гатузо или амброзини.
3. Лани красна шанса укењавме за АМФ, кога за неколку милиончиња го заебавме Бен Арфа, ќе беше страшен трансфер.
Поздрав и Forza Milan!

Kajgana Shop

На врв Bottom