LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Евреј не го дефокусирај вниманието ! Лажеш ! НЕ Е ТОА !Ова е финтата.
Евреј не го дефокусирај вниманието ! Лажеш ! НЕ Е ТОА !Ова е финтата.
ТОА Е!Евреј не го дефокусирај вниманието ! Лажеш ! НЕ Е ТОА !
Кичево и се е можноОва е Ана...зграпчи го денот е лоша комбинација![]()
Па ако мериш нечиј квалитет по име, ондак окејНикош не би читал нешто од писател со онакво име и презиме.![]()
Да, кажува. Типов се залага младите да ја сфатат полесно љубовта така? Како можеш да сфатиш нешто што не може да се сфати со зборови туку треба да се почувствува. Се кладам дека хипиците во Вудсток 1969 многу подобро ја имаат сфатено од малиов.Па ако мериш нечиј квалитет по име, ондак окејмногу кажува тоа за тебе
![]()
Велиш дека не читаш книги од вакви типчиња, а направи мини анализа на книгава ко да си ја прочитал 6 пати. Од кај знаеш дали помага и дали е доловена суштината коа не си ја видел со очи книгата?Да, кажува. Типов се залага младите да ја сфатат полесно љубовта така? Како можеш да сфатиш нешто што не може да се сфати со зборови туку треба да се почувствува. Се кладам дека хипиците во Вудсток 1969 многу подобро ја имаат сфатено од малиов.
Вакви т.н љубавни романчиња за напалени тинејџери се само губење драгоцено време...
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001623972533
Е таков сум роден јас мрчач по природа, не ми е гајле од каде е авторот ако сака нека е од тунгузија. Тачно дека не сум ја читал ама веруј знам што можам да очекувам - срање у боја. Баш ќе ја земам, само за да си го потврдам ставот што го имам за срање љубавни романчиња. Чим е љубавно за мене е срање то е проблемо а не авторо или друго.Велиш дека не читаш книги од вакви типчиња, а направи мини анализа на книгава ко да си ја прочитал 6 пати. Од кај знаеш дали помага и дали е доловена суштината коа не си ја видел со очи книгата?
Ако не ти се чита, не читај, али не глеам потреба да мрчиш, особено не глеам причина да мрчиш на македонски авор кој се обидува да успее.
Буци, да си ми жив и здравУууууууууу комерцијално срање, инаку не треба реклама на билборд ако нешто е добро само ќе си го најде патот до читателите.
И ти да си ми жив и здравСекој сака да биде Коелјо. ЈБГ.
А јас мислеех за книга се работе...абе од неодамна читав на весник и пишува дека еден старец има свој имот и имашлив со пари проблемот е што роднините се починати од собраќајни несреќи освен внуката што е жива и се наоѓа во дом за сираци се вика Ана и старецот сака да остави тестамент за Ана и барал помош од новинарите да бара Ана и новинарите мислеле дека е склеротичен или фантазира или не го сфаќал сериозно и така почна кампањата КОЈА Е АНА и новинарите почнале да бараат таму-ваму и ете билбордот, таа е Ана од домот за сираци и се другото не знам што се случи? дали власта молчи за да зграби имотот или лажно девојче за да новинарите да зграби дел од колачот ете така било, требаше старецот да изнајми приватен детектив да ја бара а не вака преку новинари.