Кајгана избира најдобри филмови за 2010 година!

Најдобар филм за 2010 година?

• Вкупно гласачи
    199
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Иако го немам глеадно го одбрав Shutter Island само ради тоа што дел од насловот е и мојот ник. Се надевам нема многу да влијае на анкетата... :)
У реду је... :pos2:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Што е финтава сеа, што ако биле сите тие евреи?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Си прајме теории на заговор во слободно време :)
И после ако не е вистина тоа за еврејското лоби, пак ќе си најдеме некоја друга позадина зошто некој гласал на начинот на кој што гласал. Повеќе има врска со македонштината отколку со светскиот заговор..:)))))))))

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Имаме два „еврејски“ филма во најтесен избор, тешко да промашиме оваа година :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.347
Поени од реакции
30.707
Не си слушнал за силното богато еврејско лоби :)
Зошто тогаш Портман не доби оскар кога беше прв пат номинирана, а филм на Дарен Ароновски никогаш не бил номиниран за оскар?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
Зошто тогаш Портман не доби оскар кога беше прв пат номинирана, а филм на Дарен Ароновски никогаш не бил номиниран за оскар?
Поентата ми беше да нагласам дека сепак факт е дека во Америка еврејското лоби е многу јако :)

Хммм таа 2005 година беше кандидирана за најдобра споредна улога во филмот Closer а победи Кејт Бланшет за филмот Авијатичарот.Е сега Авијатичарот не сум го гледал па да видам како глумела Кејт али знам дека многу врева дигна овој филм така да може ради тоа победи Кејт.А и додуша во тоа време Кејт како постара и поистакната актерка имаше поголем кредибилитет од Натали така да може ради тоа.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Kick -Ass, филмот го оправдува името. Еден од филмовите кој ќе ве натера да го изгледате до крај, и повторно да го гледате.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
Kick -Ass, филмот го оправдува името. Еден од филмовите кој ќе ве натера да го изгледате до крај, и повторно да го гледате.
Гарант се заебаваш друже.Што има пак да се гледа тој филм жити се да ја гледам пак таа малата со нејзините 11 години како го глуми Џејсон Борн и на сите им ја крши кичмата :) :) Мислам да бидеме реални.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Поентата ми беше да нагласам дека сепак факт е дека во Америка еврејското лоби е многу јако :)

Хммм таа 2005 година беше кандидирана за најдобра споредна улога во филмот Closer а победи Кејт Бланшет за филмот Авијатичарот.Е сега Авијатичарот не сум го гледал па да видам како глумела Кејт али знам дека многу врева дигна овој филм така да може ради тоа победи Кејт.А и додуша во тоа време Кејт како постара и поистакната актерка имаше поголем кредибилитет од Натали така да може ради тоа.
Авијатичарот беше буткан со сила а Кејт Бланшет имала подобри улоги, не дека беше лоша.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Гарант се заебаваш друже.Што има пак да се гледа тој филм жити се да ја гледам пак таа малата со нејзините 11 години како го глуми Џејсон Борн и на сите им ја крши кичмата :) :) Мислам да бидеме реални.
Па да бидеме реални, не е заради девојчето толку многу, колку што го кршат супер-херојот секој пат кога ќе се појави. :pos:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.347
Поени од реакции
30.707
ја сепак мислам дека филмов треба да се преименува Sucks Ass.

Kajgana Shop

На врв Bottom