|Volkswagen|
Тастатурата е посилна од мечот!
Предлог што да правиме за да рашириме зборот?
ЈАС во потпис ставам и ќе гледам да ги раширам линковите .
Друго?
СУПЕР! Еве и јас за во потпис ставам. Само што да напишеме во потпис?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Предлог што да правиме за да рашириме зборот?
ЈАС во потпис ставам и ќе гледам да ги раширам линковите .
Друго?
Прво дали ке се согласат челниците од администрацијата на протесто да се спомнува форумо у било кој облик (ако уопште е таква идеата не ме држите за збор).Инаку и јас гласав ЗА,сум за ова да се реализира ама ке видиме одзив.The Point is...ако нема масовност на овој протест, особено од младите т.н. млада реакционерна сила, џабе е се!
Ако се соберат 50-100 души ќе бидеме уште една толпа незадоволни граѓани што си протестира, т.е. од типот кучињата си лаат карванот си врви.
Треба организација, треба да се застане цврсто и ако Кајганџиите се заинтересирани за вакво нешто, јас се пријавувам во организацијата. Нешто слично како што беше за името (Кајганџискиот протест).
Абе смени дилеро ...........шо ти е тебе кој речел дека ние ке ги спуштаме цените? Финтата е да покажеме дека не сме глупи и дека не можат со нас да прават што сакаат.На крај и крајот од нас ги добиваат гласовите.Кажите ми како ќе ги спуштите цените на некои производи?
Со ослободување од данок или царина?
Со буџетски субвецнии?
Со девалвација?
Имате идеја што сакате?
Подфорумов е економија знеат како функционира таа?
СУПЕР! Еве и јас за во потпис ставам. Само што да напишеме во потпис?
Прво дали ке се согласат челниците од администрацијата на протесто да се спомнува форумо у било кој облик (ако уопште е таква идеата не ме држите за збор).Инаку и јас гласав ЗА,сум за ова да се реализира ама ке видиме одзив.
Барања:
Укинување на владата.
Распуштање на сите партии во државата.
Укинување на сите државни институции.
Укинување на уставот.
Државата да постои само како географска целина.
Пишување на морален код кој секој граѓананин може но не мора да го следи.Сепак,криминалните дела ќе се сметаат показател на нарушено ментално здравје и истите ќе бидат испитани.
)Зар не реков не ме држи за збор?? Само прашував каква е идеата....Едно е да се организираат кајганџиите, друго е Кајгана да го поддржува протестот. Мешаш баби и жаби.
Панкер си?)

Ако се организира некој на Facebook за протест, дали тоа значи дека Facebook го организира или поддржува протестот? Ако се договориш со некој да протестираш преку MSN Messenger, дали Microsoft e организатор? Форумот е само место за дискусии. Дискутирајте слободно.Прво дали ке се согласат челниците од администрацијата на протесто да се спомнува форумо у било кој облик (ако уопште е таква идеата не ме држите за збор).Инаку и јас гласав ЗА,сум за ова да се реализира ама ке видиме одзив.
Абе смени дилеро ...........шо ти е тебе кој речел дека ние ке ги спуштаме цените? Финтата е да покажеме дека не сме глупи и дека не можат со нас да прават што сакаат.На крај и крајот од нас ги добиваат гласовите.

Аман бре само прашав бидејки не знаев каква е идеата и како е замислено!....АЈт сеа конкретни идеи ......Ако се организира некој на Facebook за протест, дали тоа значи дека Facebook го организира или поддржува протестот? Форумот е само место за дискусии. Дискутирајте слободно.
Од некаде мора да се почне како за се така и за ова! И да, конкретни барања ке има најверојатно сигурно нема да биде чмаење по улици!Разбирам да има некој конктертни и логични барања ама да протесита само за да докаже дека ` не сме глупи ` е малку... јас би подржал само логички и конкретни барања. Инаку нема никаква логика да се губи време за шетања по улици.![]()
Значи идеата е:
Организирање на протест, со целосна организација. Тим што ќе го води и организира протестот. Се подразбира соодветна пријава до МВР, ни требаат добри оратори, импровизирана бина ор сометинг и најважното...масовност!
Сето ова да се организира добро треба повеќе време да „Ферментира“. Значи 1 месец однапред да се организира и постојано темава да биде актуелна.
Целта: Напишана е во насловот.
Во основа не е „Долу Влада!“ бидејќи ќе ни залепат етикета на про-СДСМовска кампања...
Финтата е да е протест против целиот политички естаблишмент!