Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Уште се прашуваш?
Зошто не ставаш клипоој од тоа како вашите пичке од играчи глумат цела утакмица, све со цел Реал да добие црвен картон па да можат некако да дадат гол? Туку ми најде 2-3 ситуации од завчера, а све останато од други утакмице. Ма иди бре у пичку матер и ти и свите ебани “фаноој“ на ПУТА барса, вие не заслужуете ни името да ви го спомне чуек. Она од Адебајор не е ништо, требаше зубите да му ги искрши све до еден, па да има зошто да лега после копилето. ФАКТ Е, ПОГОЛЕМИ ПИЧКЕ ОД ВАС НЕМАЛО ДО СЕГА НИ ПА ЌЕ ИМА!
Убоо рече Мурињо, Пеп треба да се срами со титулата од пред две године, а ако освоите и годинава...2 титуле со скандали. Браво, вие сте “најдобриот“ тим во светот.

И не кур се мешај у наш фан клуб, исто ка овја ретардов Никола, вас никој не ве праша за мислење, а најмалку да кажуете овде дека некој бил смешен а вие сте у право. ЦЕЛ СВЕТ алоооо, ЦЕЛ СВЕТ го збори тоа мие што го зборимо, само вие ретардираните “фаноој“ на ПУТА барса што почнаја да навијаа од пред 3 године не го признавате тоа. Ма идите бре....да не кажем каде, не замарајте у фан клубов више!!

А црвеното што ми го даде може да си го пикнеш у гс, уште по ретардиран си од што мислев ако мислиш дека некого засега дали си му дал црвено или не.

Член од
8 септември 2008
Мислења
87
Поени од реакции
44
Абе нек идат у триста пи*ке материна фановиве од фарса шо го тупат на форумов нека си лечат комплекси на нивниот форум.. глупаци невидени замаранти

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
Зарем немаа Меси, Пике и уште незнам кој кампања против расизмот?! Oooh guys, I love the way you lie.

"Sometimes I feel disgusted by this football world of ours." - Mourinho.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
да не чујам збор до новата сезона...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште колку каталонци ќе треба да се тргнат од темава бе да му се сневиди, немојте да сте се жалеле да бидете одбанирани, да си знаете..

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
„Не сакам да играм на таков начин. Воопшто не сакам да играм така, мо морам да се прилагодам на она што тимот и тренерот го бараат од мене. Апсолутно е точно дека и кога бевме 11 на 11 играчи на теренот ние немавме шанси за гол. Ова е нокаут за нас со оглед на тоа дека реваншот се игра на Ноу Камп“, изјави разочараниот Португалец Ronaldo.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
извор? СПОРТСКИ.МК :vozbud:
превртена е цела изјава на Роналдо

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
„Не сакам да играм на таков начин. Воопшто не сакам да играм така, мо морам да се прилагодам на она што тимот и тренерот го бараат од мене. Апсолутно е точно дека и кога бевме 11 на 11 играчи на теренот ние немавме шанси за гол. Ова е нокаут за нас со оглед на тоа дека реваншот се игра на Ноу Камп“, изјави разочараниот Португалец Ronaldo.
Тебе така ти одговара ? Ај читај подолу што точно има кажано.

„Не ми се допаѓа да играм вака, но морам да се адаптирам на ваквата ситуација. Сите видоа што се случуваше кога бевме 11 на 11 можеби не игравме добро, но го контролиравме натпреварот. Секогаш е исто против Барса, случајност ли е ова?“
„Резултатот 0:0 не е лош, а можевме и да постигнеме погодок при контра. Освен тоа ќе влезеше Кака во последните 20 минути и ќе имавме повеќе шанси“
„За жал Пепе доби црвен картон и... Многу сме тажни, бидејќи секогаш се случува истото против овој тим. На нашиот тренер секогаш му се случува истото против тој тим“
„Не можев да зборувам со никого во текот на целиот натпревар, бидејќи со сигурност ќе добиев жолт картон. Меси? Против 10 е лесно. Би сакал наредниот пат да имам можност и јас да играм против 10“

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
^местено е интервјуто сечени се "фрејмови". Спортски и @Lbaneso го имаат целото интервју:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom