Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Читам што пишувате и не можам да се изначудам. Не сум ни за Реал ни за Барса. Ова вечерва што се случуваше ми личеше како да гледам некоја утакмица од Узбекистан. Пишувате дека глумеле играчите на Барса и во право сте ама па не знам како можете да се жалите кога и играчите на Реал глумеа, поготово Ди Мариа, непотребни стартови и од двете страни, пишувте дека Барса до црвениот картон ништо не играла, дека не можеле да сврзат 2 подавања, дека вие сте морални победници, а Реал како да беше подобар, па Реал ни топката не можеше да ја допре, поседот додека беа израмнети на терен беше 71% за Барса, Роналдо нигде го немаше, а Пепе си заслужи црвен картон и не знам како на тој играч веќе еднаш не му забранат да игра фудбал, од авион се гледаше дека отиде на ногата на Алвеш со намера да го повреди. И Меси заслужи жолт картон ама па ако него му дадеше жолт, на Марсело и Адебајор што требаше да им даде, а Марсено и мисечини дека не беше ни опоменат иако со намера згазна врз коленото на кој и да беше тој што лежеше. И стварно дсе досадни играчите на Барса после секој прекин да трчаат по судиите.
Абе пинцо една ај види сликата подоле и постирај пак да видам како ми ја објаснуваш сликата и тој оправдан црвен картон, немаш две чисти дај не се бламирај барем ќути си поарно!

Сите шо мислат дека беше заслужен црвениот може слободно да си ги сечат главите :)

Btw дај доста јадевте гомна за Пепе ебаве и навивачите тој ни ја донесе титулата во купот а сега плукате за глупоста на судијата човекот е ЅВЕР! Ако ви се плука и јаде говна по некој слободно тука ви е РОНАЛДО машинеријата најјакиот во цел свет.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Има еден и единствен одговор им се допаѓал на некои или не.Може зошто има многу против Мурињо и неговот ЕГО.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Тоа ми е муабетот , и вака и така тој изгуби . Зашто да не тргнеше машки , да им даде на дознаење дека нема што да бараат во Мадрид
Ај вака , батали црвениот картон и да ја анализираме играта до црвениот картон .
Барса имаше посед 71-29 , имаше шанса преку Чави во прво полувреме која беше 100% , за друга не ми текнува изглеа немаа
Реал , ништо ...
Мораше Мурињо , во прво полувреме да иде гол да дадат .
Те подржувам за Бензема , Кака и Игуаин , мораше минимум еден од овие да игра . Мораше да иде на победа уште од прва минута , мораше у пичку материну се нервирам
До пред малце глеав на Скај Италија , цело време зборуваа за кукавичката поставеност на Реал од првата минута
Целта на Мурињо беше една и единствена, да се одбрани и по некоја случајност да постигне гол. Првото му успеваше одлично се додека не се исклучи Пепе, а да не го исклучеа него многу поголеми беа шансите да се оствареше и второто. Точно е дека лани со Интер играше со двајца деструктивци, но тие двајца деструктивци и одбраната на Интер беа за 10 пати посилни од овие што Реал ги имаа. Тоа е работата што Мурињо лани со Интер тргна така офанзивно, назад имаше еден сигурносен бедем кој многу тешко се пробиваше. А оваа сезона во Реал за да направеше пак такво нешто, мораше да игра со тројца деструктивци, а така и само може да се елиминира Барселона со цврста дефанзива, која нема да им дозволи на Чави, Меси и Иниеста да си ја играат својата игра како што тоа Мурињо го направи во купот, денеска додека не беше исклучен Пепе, лани со Интер и уште многу пати.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
добро бе како може да се досуди директен црвен на натпревар кој е дерби и полуфинале,кога нема никакви шанси за гол тој што ја држи топката и психопатов во случајот е на својата половина,стварно не ми е јасно(со ова не те напаѓам тебе само дава свое мислење)

Како не сфаќаш дека во ситуација кога искачаш на терен со намера да играш таква тешка дефанзивна игра,со стартови кои се на граница на дозволеното,шансите да некој играч направи црвен се огромни.

Еве тоа е една слика.Има друга во која се гледа дека е класичен црвен.И рака на срце беше.

Поентата ми е,што не игравте офанзивно,полетно,да им поставите против игра???Во таква ситуација шансите за црвен се многу помали.Ама па во таква ситуација губите сигурно!

Такада,сите работи кои ви се случија вечерва,се последица на исклучиво ВАШИ одлуки!

Судијата или Меси се најмалку криви! Поздрав!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Мурињо, Пепе менталниот, Меси , судијата малку.
Тоа се виновниците.
Абе Милито ај не не замарај тука...да те еб*т црн*и во шуп***о:vozbud:
sega mozete slobodno da svrsuvate na kupot i na toa deka stignavte do polifinale vo LS :) :)
:pusk:
ГОЧЕ ПЕДЕ*ЧИНОООО

добро бе како може да се досуди директен црвен на натпревар кој е дерби и полуфинале,кога нема никакви шанси за гол тој што ја држи топката и психопатов во случајот е на својата половина,стварно не ми е јасно(со ова не те напаѓам тебе само дава свое мислење)
И ти и Роналдо у п.м. идете

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Како не сфаќаш дека во ситуација кога искачаш на терен со намера да играш таква тешка дефанзивна игра,со стартови кои се на граница на дозволеното,шансите да некој играч направи црвен се огромни.

Еве тоа е една слика.Има друга во која се гледа дека е класичен црвен.И рака на срце беше.

Поентата ми е,што не игравте офанзивно,полетно,да им поставите против игра???Во таква ситуација шансите за црвен се многу помали.Ама па во таква ситуација губите сигурно!

Такада,сите работи кои ви се случија вечерва,се последица на исклучиво ВАШИ одлуки!

Зошто меси немаше 1 шут на голот во прво полувреме и како тоа барселона играше офанзивно со подавање на нивната половина?

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Како може како навивачи да го барате виновникот во судијата.
Бензема, Адебајор, Роналдо, Кака, Ди мариа, Озил, марсело...ова го има Реал на располагање во моментов а вашиот ви тренер, агресивен по медиумите решил да се брани ни мање ни више на Сантјаго Бернабе. Јас сум неутрален навивач ама Мурињо излезе најголема кукавица. Полуфинале ЛШ а он се брани во сред Мадрид.
Едноставно не е ок....

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Абе изгубен случају?! Има Баерн среќа што не им дојде во финале Барса, па да ве посрамоти 7-0 мам*та...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Против Барса најважно е да имаш јака одбрана,коа видов дека игра Албиол знаев дека ке примите гол! Лани Лусио и Самуел изиграа без грешка во одбраната и тоа беше клучот во успехот,се држевте добро до 65 мин но потоа Пепе беше исклучен и се падна во вода!

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Да играа Кака,Бензема и Игуаин место Озил,Роналдо и Марија подруго ќе беше...можеби ќе примевме некој гол но 100% сум уверен дека ќе дадевме повеќе од Барса. Вака без Пепе,Рамос и мотивација на реваншот и Хефрен на Албиол ќе му се чини Меси.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Зошто меси немаше 1 шут на голот во прво полувреме и како тоа барселона играше офанзивно со подавање на нивната половина?

Затоа што горили како Пепе Ласана Диара и Серхио Рамос не се пробиваат така лесно.

Ама па затоа во таква поставена формација,и со таква игра шансите тие горили да напраат глупост се огромни.Во овој случај тоа беше Пепе по незнам кој пат,да ја остави екипата така на цедило.

Барса мирно ја тераше нејзината игра,да неможете да пипнете топка,па макар подавале на нивна половина.На крај краева вие сте на домашен терен,и сте многу по повикани да напаѓате.

Ама одлуката да играте така копачки,доведе до црвен,барса чекаше мирно до тогаш и ве сруши.ЕНДЕ!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Па така е бе!!! Зошто го величаш Роналдо??? што даледен гол и БОГ го направија сите ???? Тој човек заборавил веќе фудбал да игра. Коа ќе направи нешто асално што од 100% барем еден ебан фан нема да каже ејјј вака и вака за Роналдо е тогаш ќе заќутам, а се додека ги пуни Бетис 20-0, Алмериа 10-0 јас не се замарам 1 ебан % од тоа вие што го величате тој(неможам да му го кажам името) ааааааааааааааххх...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom