Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150153319644773&set=a.498602234772.275730.96686264772&type=1&comments

Старово ептен почнало да сере, убаво имаат пишано подолу во коментар наместо да ја подржи екипата што конечно направи нешто повеќе против Барселона он им се сере на бодот што го освоија. Не личи на некој што е почесен претседател да дава вакви изјави. Се надевам само нема Мурињо и играчите да му обрнат внимание на стариов, на крај краева и така веќе мириса на земја.

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
Иако бев на 5 дневна екскурзија во Турција, се снајдов и го гледав и таму фудбалот со мадридисти и имам само една реченица :

ПУШИ БАРСА ОВА Е МАДРИД !!!!!!!!!!!!!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150153319644773&set=a.498602234772.275730.96686264772&type=1&comments

Старово ептен почнало да сере, убаво имаат пишано подолу во коментар наместо да ја подржи екипата што конечно направи нешто повеќе против Барселона он им се сере на бодот што го освоија. Не личи на некој што е почесен претседател да дава вакви изјави. Се надевам само нема Мурињо и играчите да му обрнат внимание на стариов, на крај краева и така веќе мириса на земја.
Мене колумната ми е 100% точна и реална, нема на што да му приговорам сите реченици се ТОЧНИ. Тоа е тоа. На секој вистински навивач на Реал, и нерешена против Барса е рамна на пораз.

Но целта ги оправдува средствата, на оваа барса која во една секунда од 60метри од нашиот гол може да ја донесе топката до 5метри до гол,со брза отсечна, прецизна игра, после таков пораз мора вака да се изигра. Исклучоци секогаш мора да има. Може ова ќе им даде мотив на нашите .)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Абе луѓе, неможите да данлоадирате од оф. веб сајт? Не ви се појавува жолтата стрела на сликите горе десно?
НемаТ :) бар кај мене е така.
Нема ни кај мене :)
Треба да сте регистрирани и логирани, тогаш го дава тоа жолтото за превземање на сликите.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Стариот сака да гледа балет на теренот али не му е јасно дека натпревари се добиваат со тактичка поставеност.

Мурињо ги постави играчите добро овој пат (за разлика од катастрофата во првото негово класико). И можевме и да победиме во овој натпревар. Барселона имаа 70% посед од кој 60% им беше на средината од теренот или на нивната половина.

Барселона оваа игра за да ја постигне и требаа 10 години (буквално ваљда) и ти неможиш да земиш да играш балет и да фураш напред. Пошто е ризик - знаат да пресираат, ке загубиш кога-тогаш топка и ке бидеш начекан надвор од позиција по што следува казна. А Мурињо убаво си кажа дека не сака никогаш да биде изваден од позиција.

Мене ми е битен резултатот. Противникот е моќен и треба да се одигра тактички и паметно.

И Мухамед Али беше 6-7-8 рунди тепан (во гардот) од страна на фуриозната планина Џорџ Форман по што следеше еден од најпознатите нокаути во историјата на боксот. Тактичкиот гениј Мухамед Али. Заклучок - доминација и сила без реализација е рамно на нула. Тактика и реализација е се.

Така да изгледа дедо Стефано не би бил кој знае каков тренер, иако бил добар како играч.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Мислам дека го нема поназад.... ако го има извинете :)

--- надополнето ---

Иначе постирајте ја и изјавата на Стефано после првото класико да видам дали бил позадоволен со отворена игра...

A

apidrone

Гостин
podobro vo reklami odkolku vo noze na 5 0 bummmmm na mesi i plus se stepa so pyjol i xavi
На 5:0 можеш да кажеш дека бил исфрустриран од резултатот. Ама на 1:1 и обезбедена титула? Мука му е што не тепале и 6ти пат по ред или што е работата?

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
п.с. Еве што вели друго стариот: Додека Di María имаше сила да направи нешто во малкуте ситуации кога ја имаше топката, беше најдобриот меѓу ‘белите‘, исто како и San Iker. Без сомнеж, мораме да го канонизираме што побрзо.
Messi е најдобриот во светот, неговиот фудбал е спектакуларен, освен тоа е и пример за професионалност, нема ривал. Го покажа својот сјај во саботата и во среда во финалето ќе биде прекрасно да се гледа повторно

Старо ај те молам најди ме на интернет некаде и прочитај ме:

1. Ти изгледа си се издрогирал. Ди Марија освен тоа што не направи ништо посебно цел натпревар посра и 2 клучни напади што можеа и требаа многу лесно да завржат со гол од наша страна. Еднаш поради себичност, вториот пат поради глупавост (се сплетка од топката). Ете тоа направи Ди Марија цело класико. А Озил за 30 минути направи 10 пати колку Ди Марија. И тоа кога игравме без еден играч.

2. Твојот ферплеј професионалец Меси ја изшутира топката во публиката во Мадрид АЛОО БРРРР!!! :). Ти старо изгледа си гледал друга утакмица. Некој ти го пуштил првото класико ваљда од оваа сезона. За такво шутирање во публика Анри добиваше црвени картони дури играше во Арсенал. Кој гледал англиско пред извесни неколку години знае.

Искрено никогаш не сум ги читал колумните од овој лик, а нема ни да ги читам. Не само поради тоа што изнапишал глупави нешта во оваа колумна но да бидиме реални човекот си е и во години :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom