5 причини зошто?да ви беше Пелегрини , во никој случај немаше да изгубите 5-0 во првиот натпревар, но ете поразот против Лион си го направи своето. Искрено Пелегрини не требаше да го трампате за Мурињо но тоа е.
5 причини зошто?да ви беше Пелегрини , во никој случај немаше да изгубите 5-0 во првиот натпревар, но ете поразот против Лион си го направи своето. Искрено Пелегрини не требаше да го трампате за Мурињо но тоа е.
Можеби немаше, затоа што тој немаше слобода и доверба каква што има Мурињо ... Воопшто не се сомневам во неговата работа доколку има привилегии како сегашниве на специалниот.5-0, 1-0, у што е разликата? Пораз си е пораз. А да, да беше Пелегрини, можеби пак немаше да го поминеме Лион, и можеби немаше до финале на купот да дојдеме.
Најголем успех на Пелегрини му е самото место на клупата на Реал. Од друга страна, Мурињо пред Реал единствено ЛШ со Челзи немаше освоено. Разликата во кредибилитет и авторитет е очигледна.Можеби немаше, затоа што тој немаше слобода и доверба каква што има Мурињо ... Воопшто не се сомневам во неговата работа доколку има привилегии како сегашниве на специалниот.
КОј му се овие по ред.....1234- ти?Новите копачки на Роналдо
![]()
1235тиКОј му се овие по ред.....1234- ти?![]()
Хаха...ма ако сакат и само црни нека му се...ко тие од пред 60 години....море и бос нека играт...само да победиме!1235ти![]()
Како бе во што е разликата? зарем не се чувствувавте понижени?5-0, 1-0, у што е разликата? Пораз си е пораз. А да, да беше Пелегрини, можеби пак немаше да го поминеме Лион, и можеби немаше до финале на купот да дојдеме.
Тебе да не ти е гајле дали јас навивам за Реал или не, и каков навивач сум. Реал не е македонска репрезентација па да се задоволува само со добра игра. Од Реал се бара победа, не само добра игра. На крајот, се памтат победите, не игрите. Или тоа вие се тешите како тие што ве победуваат паркираат автобус или авион пред гол, па ајде барем повеќе пасови и посед сме имале, нема врска што сме изгубилеКако бе во што е разликата? зарем не се чувствувавте понижени?
Во вакви дуели помегу вечни ривали и те како прави разлика играта која што се покажува на теренот. Лани барем покажавте заби и имавте неколку шанси за гол и Барса не беа толку доминантни, а годинава центарот не го поминавте...и ако не гледаш разлика тука верувам дека не навиваш за Реал
пораз од 5-0 е болен за мене,а верувам и за повеќето фанови на реал.5-0, 1-0, у што е разликата? Пораз си е пораз. А да, да беше Пелегрини, можеби пак немаше да го поминеме Лион, и можеби немаше до финале на купот да дојдеме.
И за мене, али ништо повеќе болен од 1-0. Тоа ми е муабетот. Ако си ме разбрал, добро. Ако не, пак добропораз од 5-0 е болен за мене,а верувам и за повеќето фанови на реал.
Новите копачки на Роналдо
![]()
Смири се подобро ќе ти биде ако утре изгуби Кралот, па тогаш да се нервираш.Леле која нервоза ме имат фатено...незанм дали ќе спијам вечерва.......