Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
да ви беше Пелегрини , во никој случај немаше да изгубите 5-0 во првиот натпревар, но ете поразот против Лион си го направи своето. Искрено Пелегрини не требаше да го трампате за Мурињо но тоа е.
5 причини зошто?

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
ц цц цц.
си ги гледам овие формациите и се чудам што пишувате..
Знаете што ке му направи Алвес на Марсело ако овој не добива помош од Роналдо..
Стварно се надевате дека Кедира и Алонсо ке успеат да се справат со Чави Иниеста и МЕси...

Се повеке верувам дека Мур ке игра некоја формација 4(рамос пепе каравало арбелоа/марсело)-3(Алонсо,Кедира,Марсело/мариа)
и напред ке има повеке можности...
ТАка што сметам дека ке биде примарно клучно задолжително да се затвори страната на АЛвес...
Но во средината мора да биде згуснато.
Не верувам дека ке играме со стандардната формација и стандрардните фудбалери..МОРА да постои некои ИЗНЕНАДУВАЊЕ....

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
5-0, 1-0, у што е разликата? Пораз си е пораз. А да, да беше Пелегрини, можеби пак немаше да го поминеме Лион, и можеби немаше до финале на купот да дојдеме.
Можеби немаше, затоа што тој немаше слобода и доверба каква што има Мурињо ... Воопшто не се сомневам во неговата работа доколку има привилегии како сегашниве на специалниот.

A

apidrone

Гостин
Можеби немаше, затоа што тој немаше слобода и доверба каква што има Мурињо ... Воопшто не се сомневам во неговата работа доколку има привилегии како сегашниве на специалниот.
Најголем успех на Пелегрини му е самото место на клупата на Реал. Од друга страна, Мурињо пред Реал единствено ЛШ со Челзи немаше освоено. Разликата во кредибилитет и авторитет е очигледна.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
5-0, 1-0, у што е разликата? Пораз си е пораз. А да, да беше Пелегрини, можеби пак немаше да го поминеме Лион, и можеби немаше до финале на купот да дојдеме.
Како бе во што е разликата? зарем не се чувствувавте понижени?
Во вакви дуели помегу вечни ривали и те како прави разлика играта која што се покажува на теренот. Лани барем покажавте заби и имавте неколку шанси за гол и Барса не беа толку доминантни, а годинава центарот не го поминавте...и ако не гледаш разлика тука верувам дека не навиваш за Реал

A

apidrone

Гостин
Како бе во што е разликата? зарем не се чувствувавте понижени?
Во вакви дуели помегу вечни ривали и те како прави разлика играта која што се покажува на теренот. Лани барем покажавте заби и имавте неколку шанси за гол и Барса не беа толку доминантни, а годинава центарот не го поминавте...и ако не гледаш разлика тука верувам дека не навиваш за Реал
Тебе да не ти е гајле дали јас навивам за Реал или не, и каков навивач сум. Реал не е македонска репрезентација па да се задоволува само со добра игра. Од Реал се бара победа, не само добра игра. На крајот, се памтат победите, не игрите. Или тоа вие се тешите како тие што ве победуваат паркираат автобус или авион пред гол, па ајде барем повеќе пасови и посед сме имале, нема врска што сме изгубиле :pos:

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
пораз од 5-0 е болен за мене,а верувам и за повеќето фанови на реал.

A

apidrone

Гостин
пораз од 5-0 е болен за мене,а верувам и за повеќето фанови на реал.
И за мене, али ништо повеќе болен од 1-0. Тоа ми е муабетот. Ако си ме разбрал, добро. Ако не, пак добро :) Кога ќе видиш дека Рамос го постигнал последниот гол на Ел Класико за Реал (што не е баш во описот на неговото работно место), се е јасно.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Леле која нервоза ме имат фатено...незанм дали ќе спијам вечерва.......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom